پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

کودکان کرمانی به زائران اربعین هدیه می‌دهند

کودکان کرمانی به زائران اربعین هدیه می‌دهند
کرمان رصد - فارس / در قالب پویش ملی «هدیه خوبان» و با مشارکت ۲۱ مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، بیش از ۱۰۵۰ دست‌سازه حسینی با هدف ترویج ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فارس / در قالب پویش ملی «هدیه خوبان» و با مشارکت 21 مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، بیش از 1050 دست‌سازه حسینی با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی توسط اعضای کودک و نوجوان تهیه و از طریق سفیران فرهنگی استان به زائران کودک و نوجوان اربعین اهدا خواهد شد.
در اجرای پویش ملی «هدیه خوبان» و با مشارکت گسترده اعضا و مربیان، بیش از 1050 دست‌سازه حسینی با عشق و ارادت به حضرت سیدالشهدا(ع) در مراکز فرهنگی‌هنری این استان ساخته و به زائران کودک و نوجوان اربعین حسینی اهدا شد.
بازار
این آثار هنرمندانه که با هدف ترویج فرهنگ عاشورا و زنده نگه‌داشتن مفاهیم والای نهضت کربلا تولید شده‌اند، حاصل فعالیت‌های تابستانی، کارگاه‌های فرآیندمحور و تلاش خلاقانه اعضای کودک و نوجوان مراکز ثابت و سیار کانون بوده است.
در این پویش مراکز فرهنگی‌هنری انار، بافت، بم، چترود، جیرفت، راین، گروه، راور یک و دو، شماره یک کرمان، شماره دو کرمان، شماره چهار کرمان، سرچشمه، رفسنجان دو، کوهبنان، کهنوج، پاریز، شهداد، گلباف، عنبرآباد و همچنین اعضای نوجوان کانون‌یاران منتخب شهرستان کرمان شرکت‌کننده در گعده سوم محرم مشارکت فعال داشتند، ساخته شده است.
این دست‌سازه‌ها با بهره‌گیری از پارچه نمدی، فوتر، مهره، نگین و سایر مواد ساده اما قابل حمل طراحی و تولید شده‌اند و ضمن توجه به زیبایی‌شناسی، نمادهای عاشورایی، صنایع دستی و فرهنگ مشترک ایران و عراق، به گونه‌ای طراحی شده‌اند که برای زائران کودک دختر و پسر، کاربردی و قابل استفاده باشند.
هدایای ساخته‌شده، پس از بسته‌بندی مناسب، به همت سفیران فرهنگی استان کرمان در مسیر پیاده‌روی اربعین به کودکان و نوجوانان زائر اهدا می‌شود.
پویش ملی «هدیه خوبان» از سوی ستاد محرم و اربعین کانون پرورش فکری کشور برگزار شده و دبیرخانه آن در استان خراسان رضوی مستقر است.


نظرات شما