کرمان رصد
روش ساخت آنتی بیوتیک بسیار قوی خانگی!
شنبه 17 مهر 1400 - 13:48:21
کرمان رصد -

کرمان رصد


خواص انار (رمّان) بری و بستانی دارد و بهترین آن بستانی، رسیده، بزرگ دانه، شیرین، شاداب و بی دانه ی آن است. طبیعت آن مطلقا سرد و تر است و دارای قوت قابضه نیز می باشد. غذائیت کمی دارد ولی خلط صالح تولید می کند. نفّاخ است بنابراین در گرم مزاجان باعث نعوظ می گردد. جالی، مفتح، ملین و مدر ادرار می باشد. خوردن آن بعد از غذا در گرم مزاجان سبب تخلیه معده می گردد.
انار میخوش در سردی و تری مایل به اعتدال است و در سایر افعال مشابه انار شیرین است و در تسکین تیزی صفرا و ثوران آن اثری بیشتر دارد و برای صفراوی مزاجان مناسب تر است. آشامیدن آب انارین (منظور آب انار ترش و آب انار شیرین می باشد.) که با پیه ی داخل آن گرفته باشند با شکر، برای اسهال صفرا و تقویت معده و یرقان و جرب و خارش مفید است. انار اشتهار آور است و قدرت باروری را بالا میبرد. در اغلب شربت های اشتهاآور طبیعی از انار استفاده میشود.
انار با افزایش اشتها، سبب افزایش وزن کودکان میگردد. سبب ایجاد خون تازه و سالم در بدن است. همچنین با توجه به تاکید منابع طب ایرانی و اسلامی به توانمندی انار در باز کردن عروق و تعدیل مزاج، مطالعات جدید نیز نشان داده که مصرف آب انار در بهبود جریان خون و کاهش میزان خستگی، ناشی از فعالیت‌های بدنی و همینطور سوختگی خون ناشی خوردن ادویه‌جات تند و شور نقش بسیار مؤثری دارد. فواید انار پخته:
با پختن انار آنتی بیوتیک خیلی قوی بوجود می‌آید.
که هر نوع عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلودرد، گوش درد، عفونت‌های ریه و… را درمان می کند.
طرز تهیه: یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار بدهید تا آهسته داخل خودش به مدت 20 دقیقه بجوشد و پخته شود.
فواید شربت رب انار: یکی از نوشیدنی بسیار مفید و طبیعی که می تواند جایگزین مناسبی باری سم‌های مایع (نوشیدنی‌های مضر) موجود در بازار باشد شربت رب انار می باشد. چندی از این خواص بدین شرح است:
مفرح
صاف کننده خون
درمان جوش صورت
شفافیت پوست
باز کننده رخسار
تقویت کبد و کلیه
رفع کم خونی
طرز تهیه: مواد زیر را مخلوط و روزانه میل کنید:
یک قاشق رب انار و یک قاشق عسل با یک لیوان آب مخلوط شود.
خواص انار در چربی سوزی: مصرف انار،‌ حتی در کوتاه مدت می‌تواند رشد سلول‌های چربی اطراف معده را متوقف و این چربی ها را به سرعت آب کند.
محققان دریافتند که برای این منظور به مدت یک ماه روزی یک عدد انار باید مصرف شود.
انار در روایات: امام علی(ع) فرمود: «به کودکان خود انار بخورانید که به سرعت زبان را باز می‌نماید» و نیز فرمود: «انار را با پیه آن بخورید که معده را دباغی می‌کند. در هر دانه‌ای از انار، موقعی که در معده مستقر گردید ، حیات قلب و روشنگر نفس و برنده وسواس، نیز شیطان را چهل روز مریض و ضعیف می‌نماید».
کتاب امالی طوسی ، جلد1 ، ص 272
امام صادق(ع) فرمود: «هر کس انار بخورد، پس جان او تا صبح در امان است».
کتاب بحارالانوار ، جلد 66
امام رضا(ع) فرمود: «انار بخورید تا دهان‌تان پاکیزه و خوش‌بو شود»
کتاب عیون‌الاخبارالرضا(ع)
امام رضا(ع) فرمود: «انار فرزند را زیبا می‌گرداند». 
کتاب المحاسن، ج 2 ، ص 546

http://www.kerman-online.ir/fa/News/228129/روش-ساخت-آنتی-بیوتیک-بسیار-قوی-خانگی!
بستن   چاپ