کرمان رصد
طرز تهیه قلیه دزفولی
سه شنبه 14 ارديبهشت 1400 - 12:55:37
کرمان رصد - به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، غذای امروز جزء غذا‌های معروف شهر دزفول است به نام قلیه دزفولی یا قلیه گوشت. همانطور که می‌دانید قلیه غذای مخصوص جنوبی‌های عزیز می‌باشد؛ و باز همانطور که می‌دانید قلیه انواع مختلفی دارد. از جمله قلیه ماهی که ازهمه انواع قلیه معروف‌تر هست و به ترتیب انواع دیگه این غذای خوشمزه که در صفحات دیگر سایت به شما آموزش داده شده.
اما امروز می‌خواهیم یکی از قلیه‌های جنوبی که شاید کمتر کسی اسم اون رو شنیده باشه براتون توضیح بدیم البته به غیر از دزفولی‌های عزیز که جزء غذا‌های سنتی شون هست.
مواد لازم:
گوشت گوسفند: 500 گرم
نخود: نصف لیوان
لوبیا سفید: نصف لیوان
لوبیا چیتی: نصف لیوان
پیاز متوسط: 1 عدد
سیر: 1 بوته
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
برنج: ⅓ پیمانه
بلغور گندم: 1 پیمانه
دانه انار خشک: 2 قاشق سوپ خوری
رب انار: نصف لیوان
آلو: 250 گرم
به: 250 گرم
تمر هندی: نصف بسته
بیشتربخوانید
آموزش آشپزی؛ از ساندویچ کلاسیک ایتالیایی و اسلوپی جو تا کاراکوش تاتلی + تصاویر دستور تهیه:
ابتدا گوشت را می‌پزیم و استخوانهایش را از آن جدا می‌کنیم.
نخود و لوبیا را هم جداگانه می‌پزیم.
پیاز را سرخ کرده و سیر را پوست می‌کنیم و همراه با زردچوبه می‌کوبیم و به پیاز اضافه می‌کنیم.
گوشت را هم به پیاز و بقیه مواد اضافه می‌کنیم و در آن کمی تفت می‌دهیم.
سپس نخود و لوبیا و آب گوشت را اضافه می‌کنیم.
بلغور و برنج را به مواد اضافه می‌کنیم و قلیه را همراه با دانه انار می‌گذاریم خوب بپزد.
وقتی برنج و بلغور پخت، آلو، به، رب انار و آب تمر هندی خیس خورده را نیز اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم قلیه کاملا جا بیفتد.
در پایان نعنا را درون روغن تفت می‌دهیم و به قلیه اضافه می‌کنیم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/
عضویت در کانال تلگرام خبربان

http://www.kerman-online.ir/fa/News/200937/طرز-تهیه-قلیه-دزفولی
بستن   چاپ