کرمان رصد - مهر / معاون امداد و نجات هلال احمر استان سمنان از امداد رسانی به سه سانحه رانندگی در جادههای استان خبر داد و گفت: این حوادث ۱۱ مصدوم بر جای گذاشته است.
علیرضا باغبان، از امداد رسانی به سه سانحه رانندگی طی روز یکشنبه در جاده های استان سمنان خبر داد و بیان کرد: حوادث فوتی نداشتند اما مصدومیت ۱۱ نفر را رقم زده است.
وی به برخورد پراید و کامیون کیلومتر ۱۱۰ محور دامغان به جندق اشاره داشت و توضیح داد: شدت برخورد به حدی بود که سه نفر را راهی بیمارستان و مراکز درمانی کرده است.
معاون امداد و نجات هلال احمر استان سمنان واژگونی کامیون کیلومتر ۱۶ محور گرمسار به آرادان را دیگر حادثه مهم رانندگی عنوان کرد و یادآور شد: به تنها مصدوم حادثه امداد رسانی لازم انجام گرفته است.
باغبان از امداد رسانی به واژگونی پراید کیلومتر ۶۸ محور میامی به سبزوار خبر داد و بیان داشت: این حادثه شش سرنشین پراید را راهی بیمارستان کرده است.
وی افزود: برای پیشگیری از وقوع این سوانح تلخ رانندگان را به رعایت نکات ایمنی شامل رعایت سرعت و فاصله طولی مناسب و خواب و هوشیاری کافی دعوت می کنیم.