کرمان رصد

آخرين مطالب

قهرمان پارالمپیک: استعدادهای محروم را دریابید ورزشي

قهرمان پارالمپیک: استعدادهای محروم را دریابید
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - جیرفت - رنج محرومیت و نداشتن را کاملا حس کرده اما می‌گوید از نداری و معلولیت برای خودش کوهی از مشکل نساخت تا آنکه نتیجه‌اش را هم دید؛ حالا که نامش در جهان پرآوازه شده وقتی می‌خواهد توصیه‌ای کند باز به محرومیت‌هایش بازمی‌گردد و توصیه می‌کند مسئولان، استعدادهای مناطق محروم را ببینند و دریابند.

سعید افروز زاده 1370 در روستای آبشور بخش اسفندقه در شهرستان جیرفت استان کرمان، ورزشکار پارا دو و میدانی ایران در رشته پرتاب نیزه که موفق شد در مسابقات پارالمپیک 2020 توکیو با پرتابی به طول 40/05 متر رکورد جهان را بشکند و به مدال طلا دست یابد. وی نخستین ورزشکاری است که در این کلاس پرتابی بیش از 40 متر را به ثبت رسانده است. او همچنین در سه پرتاب ابتدایی خود نیز سه بار رکورد جهان را شکسته بود.
در خانواده‌ پرجمعیت سیزده نفره در شرایطی قد کشید که پدر کشاورزش باید پنج دختر و 6 پسرش را نان می داد، آن هم در روستایی محروم در جنوب استان کرمان؛ و سعید آنطور که می گوید از کمبودها و مشکلات زندگی‌اش گرفته تا معلولیت مچ هر 2 پایش چه‌ها که نکشید اما هرچه سختی بود از تلاشش دست نکشید و حالا دارد ثمر زحماتش را می چیند.
چندروز پس از آنکه افروز در میان استقبال پرشور و گرم مردم استان کرمان و نیز اهالی شهرستان جیرفت و روستای آبشور از توکیو به جمع خانواده بازگشت با خبرنگار ایرنا مستقر در ایرنا دفتر جیرفت گفت وگو کرده است؛ در این مصاحبه از رنج هایش در منطقه محروم که حتی پول رفت و آمد و تغذیه برای تمرین نداشته می گوید تا دوران زندگی پس از ورزشی‌اش؛ و البته می‌گوید که چطور توانست از پس مشکلات بر بیاید؛ معلولیت را نتوانستن ندید و چه شد که قهرمانی را به افتخار آورد.
مشکلات از وقتی خودش را شناخت
وی روز شنبه در این مصاحبه با اشاره به معلولیت خود گفت: از بدو تولد به صورت مادرزادی از مچ 2 پا معلولیت داشتم و از همان روزهای اول زندگی تا الان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده ام که هیچگاه فراموشم نخواهد شد.
افروز با بیان اینکه از کلاس پنجم تا مقطع دبیرستان برای تحصیل ترک خانه کرده است افزود: با توجه به شرایط دشوار گذران زندگی و معلولیتم، سختی های زیادی در این دوران متحمل شدم و نداشتن مسکن، معلولیت جسمی و مسائل مالی از جمله مهمترین مشکلاتم بود.
چطور از مرز فکری معلولیت رد شویم؟
از وی درباره نوع نگاه به معلولیت پرسیدیم که پاسخ داد: این موضوع به نگاه ما و چگونگی مواجهه و رفتار بستگی دارد؛ اگر هوشیارانه عمل کنیم، می توان معلولیت را مدیریت کرد.
افروز افزود: نباید در این شرایط(معلولیت) کوه مشکلات برای خودمان بسازیم؛ حالا که به گذشته نگاه می کنم می بینم می توانیم معلولیت را هم به فرصت تبدیل کنیم تا بتوانیم ارزش های درونی خودمان را به همگان نشان دهیم و اینجاست که از مرز فکری معلولیت رد شده ایم و به موفقیت رسیده ایم.

کرمان رصد


مناطق محروم مملو از استعداد است
دارنده مدال طلای رقابت های پارالمپیک توکیو از جمله بزرگترین مشکلات ورزش حرفه ای و شخصی خود را حمایت های مالی برشمرد و گفت: البته هیچکس بدون گذراندن سختی به موفقیت نرسیده لذا من هم از این قاعده مستثنا نیستم و با مشکلات زیادی مواجه بودم.
وی افزود: از یک منطقه با امکانات حداقلی به اینجا رسیدم و همیشه هزینه های رفت و آمد، تغذیه و نبود فضای سبز مناسب تمرین برای من مشکل ساز بوده است.
افروز در ادامه توجه بیشتر مسئولان به مناطق محروم و استعدادهای این مناطق را خواستار شد و گفت: اگرچه از حمایت های همه مسئولان استان کرمان تشکر می کنم اما باید استعدادهای مناطق محروم را دید و به آنها توجه کرد.
وی تصریح کرد: استعدادهای زیادی در مناطق محروم جنوب کرمان وجود دارد که اگر یک اتحاد تشکیل شود و امکانات ورزشی بیشتری در اختیار این ورزشکاران قرار گیرد، به طور حتم ورزشکاران بیشتری از این مناطق به دنیا شناخته خواهند شد.
آشنایی با ورزش
این ورزشکار آشنایی خود با ورزش جانبازان و معلولان را از سال 1396 عنوان و بیان کرد: تابستان همان سال بود که با رشته دو و میدانی آشنا شدم و تمرینات تخصصی‌ام را زیر نظر مربی‌ام آقای شاهرخی شروع کردم.
وی با بیان اینکه اولین قهرمانی اش در مسابقات قهرمانی کشور سال 1397 تهران بود اظهارداشت: در این مسابقه به مقام سوم دست یافتم که نقطه آغاز قهرمانی ورزشی ام بود.
افروز اولین مسابقه برون مرزی خود را سال 1399 در مسابقات بین المللی امارات اعلام کرد و گفت: در این مسابقات موفق به کسب مدال نقره شدم.
وی تشریح کرد: ذهنم همیشه کنجکاو بود و فکر می کردم روزی فردی موفق خواهم شد اما نمی دانستم در چه زمینه ای این اتفاق خواهد افتاد که خدا را شکر این موفقیت در ورزش بود زیرا علاوه بر کسب موفقیت خودم سبب به اهتزاز درآمدن پرچم کشورم در دنیا شدم.
افروز افزود: خوشحالم که با برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران دل میلیون‌ها نفر از هموطنانم را خوشحال کردم.
وی آرزوی قلبی خود را ظهور امام زمان عنوان و بیان کرد: امیدوارم روزی برسد همه کسانی که می خواهند کار بزرگی انجام دهند مخصوصاً افرادی که از یک منطقه محروم هستند بدون هیچ مانعی بتوانند به چیزی که علاقه دارند و می‌خواهند انجام دهند، برسند.
تجربه های توکیو و برنامه های پیش رو
افروز در ادامه در پاسخ به خبرنگار ایرنا مبنی بر حال و هوای مسابقات پارالمپیک توکیو و تجربه هایی که از آن به دست آورده گفت: آب و هوای توکیو با توجه به پیش بینی هایی که شده بود، پیش نرفت ولی خوشبختانه همه چیز به نفع ما بود و توانستم کمتر از چهار روز خودم را با آنجا وفق دهم و مشکلی پیش نیاید.
وی با بیان اینکه قبل از مسابقه استرس و اضطراب زیاد داشتم افزود: مدام فکر می کردم فردا چه خواهد شد و چه مدالی کسب می کنیم ولی با همه این افکار، ذهنم می گفت تاریخ‌ساز خواهم شد و رکورد جهان را خواهم زد.
افروز با بیان اینکه بعد از قهرمانی اشک شوق ریخته و به شکرانه آن سجده شکر به جا آورده گفت: مدالم را به رهبر عزیزم، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، شهدا، مردم عزیز و خانواده ام تقدیم کردم.
وی تصریح کرد: لحظه ای که رکورد جهان را شکستم و مدال را گرفتم، وصف شدنی نیست؛ خیلی برایم لذتبخش بود و از این بابت خداوند را شاکرم.
قهرمان پارالمپیک توکیو در ادامه درباره برنامه های پیش رویش گفت: بعد از یک استراحت کوتاه تمرینات تخصصی را شروع می کنم تا بتوانم در مسابقات پاراآسیایی چین و جهانی ژاپن و در نهایت مسابقات پارالمپیک 2024 پاریس بهترین عملکرد را داشته باشم.
وی افزود: امیدوارم مدال‌های بیشتری را به مردم کشورم تقدیم کنم؛ این المپیک باعث شد تجربیات بیشتری کسب کنم.
افروز بیان کرد: در مسابقات توکیو با خصوصیات یک ورزشگاه حرفه‌ای بیشتر آشنا شدم و از لحاظ روحی و ذهنی مطمئناً قوی‌تر شدم؛ حالا می دانم که بیشتر باید تمرین کنم، انگیزه بیشتر و همیشه نگاه مثبتی به سمت پیشرفت داشته باشم.
وی اظهار داشت: اگر ما ورزشکاران به مسابقات بیشتری اعزام شویم به لحاظ روحی و روانی تقویت می شویم که این خودش یک برگ برنده در رقابت هایی همچون المپیک است.
افروز در پایان مصاحبه خود اصرار داشت که از مسئولان کمیته ملی پارالمپیک، فدراسیون جانبازان معلولان و مسئولان استان کرمان و منطقه جیرفت و اسفندقه تشکر کند؛ وی در ادامه از چند نفر هم نام برد و گفت: در مسیر کسب موفقیت هایم مربی دلسوزم سید مهدی شاهرخی، خانواده و اسپانسرهای شرکت معادن اسفندقه بویژه مهندس مظفری و مهندس نهاوندیان حمایت های زیادی داشتند.
شهرستان جیرفت در 238 کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار دارد.
برچسب‌ها
کرمان وزارت ورزش و جوانان دوومیدانی جیرفت المپیک توکیو

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/225147/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

متلاشی شدن شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان

ذخیره 2 میلیون مترمکعب آب در بند خاکی فهرج

افشاگری بازیکن پیشین فولاد علیه این تیم

بارش باران در کرمان دو برابر سال گذشته بوده است

ببینید | تصاویر تلخ از کودکی که رودخانه پشترود در کرمان او را به همراه خود می‌برد

لحظه غرق شدن یک کودک در سیلاب رودخانه‌ای در بم + ویدئو | واکنش مردم برای نجات او را ببینید

جدیدترین تصویر از محمدرضا گلزار در آمریکا + عکس

اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به 3 بیمار

(عکس) هزینه 125 میلیون تومانی گلزار برای دیدن لبرون جیمز | گلزار در جایگاه VIP و پشت‌سر پادشاه NBA

ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی

جان دوباره تالاب جازموریان بعد 2 سال خشکسالی

تخصیص٢ هزار میلیارد ریال اعتباربرای بهسازی سطوح پروازی فرودگاه بم

پیگیری اجرانشدن طرح آسفالت جاده ارتباطی فاریاب مسجد آرپناه لالی+فیلم

کبد جوان 22 ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید

پیگیری طرح نیمه تمام آسفالت جاده ارتباطی فاریاب مسجد آرپناه لالی+فیلم

اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور

تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد

اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی

هشت تیم برتر جام حذفی را انتخاب کنید

سازمان ملل و مجامع بین‌المللی موجود، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند

فجر ساعت پخش زنده بازی مس کرمان و چادرملو اردکان‌ + پخش آنلاین

رسانه های انساندوست صدای رسای مظلومیت مردم فلسطین

سازمان ملل و مجامع بین‌المللی، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند

(ویدیو) آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم

گلوگاه‌های فساد را ببندید

لحظه غرق شدن یک کودک در سیلاب رودخانه‌ای در بم+ فیلم

جبهه ارزشی مطبوعات و رسانه در جنگ با رسانه های ملحد پیروز است

جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی

پورمحمدی: مس رفسنجان الگوی ادب و اخلاق در فوتبال ایران است

تالاب جازموریان جان دوباره گرفت

بودجه شفاف و مجلس رأس امور

سبک بازی فجر را می‌پسندم/فرصتی برای اشتباه نداریم

جوان 22ساله کرمانی به یک بیمار زندگی تازه بخشید

شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در کرمان متلاشی شد

تصاویر تلخ از کودکی که رودخانه پشترود بم او را به همراه خود می‌برد!

امروز در برخی از مناطق کرمان باران می‌بارد

آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران‌خودرو در بم

فرمانده‌ای که روح نبرد را در کرانه‌ باختری دمید

میدان مغناطیسی زمین 3.7 میلیارد ساله است

دانشمندان تنها در 150 دقیقه الماس ساختند

380 نفر در کمیسیون‌ پزشکی و تعیین درصد جانبازی شرکت کردند

آشتی با سکوها، کنار نویدکیا هستیم (عکس)

هر بازی یک کار ویژه: واسعیِ آماده(عکس)

از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی

ورود سامانه بارشی جدید به کشور / دمای هوا در بیشتر مناطق افزایش می‌یابد

آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز جمعه 7 اردیبهشت / بارش باران در محورهای مواصلاتی 3 استان

لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم

مس رفسنجان با حذف پیکان راهی مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی شد

فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! + عکس

هواشناسی ایران/ هشدار بارش‌های شدید در 5 استان