کرمان رصد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان:
نقش بی بدیل شرکت مس در کنترل کرونا در رفسنجان قابل تقدیر است
پنجشنبه 24 تير 1400 - 08:59:41
ایرنا - کرمان
کرمان رصد - کرمان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به نقش بی بدیل کمک های شرکت ملی صنایع مس ایران در مهار و کنترل بیماری کرونا در شهرستان رفسنجان اشاره کرد و گفت: ارتباطی که بین دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و شرکت مس ایجاد شد قابل ستایش و تقدیر است.

به گزارش ایرنا، علی اسماعیلی ندیمی شبانگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران به موضوع کرونا و نقش و عملکرد مجتمع مس سرچشمه در مهار و کنترل این بیماری پرداخت و افزود: بهمن سال 97 مدیرعامل وقت شرکت ملی صنایع مس ایران در بازدیدی که از این دانشگاه داشت به عنوان اولین کمک، دستگاه آنکولوژی را با اعتبار 18 میلیارد ریال به دانشگاه اهدا کرد.
وی اظهار داشت: اسفند سال 98 که بیماری کرونا آغاز شد مسئولان شرکت مس به کمک ما شتافتند لذا ما با کمبود ماسک و مواد شوینده الکلی دست روبرو بودیم با کمک های مجتمع مس سرچشمه ادامه مسیر دادیم.
اسماعیلی ندیمی تصریح کرد: زمانی که بهداشت و درمان کمبود شدید ماسک ان 95 داشت و کارکنان بهداشت در خطر بودند شرکت مس پای کار آمد و در مقاطع اولیه لوازم یکبار مصرف برای بیمارستان ها و کادر درمان تهیه کرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه شیوع بیماری کرونا رفته رفته بیشتر می شد تصمیم گرفتیم سالن مجهز و دارای تعدادی تخت آی سی یو برای بیماران کرونایی راه اندازی کنیم که جدای از بیماران دیگر به آن ها خدمات بدهیم.
اسماعیلی ندیمی گفت: در این زمان مجتمع مس سرچشمه با کمک مالی بیش از 50 میلیارد ریال سالن شهدای صنعت مس را در محوطه بیمارستان علی ابن ابیطالب با 50 تخت و تجهیزات کامل تاسیس و راه اندازی کرد که 30 تخت این سالن آی سی یو است.
وی با اشاره به اینکه بهار سال قبل این مرکز به بهره برداری رسید افزود: از مهر و آبان سال گذشته که موج سوم و تعداد بیماران مبتلا به کرونا افزایش یافت استفاده از این مرکز آغاز شد.
اسماعیلی ندیمی تصریح کرد: در مهر و آبان امسال با کمبود اکسیژن در بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) مواجه بودیم که شرکت مس این بار هم به کمک دانشگاه علوم‌پزشکی آمد و تانکر ذخیره اکسیژن 8.5 تنی را خریداری و اعطا کرد ضمن اینکه یک ماشین اکسیژن ساز نیز با ظرفیت 600 لیتر خریداری و به دانشگاه اهدا شد.
وی یکی دیگر از کمک های این شرکت را تکمیل بخش بیماران سرطانی عنوان کرد و افزود: بخشی در بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان وجود دارد که به بیماران سرطانی خدمات ارائه می دهد راه اندازی این بخش به کمک وزارت بهداشت، خیران و بخشی هم به کمک مس بوده و مدیرهای مس هفته ای یک بار بازدید دارند.
موج پنجم کرونا بسیار سهمگین تر است
اسماعیلی ندیمی، آمار بستری های ناشی از کرونا در روز گذشته را 65 بیمار قطعی در بیمارستان علی بن ابیطالب عنوان و تصریح کرد: در هیمن روز هم 103 بیمار بستری موقت داشتیم که 60 مورد جدید بودند.
وی اظهار کرد: مردم باید آگاه باشند که موج پنجم در حال حاضر بسیار سهمگین تر است و رعایت پروتکل های بهداشتی را ضرورت‌ بدانند.
اسماعیلی ندیمی با بیان آمار نمونه‌ گیری 200 نفر در روز گذشته تصریح کرد: با گردش ویروس در جامعه مواجه هستیم که عاجزانه از مردم می خواهیم پروتکل های بهداشتی را جدّی بگیرند.
وی تجمعات، برگزاری جشن و مهمانی را در بروز بیماری و شیوع آن‌ بسیار خطرناک دانست و افزود: چنانچه تجمعات و بیرون رفتن های غیرضروری‌ بیشتر شود و ادامه داشته باشد شیوع کرونا در هفته های آینده ممکن‌ است جبران ناپذیر باشد.
400 نفر تلفات ناشی از کرونا در رفسنجان عدد قابل توجهی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: از ابتدای تیرماه امسال تاکنون 19 نفر تلفات ناشی از کرونا در رفسنجان داشتیم.
وی ادامه داد: این همه مردم مقاومت نشان دادند یک سال و پنج ماه تحمل کردند و به توصیه ها کادر درمان عمل کرده و استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی مکرر دست ها را رعایت کردند چند ماه دیگر هم مقاومت کنند تا بر این بیماری پیروز شویم.
اسماعیلی ندیمی فوت 400 بیمار بر اثر کرونا در رفسنجان از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون را عدد قابل توجهی بشمرد و از مردم درخواست کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی را در رأس امور خود قرار دهند
وی خاطرنشان کرد: گرچه ماسک زدن در هوای گرم سخت است اما چاره ای نیست این بهترین واکسن علیه کرونا است.
تمهیدات لازم علیه کرونا در فصل برداشت پسته
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان کرد: در فصل برداشت محصول پسته در سال گذشته که بحران کرونا هم وجود داشت اقداماتی توسط دستگاه های زیربط انجام شد امّا با این حال بخشی از پیک مهر و آبان سال گذشته را با آمدن کارگران فصلی به منطقه رفسنجان داشتیم.
وی افزود: امسال در این فصل که 2 ماه آینده شروع می شود آمادگی این را داریم که از میهمانانی که از شهرستان های دیگر برای کمک به برداشت پسته به رفسنجان سفر می کنند تست گرفته شود.
ارتباط شرکت مس با دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ستودنی است
رفسنجان جمعیت بالای 320 هزار نفر و شهرستان انار هم جمعیت 37 هزار نفری را دارا هستند که هر دو شهرستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان قرار دارند.
برچسب‌ها
مس سرچشمه دانشگاه علوم پزشکی کرمان رفسنجان

http://www.kerman-online.ir/fa/News/214211/نقش-بی-بدیل-شرکت-مس-در-کنترل-کرونا-در-رفسنجان-قابل-تقدیر-است
بستن   چاپ