چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
اقتصادی

ایجاد امنیت اقتصادی و زیرساختی با اجرای پروژه‌های بیابان‌زدایی

ایجاد امنیت اقتصادی و زیرساختی با اجرای پروژه‌های بیابان‌زدایی
کرمان رصد - آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های نهال‌کاری و مدیریت رواناب در شهرستان ریگان برگزار شد.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های نهال‌کاری و مدیریت رواناب در شهرستان ریگان برگزار شد.

کرمان رصد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های نهال‌کاری و مدیریت رواناب در شهرستان ریگان با حضور علیرضا ابوالحسنی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان، مراد آبیار فرماندار شهرستان ریگان و بخشدار رحمت‌آباد برگزار شد.
علیرضا ابوالحسنی در حاشیه این مراسم، با تبریک فرارسیدن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، بر اهمیت خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد و اظهار داشت: اجرای پروژه‌های نهال‌کاری و مدیریت رواناب از اقدامات بنیادی در مسیر حفظ و احیای منابع طبیعی، کاهش خسارات زیست‌محیطی و ایجاد امنیت اقتصادی و زیرساختی پایدار در شهرستان‌های شرقی استان است. این فعالیت‌ها همگام با تحقق شعار سال مبنی بر سرمایه‌گذاری برای تولید که از سوی مقام معظم رهبری نام‌گذاری شده، نقشی کلیدی ایفا می‌کند.
این پروژه‌ها که با هدف مقابله با ریزگرد‌ها و مهار کانون‌های فرسایش بادی در بخش رحمت‌آباد آغاز شده، شامل احداث ۵۰۰ گوراب مدیریت رواناب در سطح ۲۵۰ هکتار و غرس ۵هزار اصله نهال کهور در سطح ۵۰ هکتار از اراضی بیابانی بخش رحمت آباد ریگان است. مجموع اعتبار اجرای این پروژه‌ها ۳۱ میلیارد ریال اعلام شده است.


نظرات شما