کرمان رصد -
به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، تقریبا از نیمه دوم شهریور فصل برداشت پسته در رفسنجان آغاز میشود، اما برداشت مغز سبز قبل از فصل برداشت پسته انجام میشود و مغز سبز برای مصارف شیرینی و استفاده در بستنیها و دیگر مصارف در صنایع غذایی کاربرد دارد و طی سالهای اخیر محصولاتی نظیر کره پسته و...هم از مغز پسته تولید شده است.
عباس حاجعبداللهی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان در گفتوگو با خبرنگار فارس عنوان کرد: سالانه حدود 200 تن مغز سبز در شهرستان رفسنجان استحصال میشود.
وی بیان کرد: فصل برداشت مغز سبز مردادماه است و مصرف عمده مغزهای سبز در شیرینیسازی و ساخت شیرینیهای گرانقیمت است.
حاجعبداللهی خاطرنشان کرد: بعضی از کشاورزان بخشی از محصول خود را بهصورت مغز سبز برداشت و روانه بازار میکنند و محصول رفسنجان طعم بینظیر و خاصی دارد.
انتهای پیام/80016/ب
http://www.kerman-online.ir/fa/News/222000/برداشت-سالانه-200-تن-مغز-سبز-از-باغهای-پسته-رفسنجان