شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴
ورزشی

رویارویی مقصودلو و فیروزجا در شطرنج گرند سوئیس

رویارویی مقصودلو و فیروزجا در شطرنج گرند سوئیس
کرمان رصد - مهر / در جریان رقابت‌های شطرنج گرند سوئیس و در دور سوم این مسابقات، سوپراستاد بزرگ پرهام مقصودلو با علیرضا فیروزجا رقابت خواهد داشت. رقابت های گرند سوئیس از ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهر / در جریان رقابت‌های شطرنج گرند سوئیس و در دور سوم این مسابقات، سوپراستاد بزرگ پرهام مقصودلو با علیرضا فیروزجا رقابت خواهد داشت.
 رقابت های گرند سوئیس از جمله رویدادهای معتبر شطرنج است که با حضور پرهام مقصودلو، محمدامین طباطبایی و بردیا دانشور به میزبانی ازبکستان در حال پیگیری است.
امروز (شنبه 15 شهریور) دور سوم این مسابقات برگزار می شود که طی آن پرهام مقصودلو با علیرضا فیروزجا رو در روی هم قرار می گیرند.
مقصودلو اولین سوپر استاد بزرگ شطرنج ایران است که رتینگ 2692 را در اختیار دارد. او از دیدارهایش در دور اول و دوم این مسابقات صاحب 2 امتیاز شده و در رده سوم جدول قرار دارد.
علیرضا فیروزجا هم ملی پوش پیشین ایران است که از چهار سال پیش با پرچم فرانسه در مسابقات مختلف شرکت می کند. فیروزجا در حالی تابعیت فرانسه را برای حضور در رویدادهای شطرنج گرفت که وقتی 14 ساله بود به درجه استاد بزرگی دست یافت. او در 16 سالگی به عنوان اولین ایرانی و دومین بازیکن جوان تاریخ شطرنج جهان به ریتینگ 2700 دست یافت و در 18 سالگی هم رکورد مگنوس کارلسن را شکست و به عنوان جوان ترین بازیکن تاریخ شطرنج جهان به ریتینگ 2800 دست یافت. فیروزجا در رده دوم این رقابت ها ایستاده است.
پرهام مقصودلو و علیرضا فیروزجا به ترتیب با مهره سیاه و سفید رو در روی هم قرار می گیرند.
بازار
در دور سوم رقابت های گرند سوئیس، طباطبایی با «چوپرا» از هند دیدار می کند و بردیا دانشور هم به مصاف «یوناس بجر» از دانمارک می رود.


نظرات شما