شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴
اجتماعی

دستگیری ۲ گروه شکارچی در کرمان؛ حیات وحش نفس کشید

دستگیری ۲ گروه شکارچی در کرمان؛ حیات وحش نفس کشید
کرمان رصد - ایرنا / سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرمان گفت: مأموران یگان حفاظت محیط زیست موفق شدند در ۲ عملیات جداگانه، چهار شکارچی متخلف را در این شهرستان دستگیر ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایرنا / سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرمان گفت: مأموران یگان حفاظت محیط زیست موفق شدند در 2 عملیات جداگانه، چهار شکارچی متخلف را در این شهرستان دستگیر کنند.
در حالی که حیات‌ وحش در فصل پاییز نیازمند آرامش و امنیت است، مأموران یگان حفاظت محیط زیست کرمان با هوشیاری و اقدام به‌موقع، 2 گروه شکارچی متخلف را پیش از هرگونه آسیب به طبیعت، در مناطق آزاد و بخش راین به دام انداختند.
کشف لاشه تیهو، اسلحه ساچمه‌زنی و فشنگ‌های چهارپاره نشان از قصد جدی متخلفان برای شکار داشت اما حضور مؤثر محیط‌بانان مانع از تحقق این نیت شد. این اقدام نه‌تنها گام مهمی در حفاظت از گونه‌های جانوری منطقه است بلکه نشان می‌دهد نظارت مستمر و برخورد قانونی با متخلفان می‌تواند بازدارنده باشد.
رحیم منتظر، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرمان اظهار کرد: مأموران اجرایی یگان حفاظت این اداره حین گشت و کنترل و جلوگیری از تخلفات شکار و صید، موفق به دستگیری 2 گروه متخلف در مناطق آزاد این شهرستان شدند.
بازار


بخشی از تجهیزات کشف‌شده از شکارچیان متخلف


وی بیان کرد: مأموران در مناطق آزاد شهرستان کرمان موفق به دستگیری یک گروه متخلف 2 نفره شدند که از آنان لاشه یک قطعه تیهو به همراه یک قبضه اسلحه ساچمه‌زنی مجاز کشف و ضبط شد.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرمان ادامه داد: در بخش راین نیز یک گروه 2 نفره به همراه یک قبضه اسلحه ساچمه‌زنی، تعدادی فشنگ ساچمه و چهارپاره توسط سر محیط‌بانی راین قبل از هرگونه آسیب به حیات‌ وحش به دام افتادند.
وی گفت: پرونده این متخلفان برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شده است.


نظرات شما