انجام 20 مورد نظارت بر مراکز توزیع ماهی در شهربابک
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - مجید اسدی با اشاره به از سوی مردم گفت: همشهریان باید در هنگام خرید ماهی قرمز، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی خودداری کنند و حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف برای حمل و جابجایی ماهی به منزل استفاده کنند. وی افزود: نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز به همت یک اکیپ دو نفره از 19 اسفند ماه آغاز شده و تا اول فروردین ادامه دارد. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: تاکنون 20 مورد نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز انجام و 50 عدد بروشور اطلاع رسانی بهداشتی توزیع شده است. اسدی به مردم توصیه کرد، از خرید ماهیهای بیمار و بیحال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری کنند و پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ماهیها را به ظروف از قبل آماده شده منتقل کنند. وی تصریح کرد: برای نگهداری هرچه بهتر ماهی قرمز رعایت نکاتی ضروری و بهترین دمای نگهداری ماهی قرمز 22-26 درجه سانتی گراد است. اسدی با اشاره به اینکه به ازای هر ماهی یک لیتر آب مورد نیاز است، اظهار کرد: ماهی قرمز با غذای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شود. وی افزود: غذا باید دو بار در روز، و به اندازهای باشد که در مدت 1تا2 دقیقه مصرف شود و بهتر است غذا در سطح آب شناور بماند. رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: غذای ماهی در جای خنک، تاریک و خشک و در ظروف در بسته نگهداری و به تاریخ مصرف آن دقت شود. وی افزود: برای نگهداری هرچه بهتر ماهی قرمز شست و شوی دورهای آکواریوم و ضدعفونی و گندزدایی آن با محلول نمک طعام یا ترکیبات آمونیوم ضروری است. باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان
مجید اسدی با اشاره به از سوی مردم گفت: همشهریان باید در هنگام خرید ماهی قرمز، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی خودداری کنند و حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف برای حمل و جابجایی ماهی به منزل استفاده کنند.
وی افزود: نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز به همت یک اکیپ دو نفره از 19 اسفند ماه آغاز شده و تا اول فروردین ادامه دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: تاکنون 20 مورد نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز انجام و 50 عدد بروشور اطلاع رسانی بهداشتی توزیع شده است.
اسدی به مردم توصیه کرد، از خرید ماهیهای بیمار و بیحال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری کنند و پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ماهیها را به ظروف از قبل آماده شده منتقل کنند.
وی تصریح کرد: برای نگهداری هرچه بهتر ماهی قرمز رعایت نکاتی ضروری و بهترین دمای نگهداری ماهی قرمز 22-26 درجه سانتی گراد است.
اسدی با اشاره به اینکه به ازای هر ماهی یک لیتر آب مورد نیاز است، اظهار کرد: ماهی قرمز با غذای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شود.
وی افزود: غذا باید دو بار در روز، و به اندازهای باشد که در مدت 1تا2 دقیقه مصرف شود و بهتر است غذا در سطح آب شناور بماند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: غذای ماهی در جای خنک، تاریک و خشک و در ظروف در بسته نگهداری و به تاریخ مصرف آن دقت شود.
وی افزود: برای نگهداری هرچه بهتر ماهی قرمز شست و شوی دورهای آکواریوم و ضدعفونی و گندزدایی آن با محلول نمک طعام یا ترکیبات آمونیوم ضروری است.
باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان
-
سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۶:۰۰
-
۱۱ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/616963/