يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴
ورزشی

مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم

مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
کرمان رصد - مدیر تیم هندبال مس کرمان گفت: اتفاق خاصی رخ نداده است و ما بازی‌های زیادی تا پایان فصل داریم و امیدوارم با جبران بازی‌هایی که از دست دادیم، یک پایان فصل خوب را رقم بزنیم.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیر تیم هندبال مس کرمان گفت: اتفاق خاصی رخ نداده است و ما بازی‌های زیادی تا پایان فصل داریم و امیدوارم با جبران بازی‌هایی که از دست دادیم، یک پایان فصل خوب را رقم بزنیم.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان حسین دهقان، پس از دیدار تیم هندبال مس کرمان مقابل پرواز هوانیروز در چارچوب دیدار هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ‌برتر باشگاه‌های ایران که با پیروزی مطمئن نارنجی‌پوشان همراه شد، اظهار کرد: بازی خیلی خوبی بود، به‌علت فشردگی بازی‌های گذشته و سه دیدار دشوار پیش از این دیدار، چهار بازیکن‌مان را در این مسابقات از دست دادیم. امروز بازیکنان تلاش بسیاری کردند و بازیکنان ذخیره و جوانان‌مان عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند؛ این موضوع جای امیدواری دارد که ما بتوانیم در دیدار‌های آینده نتایج بهتری کسب کنیم.
وی افزود: وقتی ما بازیکنان‌مان را از دست دادیم، در روند کلی و کیفیت کارمان تأثیرگذار بود؛ پس از این‌که پس از هر چهار یا پنج روز یک‌بار تنها یک‌بازی انجام می‌دادیم، اما اکنون ما در یک‌هفته چهار بازی مهم انجام دادیم.
سرپرست تیم هندبال مس کرمان بیان کرد: این شرایط یک فشار مضاعفی به تیم و بازیکن اضافه می‌کند و زمانی که مهره‌های اصلی‌مان را از دست می‌دهیم نمی‌توانیم نتیجه مطلوبی کسب کنیم. با این‌حال و با همه این شرایط، نتایج خوبی کسب کردیم، اگر ما از این چهار بازی، شش امتیاز کسب می‌کردیم واقعا مطلوب بود و این موضوع از لحاظ روحی‌روانی کمک بسیاری به ما می‌کرد.
دهقان گفت: اکنون نیز اتفاق خاصی رخ نداده است و ما بازی‌های زیادی تا پایان فصل داریم و امیدوارم با جبران بازی‌هایی که از دست دادیم، یک پایان فصل خوب را رقم بزنیم.


نظرات شما