کرمان رصد
سالاد کاهو با سس ریحان + طرز تهیه
سه شنبه 24 فروردين 1400 - 09:08:34
کرمان رصد - به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، امروز قصد داریم دستور تهیه سالاد کاهو با سس ریحان را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
طرز تهیه نان قندی در فر و بدون فر به روش سنتی و اصیل برای افطاری مواد لازم: 
8 نفر
مواد مورد نیاز
مواد لازم برای 8 نفر
روغن مایع....2 قاشق سوپخوری
ژامبون خردکرده.
... 260 گرم
کاهوی سالادی...... 1 عدد
مواد لازم برای تهیه‌ی سس ریحان
برگ تازه‌ی ریحان ..... یک‌سوم پیمانه
برگ تازه‌ی جعفری...... یک‌سوم پیمانه
سرکه‌ی سفید..... 60 میلی‌لیتر
روغن زیتون....60 میلی‌لیتر
دانه‌ی خردل...... 1 قاشق سوپخوری
یخ ......3 تکه
روش‌تهیه
ابتدا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، ژامبون‌ها را در آن تفت دهید، حالا آن را روی هوله‌ی کاغذی آشپزخانه قرار دهید، تا روغن اضافی‌اش گرفته شود و اینک کاهو را برگ‌برگ کنید، ژامبون را روی آن بریزید و با سس ریحان میل کنید.
روش تهیه‌ی سس ریحان: تمامی مواد را در کاسه‌ی دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید تا سس یکدستی حاصل شود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/

http://www.kerman-online.ir/fa/News/196211/سالاد-کاهو-با-سس-ریحان---طرز-تهیه
بستن   چاپ