کرمان رصد
پاستا آلانورما + دستور تهیه
پنجشنبه 9 بهمن 1399 - 18:59:13
کرمان رصد - به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، امرز قصد داریم دستور تهیه پاستا آلانورما را شم آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
این‌بار به‌جای ماهی ساده، شکم‌پر را امتحان کنید مواد مورد نیاز
بادمجان متوسط....... 3 عدد
روغن..... به میزان لازم
روغن زیتون...... 3 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد کرده.
..... 1 عدد کوچک
سیر له کرده .....3 حبه
نمک و فلفل....... به میزان لازم
پوره گوجه‌فرنگی....... 800 گرم
ریحان خرد کرده..... 50 گرم
پاستای لوله‌ای پخته شده.... 400 گرم
پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا...... 70 گرم
روش‌تهیه
بادمجان‌ها را با پوست به شکل حبه قندی خرد کنید تلخی آن را بگیرید و در مقداری روغن سرخ کنید. آن‌گاه آن را در صافی ریخته تا روغن اضافه آن خارج شود. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا اندکی نرم و شیشه‌ای شود. اینک سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
بعد پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجاز دهید تا سس به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند و غلیظ شود. اکنون بادمجان و ریحان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا پاستا را با سس آماده کرده مخلوط نمائید و در ظرف سرو بریزید و رویش پنیر بپاشید و در صورت دلخواه با ریحان و بادمجان آن را بیارائید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/

http://www.kerman-online.ir/fa/News/178853/پاستا-آلانورما---دستور-تهیه
بستن   چاپ