شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵
ورزشی

شاهکار: یک تیم در یک روز دو بازی می‌کند!

شاهکار: یک تیم در یک روز دو بازی می‌کند!
کرمان رصد - ورزش ۳/یک تیم اسکاتلندی باید در یک روز در فاصله نیم ساعت در دو مکان به فاصله ۹۰ کیلومتری به میدان برود. یک باشگاه دسته پنجمی اسکاتلند در اتفاقی محیرالعقول موظف ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ورزش 3 /یک تیم اسکاتلندی باید در یک روز در فاصله نیم ساعت در دو مکان به فاصله 90 کیلومتری به میدان برود.
یک باشگاه دسته پنجمی اسکاتلند در اتفاقی محیرالعقول موظف شده در یک روز و با فاصله زمانی نیم ساعته، در دو جام مختلف و دو شهر مجزا به میدان برود.
تقویم فشرده مسابقات و بحران خستگی بازیکنان به سوژه داغ این روزهای فوتبال جهان تبدیل شده، اما آنچه برای باشگاه جانستون بورگ در دسته پنجم فوتبال اسکاتلند اتفاق افتاده، رسما مسخره است. این تیم گمنام در ماه نوامبر باید در دو تورنمنت حذفی مختلف به میدان برود. تا اینجای ماجرا همه چیز عادی به نظر می‌رسد، اما شاهکار فدراسیون زمانی این است که هر دو بازی در یک بعدازظهر و در دو شهر مختلف با فاصله ۹۰ کیلومتری برنامه‌ریزی شده است.
در نگاه اول آدم فکر می‌کند این یک شوخی در شبکه‌های اجتماعی است، ولی نه، واقعیت دارد! جانستون بورگ در روز ۲۱ نوامبر باید در جام اسکاتیش کامیونیتیز مهمان تیم تیپورت باشد و این مسابقه طبق اعلام رسمی ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلی آغاز خواهد شد. فاجعه اینجاست که نیم ساعت بعد، یعنی در ساعت ۱۵:۰۰، سوت مسابقه دیگر آن‌ها در تورنمنت لولند لیگ کاپ مقابل دونیپیس در ورزشگاه خانگی خودشان به صدا درخواهد آمد.
مدیران این باشگاه اسکاتلندی با انتشار بیانیه‌ای در سایت رسمی باشگاه اعلام کردند که «تمامی راه‌های ممکن و متصور» را برای حل این گره کور امتحان کرده‌اند: «ما تمام گزینه‌ها را روی میز گذاشتیم. از جابه‌جایی تاریخ بازی‌های لیگ گرفته تا تغییر برنامه ساوت چلنج کاپ، بازی در میان‌هفته، مسابقه در عصر جمعه یا یکشنبه و در نهایت برگزاری بازی جام کامیونیتیز بلافاصله قبل یا بعد از بازی لولند لیگ کاپ. حتی پیشنهاد دادیم از تمامی درآمدهای بلیت‌فروشی خودمان صرف‌نظر کنیم تا تاریخ مسابقه با تیپورت جابه‌جا شود، اما هیچ دری باز نشد و مسئولان روی تقویم مسابقات پافشاری کردند.»
در ادامه این بیانیه آمده است: «ما به شدت ناامید و دل‌شکسته‌ایم که با وجود تمام دوندگی‌ها و حسن‌نیت‌ها، نتوانستیم به یک راهکار منطقی برسیم تا بتوانیم با تمام توان و ترکیب اصلی‌مان در هر دو تورنمنت از اعتبار تیم دفاع کنیم.»
جالب‌تر اینکه جانستون بورگ اولین قربانی این بی‌برنامگی فضایی در فصل جاری فوتبال اسکاتلند نیست. چند هفته قبل باشگاه آرمادیل تیستل مجبور شد در یک روز دو مسابقه انجام بدهد، اما اینکه یک باشگاه باید هم‌زمان در دو شهر متفاوت تیم بچیند و وارد زمین بشود، رکورد جدیدی از برنامه‌ریزی جنون‌آمیز است.


نظرات شما