يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

رشد ۲۶ درصدی کشفیات سلاح در کرمان

رشد ۲۶ درصدی کشفیات سلاح در کرمان
کرمان رصد - دادستان کرمان خبر داد:در چهار ماهه نخست امسال کشفیات سلاح نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد افزایش داشته است.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - دادستان کرمان خبر داد:در چهار ماهه نخست امسال کشفیات سلاح نسبت به مدت مشابه سال گذشته 26 درصد افزایش داشته است.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از احداث «دهکده امید و زندگی» به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم ساماندهی معتادان متجاهر خبر داد و گفت: با بهره‌برداری از این مجموعه، کاهش بیش از 70 درصدی حضور معتادان متجاهر در سطح شهر محقق خواهد شد.
مهدی بخشی در نشست خبری مشترک رئیس کل، دادستان و معاونان دادگستری کل استان کرمان با اصحاب رسانه اظهار داشت: راه‌اندازی دهکده امید و زندگی با پیگیری رئیس کل دادگستری و پشتیبانی استاندار کرمان آغاز شده و این مجموعه با وسعت 70 هزار مترمربع و ظرفیت پذیرش 5 هزار نفر در حال احداث است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان ضمن تقدیر از تلاش‌های جهادی دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان، افزود: در این مجموعه بیمارستان تخصصی ترک اعتیاد نیز ایجاد خواهد شد و با اجرای روش‌های علمی ترک، روند بازگشت معتادان به جامعه تسهیل می‌شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از برگزاری 23 جلسه اقتصاد مقاومتی با 108 مصوبه، جلوگیری از تعطیلی 28 واحد تولیدی، احیای 16 واحد راکد و حفظ اشتغال 22 هزار و 530 کارگر در سال گذشته خبر داد و گفت: ساخت سه واحد مسکونی برای خانواده‌های زندانیان نیازمند، برگزاری بزرگ‌ترین مزایده خودرویی کشور در کرمان و افزایش 78 درصدی فروش اموال تملیکی از دیگر اقدامات شاخص دستگاه قضایی استان بوده است.
وی با اشاره به تعیین تکلیف 910 پرونده مسن و کاهش 61 درصدی پرونده‌های معوق گفت: در حوزه مقابله با جرایم مسلحانه نیز با اجرای 9 مرحله طرح جمع‌آوری سلاح، چهار هزار و 581 قبضه سلاح جنگی و شکاری کشف شده و استان کرمان در سال 1403 رتبه دوم کشور را کسب کرده است.
وی افزود: در چهار ماهه نخست امسال کشفیات سلاح نسبت به مدت مشابه سال گذشته 26 درصد افزایش داشته است.


نظرات شما