جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴
ورزشی

حمله آتالانتا به دورتموند؛ عدالت الهی برقرار شد!

حمله آتالانتا به دورتموند؛ عدالت الهی برقرار شد!
کرمان رصد - ورزش ۳ /روابط بین آتالانتا و دورتموند به‌شدت تیره شده است و حتی پس از دیدار برگشت مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا نیز این تنش‌ها ادامه پیدا کرد. فضای بین دو ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ورزش 3 /روابط بین آتالانتا و دورتموند به‌شدت تیره شده است و حتی پس از دیدار برگشت مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا نیز این تنش‌ها ادامه پیدا کرد.
فضای بین دو باشگاه پیش از شروع بازی چهارشنبه‌شب هم مسموم بود و بعد از پایان مسابقه نیز تغییری نکرد. محور اصلی اختلاف میان مدیران دو باشگاه، ساموئله ایناسیو است. این استعداد جوان دورتموند حدود یک سال و نیم پیش از باشگاه آتالانتا به جمع زردپوشان پیوست و از آن زمان، مدیران ایتالیایی مدعی‌اند این انتقال به‌صورت قانونی و صحیح انجام نشده است. برای لوکا پرکاسی، مدیرعامل آتالانتا، حذف دورتموند از لیگ قهرمانان پس از شکست سنگین ۴-۱ اتفاقی قابل پیش‌بینی بود.
حذف دورتموند؛ عدالت الهی
او پس از مسابقه به اسکای ایتالیا گفت:«قابل قبول نیست باشگاهی در سطح بوروسیا دورتموند در سال ۲۰۲۴ چنین رفتاری داشته باشد و بعد امروز و هفته گذشته طوری رفتار کند که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است.»

کرمان رصد

پرکاسی درباره پرونده ایناسیو افزود:«این یک نوع عدالت الهی است. هر کسی که از آتالانتا جدا شود، از این کار پشیمان خواهد شد، چون این باشگاه توانایی انجام کارهای خارق‌العاده را دارد.»
تنش‌ها پیش از بازی رفت نیز وجود داشت. مدیران آتالانتا در ضیافت سنتی شام پیش از مسابقه شرکت نکردند و در بازی برگشت نیز اصلاً مدیران دورتموند را دعوت نکردند.
جورجو دوزی، خبرنگار ایتالیایی، در گفت‌وگو با اشپورت وان توضیح داده بود:«مدیران دورتموند نه با باشگاه، بلکه ابتدا با خانواده ایناسیو تماس گرفتند و آن هم خارج از پنجره نقل‌وانتقالات. از نگاه آتالانتا، دورتموند بازیکن آن‌ها را دزدیده است.»
بازار


نظرات شما