کرمان رصد - فارس /وزیر ورزش روسیه اعلام کرد که این کشور آماده است تا با ترکیب کامل در المپیک لسآنجلس شرکت کند.
طبق اظهارات میخائیل دگتیارف وزیر ورزش روسیه در مصاحبهای با خبرگزاری تاس، این کشور آماده است تا با ترکیب کامل در بازیهای المپیک و پارالمپیک لسآنجلس شرکت کند.
دگتیارف که به عنوان رئیس کمیته المپیک روسیه هم فعالیت میکند و پیش از این از امیدهای این کشور برای میزبانی المپیک سخن گفته بود، عنوان کرد: «ما برای مشارکت کامل در بازیهای المپیک 2028 آماده میشویم.» او این اظهارات را در جلسه «دیپلماسی ورزشی: چالشها و فرصتهای جدید» بیان کرد.
بازار ![]()
وی ادامه داد: «ما دومین رویداد تابستانی را با حضور قویترین ورزشکاران خود برگزار خواهیم کرد. 9000 نفر از ورزشکاران در آنجا حضور خواهند داشت که این یک رقابت داخلی است تا بهترینها را انتخاب کنیم. به عبارت دیگر، ما انتخاب کاندیداها برای بازیهای المپیک لسآنجلس را آغاز خواهیم کرد.»در المپیک 2024 پاریس 15 ورزشکار از روسیه به صورت بیطرف به رقابت پرداختند