کرمان رصد - فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از دستگیری یک سارق کش روزن زن در کمتر از ۴۸ ساعت در عملیات ماموران کلانتری ۱۸ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کرمان فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از دستگیری یک سارق کش روزن زن در کمتر از ۴۸ ساعت در عملیات ماموران کلانتری ۱۸ خبر داد.
سرهنگ اکبر نجفی گفت: در پی اعلام خبری مبنی بر سرقت کش روزنی مغازه در سطح حوزه کلانتری ۱۸ این فرماندهی موضوع به صورت ویژه در دستور کار عوامل انتظامی قرار گرفت
وی تصریح کرد: با پیگیریها و اقدامات پلیسی مأموران کلانتری موفق شدند سارق را در کمتر از ۴۸ ساعت شناسایی و دستگیر کنند.
سرهنگ نجفی ادامه داد: متهمه دستگیر شده در تحقیقات پلیس و مواجهه با دلایل و مستندات به ۳ فقره سرقت کش روزنی مغازه اعتراف که اقلام زیادی نیز از مخفیگاه وی کشف شد.