کرمان رصد
سرطان پستان | علائم سرطان سینه | نحوه درمان سرطان پستان
پنجشنبه 23 ارديبهشت 1400 - 22:31:45
کرمان رصد -

کرمان رصد


سرطان پستان یک تومور بدخیم در پستان است که شایع ترین شکل سرطان در زنان به شمار می رود. همه زنان به طور متوسط ​​در طول زندگی در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان هستند (به طور متوسط ​​12.4٪). مهم است که درک کنیم این خطر ابتلا به سرطان است ، نه مرگ ناشی از آن.
شیوع سرطان پستان در سراسر جهان در حال افزایش است.
روش های تشخیصی دائماً در حال بهبود هستند و برنامه های غربالگری معرفی می شوند. در عین حال ، به دلیل افزایش امید به زندگی در جمعیت ، تعداد زنان مسنی که این موضوع را تشخیص می دهند در حال افزایش است.
سرطان پستان سرطان پستان چیست؟
سرطان پستان زمانی اتفاق می افتد که سلول های پستان ، به دلیل جهش ، شروع به تقسیم غیرقابل کنترل و گسترش به بافت های اطراف می کنند. این سلول ها تومور تشکیل می دهند و با لمس پستان یا ماموگرافی (اشعه ایکس پستان) قابل تشخیص هستند.
تومور می تواند در قسمتهای مختلف پستان تشکیل شود. بیشتر تومورهای پستان از اپیتلیوم مجاری که شیر را به نوک سینه منتقل می کنند ایجاد می شود (سرطان مجاری). برخی دیگر از سلولهای غده ای (سرطان لوبولار) ایجاد می شوند. اشکال کمتر متداول نیز وجود دارد ، از جمله سرطان های غیر اختصاصی ، سارکوم و لنفوم پستان.
تومور می تواند به صورت محلی رشد کند ، از طریق سیستم لنفاوی به غدد لنفاوی گسترش یابد (متاستاز ناحیه ای) ، و همچنین در سراسر بدن گسترش یابد (متاستاز دور).
گره های لنفاوی منطقه ای شامل گره های لنفاوی زیر بغل ، داخل توراسیک ، فوق و زیر کلاوین - در همان طرف تومور در غده پستانی هستند.
میزان درمان سرطان پستان به اندازه تومور ، درگیری غدد لنفاوی منطقه ای و عدم وجود یا وجود متاستازهای دور بستگی دارد.

کرمان رصد

وجود تومور جامد در غده پستانی که در مراحل مختلف چرخه قاعدگی کاهش نمی یابد ، با گذشت زمان افزایش می یابد.
جمع شدن نوک پستان زخم شدن پوست در ناحیه پستان از نوک پستان تخلیه شود تورم تمام یا بخشی از پستان درد در ناحیه پستان یا نوک پستانک کاهش وزن بدون دلیل نفوذ پوست در ناحیه پستان
ضعف ظاهر گره های متراکم در زیر بغل ضخیم شدن پوست نوک پستان
چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟
اگر علائمی ظاهر شد که با فرآیندهای التهابی (ماستیت) غده پستانی یا شیردهی همراه نیست ، باید با یک متخصص انکولوژی تماس بگیرید . پزشک علائم نگران کننده را با شما در میان می گذارد ، تعدادی از مسائل (سابقه خانوادگی ، سابقه زنان) را روشن می کند و غدد پستانی و غدد لنفاوی محیطی را معاینه می کند. در صورت لزوم ، وی را برای معاینه اضافی می فرستد.

کرمان رصد

علل سرطان پستان دلایل واقعی سرطان پستان ناشناخته است. مانند هر نوع دیگر سرطان ، سرطان پستان زمانی اتفاق می افتد که تحت تأثیر عوامل مختلف جهش در داخل سلول های پستان رخ دهد و تعداد آنها از آستانه خاصی عبور کند ، در نتیجه سلول ها بدخیم شده و تومور ایجاد می کنند.
عوامل مختلفی وجود دارد که خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد. بسیاری از آنها با تأثیر بر بدن استروژن ها - هورمون های جنسی زنانه ، یا بهتر بگوییم ، با افزایش مدت زمان قرار گرفتن در معرض آن ها مرتبط هستند.
عوامل خطر ساز برای سرطان پستان:
شروع زودرس قاعدگی (تا 12 سالگی) ؛
اواخر یائسگی (بالای 55 سال)
عدم بارداری و زایمان ؛
سابقه خانوادگی سرطان پستان داشته باشید.
تشخیص قبلی سرطان پستان ؛
چاقی
سیگار کشیدن؛
سو مصرف الکل ؛
دیابت؛
درمان جایگزینی هورمون برای بیش از 10 سال ، همراه با درمان یائسگی یا تجویز شده با هدف پیشگیری از بارداری.
پرتودرمانی در ناحیه قفسه سینه برای لنفوم هوچکین قبل از 30 سالگی انجام شده است.
جهش های شناسایی شده در ژن های BRCA 1 و 2 یا جهش های ژنی دیگر.
برخی از زنان به دلیل جهش های ارثی در ژن هایشان ، خطر ابتلا به سرطان پستان بسیار زیاد است.
معروف ترین آنها BRCA1 و BRCA2 است. این جهش ها با احتمال زیاد ابتلا به سرطان پستان (تا 70٪) و همچنین انواع دیگر سرطان همراه است: تخمدان ها ، لوله های فالوپ (فالوپ) ، لوزالمعده و پروستات در مردان.
نقش وراثت در ابتلا به سرطان پستان دو یا چند مورد سرطان پستان در بستگان خط 1 و 2 (به خصوص اگر قبل از 50 سالگی تشخیص داده شود) ؛
بیش از دو مورد از انواع خاصی از سرطان (سرطان پستان ، تخمدان و لوله های رحمی) در بستگان نزدیک.
یک مورد سرطان پستان در یکی از بستگان مرد.
موارد سرطان پستان یا تخمدان در نسل های مختلف
اگر چنین مواردی در سابقه خانوادگی شما بود ، توصیه می شود برای تعیین خطر سندرم تومور ارثی با یک متخصص ژنتیک پزشکی مشورت کنید.
نحوه تشخیص سرطان پستان
تشخیص سرطان پستان در بیشتر موارد مشکلی ایجاد نمی کند ، زیرا این بیماری متعلق به اصطلاح است. "سرطان محلی سازی های خارجی".
معاینه و لمس غدد پستانی از تکنیک های مهم برای درک اندازه ، ساختار ، مکان و تعدادی از علائم دیگر تشکیلات تومور در غده پستانی است.
پزشک ممکن است معاینات اضافی را تجویز کند.
سونوگرافی غدد پستانی . با استفاده از یک سنسور سونوگرافی تحقیق کنید ، که به شما امکان می دهد ساختار بافت پستان را ارزیابی کنید و تشکیلات پاتولوژیک را شناسایی کنید. از سونوگرافی همچنین در حین بیوپسی استفاده می شود تا نتایج دقیق تری هنگام جمع آوری سلول ها یا بافت ها بدست آید.
ماموگرافی . بررسی اشعه ایکس غدد پستانی. این امر از نظر غربالگری بسیار مهم است - معاینه زنان سالم بدون علائم سرطان پستان ، اما همچنین روش اصلی تشخیصی است. با کمک ماموگرافی ، می توان تشکیلات پاتولوژیک در غدد پستانی را شناسایی کرد و به طور غیر مستقیم ماهیت آنها را قضاوت کرد. در طول توصیف ماموگرافی ، از الگوریتم استاندارد Bi-RADS استفاده می شود ، که کم و بیش احتمالاً اجازه می دهد تا تشکیلات شناسایی شده به عنوان بالقوه بدخیم طبقه بندی شوند.
بیوپسی هدفمند نیز با کمک ماموگرافی انجام می شود.
معاینه بافت شناسی . تجزیه و تحلیل بافت به دست آمده در طی بیوپسی. برای تشخیص اجباری است. همچنین پس از درمان جراحی انجام می شود ، که امکان ایجاد مرحله دقیق تر روند را امکان پذیر می کند. اگر شیمی درمانی قبل از عمل انجام شده باشد ، معاینه بافت شناسی امکان تعیین پاسخ تومور به درمان را فراهم می کند ، که یک علامت مهم پیش آگهی است.

کرمان رصد

درمان سرطان پستان یک فرایند پیچیده است که معمولاً همه انواع اصلی سرطان درمانی را شامل می شود.
این یک درمان پیچیده با استفاده از شیمی درمانی ، پرتودرمانی و درمان جراحی است. بسته به شرایط فردی ، ممکن است برای بیمار سرطان پستان درمان هدفمند و هورمون درمانی تجویز شود .
نیاز و توالی هر مرحله از درمان پس از دریافت اطلاعات در مورد مرحله بیماری ، با در نظر گرفتن ویژگی ها و ترجیحات بیمار تعیین می شود.
امیدواریم مطلب سرطان پستان برایتان مفید باشد.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/203342/سرطان-پستان-|-علائم-سرطان-سینه-|-نحوه-درمان-سرطان-پستان
بستن   چاپ