کرمان رصد
پدرانه‌هایی که در تربیت فرزندان نباید فراموش شود؛ پدرها چگونه ستون خانه می‌شوند؟
پنجشنبه 7 اسفند 1399 - 10:35:43
کرمان رصد - گروه استان‌ها ـ شاید در این روزهای سخت با این هزینه‌های سرسام‌آور زندگی پدرها مجبورند دیرتر و خسته‌تر به خانه بیایند اما پدرانه‌هایی هست که نباید فراموش شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، روز پدر بهانه خوبی است برای یاد کردن زحمات و رنج‌های زیاد پدرانی که شاید برای تأمین معاش و زندگی و راحتی بیشتر فرزندان مجبور بودند ساعت‌های بیشتری را بیرون از خانه سپری کنند و به همین دلیل خیلی‌ها نقش تأثیرگذار و مهم آنها را در تربیت فرزندان فراموش کردند اما واقعیت این است که پدرها ستوان و تکیه‌گاه خانواده هستند حتی در این روزهایی که به دلیل بی‌مهری روزگار و هزینه‌های سرسام‌آور زندگی مجبورند دیرتر و خسته‌تر به خانه بیایند.
شاید بسیاری از افراد حتی در دنیای مدرن امروزی تصور کنند که تربیت فرزندان فقط برعهده مادران است و پدران تنها مسئول تأمین مخارج خانواده هستند. اما واقعیت این است که نقش پدر در تربیت فرزند چیزی نیست که بتوان به‌راحتی نادیده گرفته شود و تربیت فرزند‌ان د‌ر نتیجه پذیرش مسئولیت و تلاش و هماهنگی پد‌ر و ماد‌ر است.
آیت‌الله احمد شیخ بهایی استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان با بیان اینکه پیامبر بزرگوار اسلام فرمودند "من و علی دو پدر این امت هستیم و هر که عاق ما شود عاق والدین واقعی اوست" اظهار داشت: باید تلاش کنیم مطیع فرامین آن حضرت باشیم و خود را تا آنجا که می‌توانیم به این بزرگواران شبیه کنیم.
وی با اشاره به اینکه قرآن کریم از پدرانی یاد می‌کند که به پسران خود نصیحت‌هایی دارند ادامه داد: حضرت یعقوب(ع) به حضرت یوسف(ع) و حضرت لقمان(ع) در سوره لقمان به پسرش نصایحی دارند.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان با بیان اینکه حضرت امیرالمومنین علی(ع) نیز در نامه 31 نهج البلاغه به فرزندش نصایحی دارد گفت: این نصایح پدرانه نشان می‌دهد که پدر باید مراقب فرزندانش باشد.
وی با اشاره به اینکه حضرت علی(ع) در نامه 31 نهج‌البلاغه می‌فرماید قلب جوان مانند یک زمین حاصل‌خیز آماده کشت است و هر که در او بذر بکارد ثمرش را می‌بیند افزود: اگر پدر زودتر اقدام نکند دیگران در این مزرعه کشت خواهند کرد.
آیت‌الله شیخ بهایی با بیان اینکه پدران باید مراقب فرزندان خود باشند گفت: پدران باید با فرزندان خود دوست و رفیق باشند و مثل یک دوست در دل فرزندان جا باز کنند.
وی با اشاره به اینکه پدران باید از کودکی برای فرزندان کتاب بخوانند، قصه بگویند و با آنها بازی کنند افزود: در ادامه که فرزندان بزرگتر شدند پدران آنها را همراه خود به مساجد و مجالس ببرند و به فرزندان خود احترام بگذارند.
سبک زندگی مؤمنانه پدر امام علی (ع)/ جایگاه و منزلت جناب ابوطالب در کلام اهل بیت(ع)سبک زندگی بانویی که حضرت محمد (ص) و امام علی (ع) در دامنش بزرگ شدند/ زنی که سرپرست رسول و مادر امام بودروایت اهل سنت از ماجرای شکاف کعبه و تولد امام علی(ع) داخل خانه خدا استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان با بیان اینکه خیلی مهم است که پدران به جوانان و نوجوان شخصیت بدهند و او را به عنوان مشاور کنار خودشان ببینند و گاهی طبق نظر او عمل کنند گفت: این گونه است که پدر برای فرزندانش تکیه‌گاه می‌شود.
وی با بیان اینکه پدران بعد از ازدواج هم باید ناصح و خیرخواه فرزندان باشندافزود: پدران نباید در زندگی فرزندان خود دخالت کرده از طرف دیگر نباید فرزندان را از نصایح خود محروم کنند.
آیت‌الله شیخ بهایی با بیان اینکه پدران و مادران باید برای فرزندان دعا کنند چرا که دعای پدر و مادر در حق فرزندان مستجاب است گفت: پیشنهاد می‌کنم که همه دعای 23 و 24 صحیفه سجادیه را که دعای حضرت زین العابدین (ع) برای فرزندان و برای پدر و مادر است را بخوانند و از این دعا به اهمیت پدر و مادر و فرزندان پی ببرند.
انتهای پیام/511/ش

http://www.kerman-online.ir/fa/News/186823/پدرانه‌هایی-که-در-تربیت-فرزندان-نباید-فراموش-شود؛-پدرها-چگونه-ستون-خانه-می‌شوند؟
بستن   چاپ