کرمان رصد
مدیر اجرایی اتاق بازرگانی جنوب کرمان:
کشاورزان برای صادراتِ مستقیم از ناوگان بین‌المللی استفاده کنند
يکشنبه 5 بهمن 1399 - 10:11:54
ایرنا - کرمان
کرمان رصد - جیرفت - مدیر اجرایی اتاق بازرگانی جنوب استان کرمان گفت: صادرکنندگان، تجار و کشاورزان برای حمل مستقیم محصولات کشاورزی این منطقه با شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی قرارداد منعقد کنند.

علی محبان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بر اطلاع رسانی بیشتر این موضوع تاکید کرد و این موضوع را به نفع جامعه کشاورزی منطقه دانست.
وی با بیان اینکه محصولات منطقه جنوب کرمان به صورت غیر مستقیم صادر می‌شود، گفت: تا پیش از این محصولات کشاورزی منطقه تا مرز با ناوگان داخلی جابه‌جا و در مرز به ناوگان بین مرزی تحویل داده می‌شد.
مدیر اجرایی اتاق بازرگانی جنوب کرمان افزود: این محصولات در ادامه مجددا به ناوگان خارجی منتقل می‌شده که این فرآیند با توجه به اینکه بار از چند مرز عبور کرده به دفعات تکرار می شد.
وی ادامه داد: این جابه‌جایی‌ها سبب ایجاد آسیب جدی به محصولاتِ تازه شده و شاهد کاهش کیفیت محصولات بودیم لذا چنین محصولاتی توان رقابت با محصولات سایر کشورها را نداشت.
وی اظهار داشت: در روش قدیمی حمل و نقل محصولات کشاورزی به دلیل جابه‌جایی زیاد، کیفیت محصولات پایین آمده و در نتیجه وجهه کشاورزی منطقه و کشور در قیاس با سایر کشورها زیر سوال می رفت.
محبان بیان داشت: اتاق بازرگانی جنوب کرمان با درک این مشکل ضمن همکاری اداره کل راهداری اقدام به ایجاد زمینه عقد قرارداد با شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی برای حمل بار محصولات کشاورزی کرده است، از این رو تجار و کشاورزان در این زمینه مشارکت کنند.
وی از اخذ مجوز ورود ناوگان خارجی با حذف عوارض بعد از چهار سال پیگیری خبر داد و این مهم را نتیجه تلاش اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و همراهی دفتر اتاق بازرگانی جنوب کرمان دانست.
وی افزایش کرایه، کاهش کیفیت محصولات کشاورزی و افزایش زمان رسیدن به مقصد را از معایب حمل بار غیرمستقیم محصولات کشاورزی دانست و بر حمل بار مستقیم محصولات کشاورزی تاکید کرد.
مدیر اجرایی اتاق بازرگانی جنوب کرمان نبود نیاز به ترخیص در مرز به علت پلمب محصول در مبدا و تحویل بار در مقصد نهایی، جلوگیری از آسیب دیدگی بار و در نتیجه عرضه محصول مرغوب برای رقابت بهتر با سایر کشورها، نداشتن استرس و نگرانی صادر کننده برای نوسانات کرایه حمل (به علت عقد قرارداد با نرخ ثابت)، کاهش زمان حمل و تضمین شرکت برای تحویل به موقع و سالم را از محاسن حمل مستقیم محصولات کشاورزی برشمرد.
سالانه بیش از پنج میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در جنوب کرمان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌شود.
برچسب‌ها
سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای توسعه صادرات اتاق ایران کشاورزی

http://www.kerman-online.ir/fa/News/177788/کشاورزان-برای-صادراتِ-مستقیم-از-ناوگان-بین‌المللی-استفاده-کنند
بستن   چاپ