کرمان رصد -
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، جلسه ستاد برنامه ریزی عید سعید قربان به ریاست فرماندار تشکیل و با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا، جهت ارائه مطلوب خدمات بهداشتی به شهروندان زرندی، بر لزوم نظارت و ذبح دام بهداشتی در کشتارگاه صنعتی زرند تاکید شد.
علی صادق زاده فرماندار زرند گفت: اکیپهای ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی در کشتارگاه دام، شبکه دامپزشکی و سطح شهرستان دراین روز فعال هستند.
همچنن لطفی پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زرند نیز گفت: با توجه به امکان شیوع بیماریهای خطرناک و مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت، سل، هاری، سیاه زخم و همچنین درراستای ارتقا بهداشت عمومی، توصیه شده، از کشتار دام در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه پرهیز شود.
او با بیان این موضوع که ذبح دام در کشتارگاه از لحاظ معاینات پیش از ذبح و تشخیص بسیاری از بیماری ها و حذف آن اهمیت ویژهای درسلامت جامعه دارد، افزود: جهت حفظ بهداشت عمومی، شهروندان بایستی دام خود را در کشتار گاه دام ذبح شود و در صورت تمایل به ذبح دام در منزل بایستی ذبح بر روی سطوح قابل شست و شو انجام گرفته و نکات بهداشت فردی و مسائل زیست محیطی را در هنگام ذبح رعایت کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی زرند تصریح کرد: نگهداری گوشت پس از ذبح به مدت 24 ساعت در دمای یخچال میتواند کمک شایانی به حذف عوامل بیماری زا بویژه ویروس عامل تب کریمه کنگو کند.
او گفت: شماره تلفن 33489018 شبکه دامپزشکی آماده پاسخ گویی و دریافت گزارشات مردمی میباشد.
انتهای پیام/ح
http://www.kerman-online.ir/fa/News/214662/لزوم-نظارت-و-ذبح-دام-بهداشتی-در-کشتارگاه-صنعتی-زرند