کرمان رصد
​میرزایی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گلستان: جایگزینی دام اصلاح شده و تجهیزات کشاورزی به تلاش توسعه ای منجر می شود
جمعه 1 اسفند 1399 - 12:11:28
وزارت رفاه
کرمان رصد - جلسه مشترک ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری گلستان با حضور حجت میرزایی معاون امور اقتصادی، غلامرضا پناه، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،هادی حق شناس استاندار گلستان و دیگر مدیران استانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان ، حجت میرزایی در این نشست اظهار کرد: در جنوب استان گلستان سرمایه گذاری های زیادی وجود دارد اما متاسفانه با کمبود زمین در این مناطق مواجه هستیم و فروشنده زمین در این منطقه بسیار اندک است.
وی به سنتی بودن کشاورزی اشاره و تصریح کرد: 45 درصد اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است اما تنها 24 درصد ارزش افزوده استان را شامل می شود.
میرزایی گفت: جایگزینی محصولات جدید،استفاده از دام های اصلاح شده و تجهیزات مدرن کشاورزی به افزایش ارزش افزوده این بخش کمک خواهد کرد.
معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: بخش صنعت و معدن 27 درصد اشتغال استان یعنی تنها 25 درصد ارزش افزوده استان را شامل می شود.
وی به سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع تبدیلی در گلستان اشاره و تاکید کرد: صنایع تبدیلی مزیت این استان است و می توان در زمینه تجاری سازی کشاورزی با برند های معتبر گفت وگو کرد.
وی با اشاره به این که سهم ارزش افزوده استان در کشور 1.4 درصد است، گفت: این سهم نسبت به منابعی که در گلستان وجود دارد بسیار اندک است.
در ادامه هادی حق شناس استاندار گلستان با تاکید بر این که در گلستان بین نسبت مصارف به منابع فاصله معناداری وجود دارد، اظهار کرد: گلستان جزو 5 استانی است که بالای 5 میلیون تن تولید محصولات کشاورزی دارد و محصولات اساسی که در استان تولید می شود بیشتر به استان های دیگر ارسال می شود.
استاندار گلستان با اشاره به اینکه متاسفانه گلستان جز استان هایی است که ارزش افزوده محصولات در آن پایین است، تاکید کرد: اگر کالاهای تولیدی در استان با نرخی که برای محصولات وارداتی در نظر گرفته می شود خریداری شود ارزش افزوده تولیدات استان افزایش خواهد یافت.
وی فعالیت بانک ها در استان را ارزشمند خواند و گفت: توجه وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به پروژه های کلان استان نظیر مجتمع پرورش میگوی گمیشان و نیروگاه سیکل ترکیبی علی آباد کتول، پروژه توسعه کشت گلخانه ای و همچنین کشت گیاهان دارویی، حمایت از طرح های استارت آپی و پشتیبانی از مشاغل خانگی می تواند زمینه های رشد و توسعه گلستان را تسریع کند چرا که این وزارتخانه معین استان در پروژه های اقتصاد مقاومتی است.
حق شناس با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های موجود در استان اظهار کرد: اجرای 24 پروژه اقتصاد مقاومتی برای سال جاری و 30 پروژه برای سال آتی در استان تعریف شده که تسریع در اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی زمینه افزایش اشتغال را فراهم می آورد.
وی بیان کرد: در حال حاضر 35 هزار هکتار از اراضی شهرستان گمیشان زهکشی شده و محصول هر هکتار زمینی که تا پیش از زهکشی 700 کیلوگرم بوده به بالای 2.5 تن رسیده است و امیدواریم تا خرداد1400 حجم زهکشی را از 80 هزار هکتارفعلی به 140 هزار هکتار یعنی معادل نیمی از اراضی نیازمند زهکشی در استان برسانیم.
استاندار گلستان تاکید کرد که بزرگترین مرکز تحقیقات محصولات کشاورزی در گلستان قرار دارد و همیشه به دنبال تولید بهترین نمونه های محصولات کشاورزی با تولیدات بالا ست.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/184663/​میرزایی-در-جلسه-ستاد-فرماندهی-اقتصاد-مقاومتی-گلستان--جایگزینی-دام-اصلاح-شده-و-تجهیزات-کشاورزی--به-تلاش-توسعه-ای-منجر-می-شود
بستن   چاپ