کرمان رصد - معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمان و دبیر طرح شهید عجمیان در گردهمایی مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان که با محور پروژه مهر در شهر کرمان برگزار شد، گفت: 4 هزار و 872 کلاس درس در یک هزار و 108 مدرسه استان کرمان هدف تجهیز و شاداب سازی طرح شهید عجمیان هستند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، اختر اسماعیل زاده گفت: در اجرای طرح شهید عجمیان 5 هزار دسته صندلی، 5 هزار کفی و 5 هزار رویه صندلی تهیه شده است، همچنین 28 تن رنگ برای رنگ آمیزی یک هزار و 750 مترمربع خریداری شده، برای 20 هزار مترمربع آسفالت برنامه ریزی شده و 60 سرویس بهداشتی دو چشمه کانکسی آماده شده است .
وی افزود: در حوزه پست های کارشناسی سوادآموزی ضرورت بازنگری احساس می شود، ارسال صورتجلسات شورای پشتیبانی، گروه بهبود کیفیت و ستاد امتحانات انجام و ابلاغ ها صادر شود، هر چه سریعتر کلاس ها تمام و امتحانات برگزار شود .
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمان بر ارسال برنامه های امتحانی سوادآموزی و لزوم برگزاری امتحانات در تاریخ اعلام شده تاکید کرد و نظارت مستمر توسط کارشناسان بازرسی و حراست بر حوزه های امتحانی را ضروری دانست .
اسماعیل زاده تصریح کرد: در خصوص جذب آموزش دهندگان به صورت حق التدریس منتظر ارسال دستورالعمل هستیم .
دبیر نهضت مردمی سازی مدرسه سازی گفت: جلسات نهضت مدرسه سازی به صورت منظم و هفتگی برگزار شود، ارزیابی، پایش و نظارت مستمر بر فرایندهای اجرایی نهضت توسعه عدالت آموزشی صورت گیرد .
وی تاکید کرد: از حضور خیران مدرسه ساز در مراسم بازگشایی مدارس استفاده شود .
بر پایه این گزارش، گردهمایی مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان با محور پروژه مهر در شهر کرمان برگزار شد.