سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴
اجتماعی

معاون مدیریت توسعه و منابع استاندار کرمان:

کرمان پیشرو در به‌کارگیری ظرفیت جوانان و بانوان در پست‌های مدیریتی

کرمان پیشرو در به‌کارگیری ظرفیت جوانان و بانوان در پست‌های مدیریتی
کرمان رصد - معاون مدیریت توسعه و منابع استاندار کرمان گفت: استاندار کرمان پیشروترین استاندار کشور در زمینه به‌کارگیری ظرفیت جوانان و بانوان در پست‌های کلیدی و مدیریتی است.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون مدیریت توسعه و منابع استاندار کرمان گفت: استاندار کرمان پیشروترین استاندار کشور در زمینه به‌کارگیری ظرفیت جوانان و بانوان در پست‌های کلیدی و مدیریتی است.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، مرضیه مهدوی 22 مهر در نشست دستیاران جوان استان با تقدیر از نگاه پیشرو و تحول‌خواهانه استاندار کرمان اظهار کرد: دکتر طالبی همواره بر استفاده از ظرفیت جوانان در مسیر توسعه استان تأکید داشته و این موضوع را یکی از محورهای اصلی مدیریت خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین انتصابات بانوان در پست‌های مدیریتی در استان کرمان انجام شده است، افزود: انتصاب همزمان مشاور جوان و دستیار جوان، و تأکید ویژه استاندار بر مدیران کل برای بهره‌گیری از نیروهای جوان، رویکردی بی‌سابقه در سطح کشور محسوب می‌شود.
مهدوی در ادامه، خطاب به دستیاران جوان گفت: شما دستیاران جوان، نیروهای بزرگی هستید که باید هم بیاموزید، هم کمک کنید و هم چشم بینا و گوش شنوای فرمانداران و مدیران کل باشید. این موقعیت، جایگاهی ارزشمندتر از یک کارمند معمولی است و مسئولیت سنگین‌تری بر دوش شما قرار دارد.
وی با تأکید بر اینکه فضای فعالیت برای تمام جوانان مستعد و پرانرژی استان باز شده است، بیان کرد: هر جوانی که احساس می‌کند می‌تواند اثرگذار باشد، می‌تواند وارد عرصه شود و در مسیر پیشرفت استان نقش‌آفرینی کند.
معاون مدیریت توسعه و منابع استاندار کرمان با اشاره به تدوین شرح وظایف دستیاران جوان خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود دستیاران با نگاهی توسعه‌گرا و برنامه‌محور و با بهره‌گیری از علم و فناوری روز، پیشنهادهای عملیاتی و طرح‌های نوآورانه ارائه دهند.
مهدوی با تأکید بر حمایت استانداری از ایده‌های نو و خلاقانه خطاب به دستیاران جوان افزود: نگران تأمین اعتبار طرح‌های خود نباشید؛ انتظار ما این است که با تمرکز بر فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری، نقش تسهیل‌گر در روند توسعه استان را ایفا کنید.
وی در پایان از برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی مدیریتی، اقتصادی و کارآفرینی ویژه دستیاران جوان خبر داد و تصریح کرد: انتظار می‌رود تا پایان فصل جاری، هر یک از دستیاران جوان دست‌کم پنج طرح توسعه‌محور را برای بررسی و اجرا ارائه دهند.


نظرات شما