جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴
اجتماعی

کاشت حلزون ، بازگشت صدا به زندگی

بیمارستان شفا کرمان مرکز تخصصی کاشت حلزون در جنوب شرق

بیمارستان شفا کرمان مرکز تخصصی کاشت حلزون در جنوب شرق
کرمان رصد - دکتر فواد امان‌الهی، فلوشیپ قلب و عروق مداخله‌ای، با اشاره به انجام عمل‌های TAVI در کرمان گفت:در دو ماه گذشته بیش از ۱۵ عمل TAVI در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) کرمان انجام شده است.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - دکتر فواد امان‌الهی، فلوشیپ قلب و عروق مداخله‌ای، با اشاره به انجام عمل‌های TAVI در کرمان گفت:در دو ماه گذشته بیش از ۱۵ عمل TAVI در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) کرمان انجام شده است.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان ،دکتر عامی زاده متخصص گوش حلق بینی گفت: بیمارستان شفا از سال ۱۳۹۲ تاکنون حدود ۹۰۰ عمل موفق انجام داده است. دکتر مریم عامی‌زاده می‌گوید:این درمان برای کودکانی که سمعک کافی نیست، زندگی را متحول می‌کند.
دکتر فواد امان‌الهی، فلوشیپ قلب و عروق مداخله‌ای، با اشاره به انجام عمل‌های TAVI در کرمان گفت:در دو ماه گذشته بیش از ۱۵ عمل TAVI در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) کرمان انجام شده است. در این روش، دریچه آسیب‌دیده قلب بدون جراحی باز و فقط از طریق رگ تعویض می‌شود که برای بیماران سالمند یا پرخطر بسیار ایمن‌تر است.
وی افزود:بزرگ‌ترین مزیت این روش، درد کمتر، خطر پایین‌تر و بازگشت سریع‌تر بیمار به زندگی عادی است. بسیاری از بیماران فقط چند روز بعد از عمل مرخص می‌شوند و حال عمومی به‌مراتب بهتری دارند.
وی گفت :هزینه انجام عمل TAVI در این بیمارستان حدود ۵۰ میلیون تومان است، در حالی که هزینه همین عمل در بسیاری از مراکز درمانی دیگر کشور بیش از ۴۰۰ میلیون تومان تمام می‌شود. این تفاوت هزینه، کمک بزرگی به بیماران و خانواده‌هاست.
وی خاطرنشان کرد:ارائه این خدمات پیشرفته با تعرفه مناسب، باعث شده بیماران بدون دغدغه مالی و بدون نیاز به مراجعه به شهرهای دیگر، درمان خود را در استان کرمان دریافت کنند.


نظرات شما