کرمان رصد - ورزش 3 /یک طرفهترین فینال لیگ ملتها را امروز شاهد بودیم.
امروز در سالن بیلیون شهر نینگبو چین، دو تیم لهستان و ایتالیا به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت شاگردان نیکولا گربیچ موفق شدند با نتیجه 3 بر 0 از سد تیم ایتالیا عبور کنند و دومین قهرمانی خود در این تورنمنت را کسب کنند.
این دیدار اما باعث شگفتی اکثر کارشناسان شد. در حالی که اکثر کارشناسان شانس قهرمانی ایتالیا را بیشتر میدانستند، اما در نهایت نه تنها ایتالیا باخت، بلکه به نوعی توسط لهستان تحقیر نیز شد.
ایتالیاییها در ست دوم و سوم یکی از بدترین عملکردهای خود را به نمایش گذاشتند و در حد و اندازههای یک فینالیست ظاهر نشدند. لهستان با وجود اینکه چندین مصدوم داشت به خوبی توانست نفس ایتالیاییها در مسابقه بگیرد و به آنها حتی اجازه اینکه در ست دوم و سوم یک امتیاز پیش بیفتند را نداد. حالا فردیناندو د جورجی سرمربی ایتالیا باید تا قهرمانی جهان به فکر رفع نواقص تیمش باشد تا در رو در رویی احتمالی دیگر با لهستان اینگونه غافلگیر نشود.
بازار ![]()