کرمان رصد
در نشست مدیران کاریابی استان یزد با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) عنوان شد:
کاریابی های استان فرصت های شغلی را به دستگاه های حمایتی معرفی کنند
يکشنبه 10 اسفند 1399 - 11:17:45
وزارت رفاه
کرمان رصد - جلسه هم اندیشی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کمیته امداد امام خمینی(ره) با مراکز مشاوره شغلی و کاریابی های غیردولتی استان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، فریبا آیت اللهی مدیرکارآفرینی و اشتغال این اداره کل گفت: همه ما باید در جهت کاهش فقر و بیکاری در استان تمام تلاش خود را به کار ببریم. هیچ سازمان و ارگانی به تنهایی قادر به رفع بیکاری و فقر از جامعه نیست.
وی افزود: قطعا اگر فردی از جامعه مددجویی کمیته امداد خودکفا شود نتیجه تعامل دستگاهها با آن نهاد است که خوشبختانه این اداره کل همواره در کنار کمیته امداد قرار دارد.
آیت اللهی ضمن اشاره به تعاملات گسترده با کمیته امداد امام خمینی(ره) در زمینه های مختلفی همچون تسهیلات پایدار روستایی و عشایری، تسهیلات مشاغل خانگی و به کارگماری مددجویان تحت پوشش گفت: سالیانه تفاهم نامه ای به منظور افزایش اشتغال زایی مددجویان کمیته امداد در مرکز منعقد می شود که بنا به دلایل مختلف به نتایج مد نظر نمی رسد؛ این موضوع نیاز مبرم به آسیب شناسی دارد.
وی با بیان اینکه هنر ما این است که چرخه های اقتصادی را بچرخانیم و نگاه کارآفرینی در توسعه اقتصاد داشته باشیم افزود: تاکید ما بر توانمندسازی افراد است؛ کسانی که می¬توانند خالق تفکر جدیدی باشند و شغل پایدار و دائم ایجاد کنند.
آیت اللهی با اشاره به اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی متولی اشتغال نیست ولی هماهنگ کننده برنامه های اشتغال است، تصریح کرد: در راستا اشتغال این وزارتخانه بازوانی به نام کاریابی ها دارد که برای کمک رسانی، شناخت بیکاران و ظرفیت های شغلی جامعه فعالیت می کنند.
شجاعان مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد گفت: عملکرد کمیته امداد در زمینه اشتغالزایی بالاست و 92 درصد از اشتغالهایی که توسط کمیته امداد صورت گرفته است پایدار باقی مانده و تغییر وضعیتی نداشته است.
وی با بیان اینکه برای به کارگماری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد مشوق هایی را در نظر گرفته است افزود: یکی از بسته های تشویقی بیمه کارگران است که متناسب با شرایطش در قرارداد منعقد می شود و برای یک دوره زمانی، بیمه کارگر توسط کمیته امداد پرداخت می شود و هزینه بیمه از دوش کارفرما برداشته می شود.
شجاعان ادامه داد: بسته دوم پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به کارفرمایان است. در صورتی که کارفرما از بسته اول استفاده نکند و بسته دوم را قبول کند، به ازای هر نیروی کار از 50 میلیون تومان بسته تشویقی استفاده می کند. در موارد خاص از هر دو بسته می توان استفاده کرد و آن زمانی است که در مناطق محروم، کارفرما مددجویان کمیته امداد را مشغول به کار کند و یا اگر شرکتهای دانش بنیان نیروی های کارشناس و یا نخبه کمیته را مشغول به کار کنند(در حوره تخصصی مشغول به کار شوند) از هر دو بسته بهره مند می شوند.
وی با بیان اینکه آمار اشتغالی که کمیته امداد برای سال 1400 برنامه ریزی کرده است حدود 7 هزار نفر است خاطرنشان کرد: سهمیه استان یزد نزدیک به 12هزار نفر است که مازاد بر این 7 هزار نفر، باید برای سایر افراد جامعه شغل ایجاد کنیم.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/187376/کاریابی-های-استان-فرصت-های-شغلی-را-به-دستگاه-های-حمایتی-معرفی-کنند
بستن   چاپ