کرمان رصد
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان:
90 درصد نسخه های استان کرمان الکترونیک شد/ لزوم همکاری بیشتر پزشکان
دوشنبه 3 خرداد 1400 - 10:38:25
ایسنا - اجتماعی
کرمان رصد - ایسنا/کرمان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با تاکید بر لزوم همکاری پزشکان در نسخه نویسی الکترونیک گفت: مردم دفترچه کاغذی ندارند و هر چه پزشکان بیشتر همکاری کنند چه طرف قرارداد باشند یا نه و زودتر نسخه الکترونیکی را فعال کنند، مردم کمتر آسیب می بینند و آرشیو الکترونیک بیمار نیز تکمیل تر می شود.

دکتر"محمد جعفری" صبح امروز سوم خردادماه در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز ایثار و مقاومت اظهار کرد: در هفته ملی بدون دخانیات قرار داریم و این نکته مهمی است که کنترل مصرف دخانیات و پیشگیری، مسئله همگانی است و همه ادارات، انجمن ها و ... باید به مردم آگاهی بدهند که سود شرکت های بین المللی تولید دخانیات چه ضرری برای سلامت آنها دارد.
وی افزود: ثابت شده از هر 10 سرطان ریه، 9 نفرشان سیگاری بوده اند در حالی که مهم ترین عامل مرگ است که قابل پیشگیری است.
جعفری تصریح کرد: خطر در جامعه اینقدر بالا رفته که استفاده از دخانیات به سن جوانی و نوجوان کشده شده و اولین تجربه به سن 15 تا 23 سال می رسد که زنگ خطری بیش از قبل است و اکنون متاسفانه حتی بانوان سیگار مصرف می کنند که یک نوع جاذبه کاذب است.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان در ادامه بیان کرد: سازمان بیمه سلامت با 40 میلیون نفر بیمه شده به عنوان بزرگ ترین سازمان بیمه گر درمان در حالی سال 1400 را آغاز کرده که ضمن مشارکت بسیار فعال در پیشگیری و مبارزه با بیماری کووید19 استراتژی اصلی خود را بر تکمیل پازل های سازمان تمام الکترونیک گذاشته است.
وی با اشاره به اینکه یکی از این پازل های اصلی حذف کامل دفترچه بیمه و استفاده حداکثری از سامانه های ویزیت الکترونیک است، افزود: در کرمان با بالاترین میزان توفیق در بین استان های کشور در خردادماه جاری میزان نسخه نوسی الکترونیک به 90 درصد نزدیک شده و امیدواریم در طول این ماه باقی مانده نسخه ها نیز به روش الکترونیک صادر شود.
جعفری با اشاره به مزیت های نسخه الکترونیک برای بیمه، موسسه درمانی و بیمه شده تصریح کرد: با اجرای طرح نسخه الکترونیک، بیمه شدگان به سوابق الکترونیک تشخصی درمانی خود دسترسی دارند و هر بیمه شده با ورود به آرشیو الکترونیک که در اختیارش قرار می گیرد، سوابق را مشاهده می کند و بیمه نامه آنها نیز الگترونیکی تمدید می شود.
وی بیان کرد: کنترل و ثبت دقیق دارو ها، آزمایشات و خدمات پاراکلینیک بیمار در طول سال در سامانه موجب می شود هنگام ویزیت توسط پزشک، توجهی به سابقه بیماری های قبلی صورت می گیرد که بزرگ ترین تحول در کیفیت درمان بیمار محسوب می شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: با نسخه نویسی الکترونیکی اشتباه در نسخه خوانی و تحویل دارو و کسورات بیمه ای کاهش می یابد.
وی افزود: مطالبات کسانی که نسخه الکترونیک صادر می کنند، در پایان هر ماه پرداخت می شود و در حال حاضر بیمه سلامت استان کرمان هیچ مبلغی به مطب ها، داروخانه ها و مراکز پارا کلینیک بدهکار نیست.
جعفری تصریح کرد: به جهت شفافیت اطلاعات، به دلیل آنلاین بودن ثبت داده ها در سامانه، این امکان را به سازمان می دهد برای جابه جایی هزینه ها با هدف پوشش خدمات بیشتر برای بیماران نیازمندتر و تامین اعتبار لازم و تامین نیازهای مردم در حوزه سلامت به روزتر از همیشه اقدام کند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان بیان کرد: در استان کرمان از اول اردیبهشت ماه تولید دفترچه های بیمه متوقف شده و همه موسسات درمانی چه طرف قرارداد چه غیرطرف قرارداد مجهز به سامانه الکترونیک شده تا در هنگام تجویز دارو و خدمات نیای به دفترچه بیمه نباشد.
وی با اشاره به اینکه مردم می توانند از طریق تماس با سامانه ارتباطی 1666 از اعتبار دفاتر بیمه مطلع شوند، افزود: در حال حاضر روزانه 4000 نسخه در استان کرمان داریم که 400 مورد آن دستی است و به دلیل مسائلی از جمله قطعی برق، خرابی سیستم رایانه و ... با نسخه کاغذی مواجه هستیم و با این وجود هنوز برخی داروخانه ها پذیرش نسخه کاغذی دارند.
جعفری تصریح کرد: اکنون همه شهرستان های استان کرمان بین 95 تا 100 درصد نسخه نویسی الکترونیک دارند و نخستین شهرستان قلعه گنج بود که طرح را 100 درصد اجرا کرد و شهر کرمان روی 70 درصد است.
وی بیان کرد: ممکن است پزشکی باشد که مطب ندارد و یا طرف قراداد با بیمه نیست و این افراد نسخه کاغذی می نویسند که باید این افراد نیز شناسایی شوند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با تاکید بر لزوم همکاری پزشکان در نسخه نویسی الکترونیک گفت: مردم دفترچه کاغذی ندارند و هر چه پزشکان بیشتر همکاری کنند چه طرف قرارداد باشند یا نه و زودتر نسخه الکترونیکی را فعال کنند، مردم کمتر آسیب می بینند و آرشیو الکترونیک بیمار نیز تکمیل تر می شود.
وی افزود: از پزشکانی که نمی دانیم کجا حضور دارند و احتمالا مطب ندارند اما اجازه طبابت دارند، دعوت می کنیم با دریافت کد کاربری از سازمان بیمه سلامت، برای نسخه نویسی الکترونیک از آن استفاده کنند.
جعفری تصریح کرد: از اول خردادماه جاری هیچ نسخه کاغذی از پزشکان قابل پذیرش نیست و باید نسخه الکترنیک صادر شود.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/205715/90-درصد-نسخه-های-استان-کرمان-الکترونیک-شد--لزوم-همکاری-بیشتر-پزشکان
بستن   چاپ