کرمان رصد
108 طرح به جشنواره ملی نوآوری و اختراعات عصر کرونا در رفسنجان ارسال شد
شنبه 24 مهر 1400 - 08:46:17
کرمان رصد -

کرمان رصد


به گزارش ایرنا، حمید خالقی شامگاه جمعه در اختتامیه جشنواره نوآوری و اختراعات مرتبط با کرونا در تالار خیام دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان با اشاره به اینکه این جشنواره کار خود را از اسفند 98 در 10 محور آغاز کرد افزود: از تعداد طرح های ارسالی به این جشنواره در مرحله نخست 97 طرح و در مرحله دوم 70 طرح انتخاب و در نهایت 30 طرح برگزیده این جشنواره توسط پنج داور اعلام شد.
وی اظهار داشت: اختراعات، فعالیت ها و اقداماتی که در راستای مقابله با کرونا انجام و به کار گرفته می شد در این جشنواره ثبت نام شد که این طرح ها مورد استقبال داوران قرار گرفت اما باید داوری ها به منظور انتخاب برترین طرح ها انجام می گرفت.
دبیر جشنواره نوآوری و اختراعات مرتبط با کرونا با اشاره به اینکه امیدواریم طرح های منتخب تجاری سازی شود تا در راستای رفع مشکلات جامعه از آن ها استفاده شود ادامه داد: تقریبا از سراسر کشور طرح به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که بیانگر دغدغه مند بودن جامعه در راه مقابله با شیوع کرونا است.
وی افزود: دانش آموزان تمام مقاطع تحصیلی و دانشجویان تا مقطع دکترا ایده های خود را در قالب طرح به این جشنواره ارسال کردند.
خالقی، تعداد طرح های شرکت کننده در این جشنواره را از رفسنجان 13 مورد اعلام و خاطرنشان کرد: بیشترین طرح ارسالی پس از رفسنجان مربوط به شهر کرج است.
زمینه قانونی اجرای طرح های هوش مصنوعی، شبیه سازی و فناوری اطلاعات فراهم شود
معاون اسبق وزیر صمت نیز در این اختتامیه با اشاره به وجود منابع و نیروی انسانی متفکر در کشور گفت: باید زمینه قانونی مباحث هوش مصنوعی، شبیه سازی و فناوری اطلاعات را که در جهان جهش ایجاد می کند فراهم کرد.

کرمان رصد

محمدباقر آقاعلیخانی افزود: باید خود را همگام با دنیا بروز و در این زمینه باید فضا را به نسل بعدی و آینده سپرد و اگر با تغییراتی که در دنیا رخ می دهد خود را همگام با دنیا پیش نبریم عقب خواهیم ماند.
وی بیان کرد: بحث فناوری اطلاعات امروز به گونه ای است که دنیا را می بلعد، شرکت های فناور را به شدت ثروتمند می کند و کسانی که بر موج فناوری سوار نیستند از بین می روند.
وی تصریح کرد: تا سال 2030 باید جامعه به یک سوم ربات و هوش مصنوعی مجهز شود که کشورهای همسایه این کار را آغاز کرده اند.
آقاعلیخانی، جوانان را ژنرال جامعه خواند و خاطرنشان کرد: این جوانان بر مباحث هوش مصنوعی، کارهای شبیه سازی و فناوری اطلاعات مسلط هستند و تلفیق این سه حوزه در جهان جهش ایجاد می کند.
وی با بیان اینکه کشورهای چین و کره با انجام زیرساخت و ایجاد نرم افزارهای هوشمند در حوزه سلامت اطلاعات همه جامعه خود را داشتند و به صورت هوشمند توانستند جامعه را رصد و بر بحران کرونا غلبه کنند گفت: باید به وسیله نرم افزارهای هوشمند در ایران بتوانیم جامعه را مدیریت کنیم تا در حوادث آینده دچار مشکل و غافلگیر نشویم.
استعدادهای روستایی و شهری باید شناسایی شود
فرماندار رفسنجان نیز با اشاره به اینکه 48 درصد جمعیت شهرستان رفسنجان روستانشین هستند گفت: زمینه های کشف استعدادها در روستاها و شهرها باید فراهم شود؛ بسیاری از جوانان نخبه رفسنجان در پژوهشسرای امام محمد باقر (ع) تعلیم یافتند و در جشنواره های جوان خوارزمی صاحب مقام های برتر در کشور شدند.

کرمان رصد

مجید فصیحی هرندی افزود: اگر استعدادهای روستایی و شهری در گوشه و کنار ایران را شناسایی و آن ها را حمایت کنیم کشور به صورت خوب اداره می شود.
وی تصریح کرد: رفسنجان بالای 48 درصد روستانشین دارد که افتخارات بسیاری در امر کشاورزی، صنعتی و علمی کسب کرده اند.
فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: نگاه ما باید وسیع، خداگونه و عدالت گستر باشد تا بتوانیم به کشف نبوغ و نخبه ها پرداخته و از آن ها برای کمک به رفع مشکلات جامعه مدد بخواهیم.
مجموعه ای متفاوت برای نسل تشنه علم در رفسنجان ایجاد می شود
شهردار رفسنجان نیز از مطالعه بر طرحی عظیم و متفاوت برای متولدین دهه 80 به بعد که تشنه فراگیری علم هستند خبر داد و گفت: زمینه را برای ساخت این طرح فراهم خواهیم کرد.
مجید کهنوجی به گوشه ای از این طرح اشاره کرد و ادامه داد: در این مجموعه عظیم بخشی به ایجاد فضای سبز، بخشی به ایجاد کتابخانه الکترونیک مجهز به تمام امکانات و بخشی هم به برپایی جشنواره های علمی و تخصصی اختصاص دارد تا مطالعه کنندگان با خیالی راحت به فراگیری علوم بپردازند.
جشنواره های مرتبط با نوآوری و کسب و کار در راستای نیاز جامعه برپا شود
مدیر روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه نیز در این اختتامیه گفت: جشنواره های مرتبط با نوآوری و کسب و کار که مورد نیاز جامعه امروز است برپا شود.
روح الله ابوالهادی به مرکز نوآوری شهید ستاری شهر رفسنجان که سال گذشته با حضور وزیر سابق صمت بهره برداری شد اشاره کرد و افزود: مجتمع مس علاوه بر انجام مسئولیت های اجتماعی در جامعه همواره از ایده ها، اختراعات و نوآوری های مرکز نوآوری شهید ستاری حمایت می کند.
وی افزود: ایده های مخترعان که در جشنواره هایی در قالب نوآوری انتخاب که باید تجاری سازی شوند زیرا این طرح ها همان محصولات دانش بنیانی هستند که به کمک رفع مشکلات جامعه می آیند و حمایت از این ایده ها کاری ارزشمند است.
ابوالهادی گفت: جشنواره های مرتبط با نوآوری و کسب و کار که مورد نیاز جامعه امروز است و باید برپا شود.
مجتمع مس سرچشمه با همکاری شورای اسلامی و شهرداری به یاری این طرح و حمایت از اجرای این جشنواره آمدند و این جشنواره با قدرت به کار خود ادامه داد و به پایان رسید.
برچسب‌ها ویروس کرونا کرمان رفسنجان نوآوری

http://www.kerman-online.ir/fa/News/229318/108-طرح-به-جشنواره-ملی-نوآوری-و-اختراعات-عصر-کرونا-در-رفسنجان-ارسال-شد
بستن   چاپ