کرمان رصد - صدا و سیما / فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از کشف 11 تن چوب جنگلی قاچاق و توقیف یک دستگاه تریلر توسط مأموران کلانتری اندوهجرد خبر داد.
سرهنگ مهدی پورامینایی، فرمانده انتظامی شهرستان کرمان اظهار کرد: سودجویان در حال انتقال محموله چوب قاچاق بودند که با اخذ دستور قضایی در این رابطه یک دستگاه تریلر حامل چوب قاچاق توقیف و به مقامات قضایی معرفی شد.
وی با اعلام اینکه حفظ و صیانت از مراتع و جنگلها به عنوان یک سرمایه ملی وظیفه همگانی است، تاکید کرد: طبیعت دوستان در صورت مشاهده هر گونه تخریب، تصرف عرصههای منابع طبیعی، آتشسوزی، قاچاق چوب، گیاهان دارویی و محصولات جنگلی و ... مراتب را با شمارهگیری کدهای 139 و 1504 امداد جنگل و مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان که به صورت شبانهروزی آماده دریافت اخبار و گزارشهای مردمی است، اطلاعرسانی کنند تا از ورود خسارتهای جبرانناپذیر به انفال جلوگیری شود.
بازار ![]()