کرمان رصد

آخرين مطالب

گلایه هنرمند باسابقه کرمانی از عدم رسیدگی به فرهنگ و هنر در دوران کرونا فرهنگي

گلایه هنرمند باسابقه کرمانی از عدم رسیدگی به فرهنگ و هنر در دوران کرونا
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا/کرمان دبیر برگزاری دومین جشنواره «مجری شو» با گلایه از عدم رسیدگی به بخش فرهنگی و هنری در دوران کرونا گفت: دریغ از یک کمک هزینه یا حمایت و چیزی که التیام زخم‌های ما باشد؛ ما به شدت ‌آسیب دیدیم و جشنواره دو سال به دلیل کرونا عقب افتاد.

«مهدی حشمتی» دبیر برگزاری دومین جشنواره «مجری شو» با اشاره به این که آیین پایانی این جشنواره 15 مرداد از ساعت 19 در خانه باغ وزیری به صورت مجازی برگزار می‌شود گفت: حمایت از هنرجویان و علاقمندان به اجرا بعد از پایان دوره آموزشی یکی از اهداف اصلی «مجری شو» است.
وی در ادامه به مشکلات هنرمندان اشاره کرد و افزود: وضعیت سخت کرونا و از طرفی شرایط ناگوار اقتصادی کارهای فرهنگی هنری را به حداقل ممکن رسانده است. با این حال هنوز هستند کسانی که دغدغه کار فرهنگی دارند و در همین شرایط سخت فعالیت می‌کنند.
دبیر برگزاری دومین جشنواره مجری شو ادامه داد: یکی از این کارهای ارزشمند جشنواره‌ای به نام «مجری‌ شو» است که قرار است اختتامیه دومین دوره آن پس از حدود یک سال و نیم تاخیر برگزار شود. جشنواره‌ای که توسط آموزشگاه آزاد هنرهای نمایشی صحنه و موسسه فرهنگی هنری شهید حشمتی پایه ریزی شده است.
وی در خصوص این جشنواره می‌گوید: همیشه بعد از اتمام دوره‌های آموزشی یک آموزشگاه، هنرجو باید منتظر بماند تا زمینه کار و تجربه برای او پیش بیاید؛ ما از روز اولی که کار آموزش رشته‌های فرهنگی و هنری به خصوص اجرا را شروع کردیم به دنبال راهی برای این ایراد بودیم.
حشمتی ادامه داد: برای هنرجوهای رشته اجرا که یازدهمین دوره‌ آن را پشت سر می‌گذاریم؛ جشنواره‌ای به نام «مجری شو» طراحی کردیم؛ به این صورت که هنرجوهایی که دوره‌ آموزشی اجرا را به اتمام می‌رسانند فیلمی از اجرای خود می‌گیرند و برای آموزشگاه می‌فرستند.
وی افزود: آموزشگاه این فیلم‌ها را در اختیار 40 هنرمند مطرح رشته‌های مختلف قرار می‌دهد؛ این هنرمندان آثار هنرجوها را ارزیابی کرده و امتیاز می‌دهند؛ کسانی که بیشترین امتیاز را کسب کنند در روز نهایی تحت عنوان اختتامیه جشنواره به صورت زنده اجرا می‌کنند و سه نفر به عنوان نفرات برگزیده انتخاب می‌شود.
آزمونی جدی برای هنرجویان اجرا
دبیر برگزاری دومین جشنواره مجری شو در خصوص فایده این جشنواره گفت: یکی از فواید جشنوار این است که هنرجوها در یک آزمون جدی قرار می‌گیرند و 40 هنرمند رشته‌های مختلف به کار آن‌ها نظر می‌دهند.
وی ادامه داد: ضمن این که قطعا در روند برگزاری جشنواره ارتباط‌هایی شکل گرفته و خیلی از آن‌ها به کار گرفته می‌شوند.
حشمتی با اشاره به این که نفرات برتر دوره اول «مصطفی حجتی»، «علی مختارآبادی» و «صادق امیری» الان در چرخه اجرا حضور دارند تاکید کرد: کسانی که به فینال می‌رسند بعد از جشنواره وارد فضای حرفه‌ای اجرا می‌شوند؛ همانطور که برای سه برگزیده دوره اول این اتفاق افتاد.
به گفته دبیر جشنواره مجری شو، زهرا استاد نارویی، هاشم جمهری، منصور محمد حسنی، صمد قربان نژاد، وحید یوسف زاده و محمد حشمتی داوران آیین پایانی دومین جشنواره مجری شو هستند که جمعه پانزدهم مرداد ماه ساعت 19 در خانه باغ وزیری برگزار می‌شود.
مجری خوب به صدا و چهره نیست
دبیر جشنواره مجری شو در خصوص ویژگی‌های یک مجری خوب گفت: مجری خوب حتما قرار نیست چهره و صدای خوبی داشت باشد؛ به اعتقاد من مجری خوب کسی است که سواد خوبی داشته باشد.
وی در جواب این که مجری گری استعداد است یا آموزش توضیح داد: قطعا آموزش تاثیر زیادی در مجری گری دارد؛ همانطور که در بقیه رشته‌های هنری تکنیک یاد می‌گیریم اینجا هم نیاز به یادگیری تکنیک‌های فن بیان، سخنوری، ژانرهای مختلف اجرای صحنه و تلویزیونی، خبری خوانی، شعر خوانی، شناخت مخاطب و شناخت رسانه وجود دارد.
حشمتی تاکید کرد: آموزش در اجرا بی تاثیر نیست و می‌تواند به کسانی که علاقه، مطالعه و سواد دارند کمک کند تبدیل به یک مجری خوب شوند؛ در ملاک‌های بعدی صدا و چهره خوب به کمک آن‌ها می‌آید.
آسیب جدی کرونا و حمایتی که نبود
دبیر برگزاری دومین جشنواره مجری شو گفت: فیلم‌های این دوره جشنواره را یک سال قبل هنرجویان فرستادند اما به دلیل شرایط کرونا فرصت برگزاری آن فراهم نشد؛ در حال حاضر نیز به صورت مجازی برگزار می‌شود.
وی در خصوص تاثیر کرونا در کار آموزشگاه‌های آزاد هنری عنوان کرد: کرونا همانطور که روی همه مشاغل و حوزه‌ها تاثیر گذاشت، روی آموزشگاه‌های هنری هم تاثیرگذار بود و این حوزه خیلی آسیب دیده است.
حشمتی ادامه داد: آموزش هنر اولویت چندم خانواده‌هاست، خانوداه‌ها در اولویت اولشان که اقتصاد است مشکل داشته و برای هنر برنامه‌ای ندارد، شرایط کرونایی به شدت به آموزشگاه‌ها لطمه زد.
وی با گلایه از عدم رسیدگی به بخش فرهنگی و هنری در دوران کرونا گفت: دریغ از یک کمک هزینه یا حمایت و چیزی که التیام زخم‌های ما باشد؛ ما به شدت ‌آسیب دیدیم و جشنواره دو سال به دلیل کرونا عقب افتاد.
بودجه‌های فرهنگی هنری شهر کجا صرف می‌شود؟
این هنرمند باسابقه کرمانی با انتقاد به هزینه‌ کرد بودجه‌های فرهنگی کرمان گفت: دستگاه‌های دولتی و سازمان‌ها باید بودجه‌های فرهنگی هنری را صرف فرهنگ و هنر این شهر کنند؛ نه شهرهای دیگر.
وی ادامه داد: شاید ما آدم‌های مطالبه‌گیری نیستیم وگرنه باید از فلان مسئول سوال کرد که عایدی جشنواره‌ای که با عنوان بین المللی برگزار و یک میلیارد پول در آن خرج شده برای کرمان چه بوده است؟
حشمتی افزود: به ما که جشنواره‌ای را با دست خالی و توسط یک موسسه خصوصی برگزار می‌کنیم؛ اگرارگان‌هایی مثل ارشاد، شهرداری، حوزه هنری و … کمک نکنند پس چه کسی باید کمک کند؟
دبیر برگزاری دومین جشنواره «مجری شو» گفت: خیلی بی انصافی است که در خواب مطلق مسئولان فرهنگی و هنری دارد یک جشنواره با بازدهی و خروجی بسیار بالا برگزار می‌شود و سوال اینجاست بودجه‌های فرهنگی هنری در این شهر صرف چه چیزی می‌شود؟
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/218682/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران

«متاورس» بازگشته است

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: یادواره شهدا از جنس کار زینبی و رساندن پیام شهدا است

ورود سیلاب به بخشی از شهر زرند/قطع برق و آبگرفتگی معابر

بارش باران شدید باعث جاری شدن سیلاب و آبگرفتگی معابر شهر زرند شد

رصد 30 نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان

محکومیت مس رفسنجان در شکایت عقیل کعبی

هشدار پلیس زرند به رانندگان وسائل نقلیه

لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان

لغزنده بودن معابر وآب گرفتگی خیابانهای شهر زرند

لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان

این استان ها منتظر موج جدید بارش باران باشند

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 4 اردیبهشت 1403

هشدار پلیس زرند به رانندگان وسایل نقلیه

«وویجر 1» پس از 5 ماه با زمین تماس گرفت

فروش اقساطی تاکسی برقی آغاز شد + قیمت و شرایط فروش

استفاده از خدمات دولتی برای فعالانی که مجوز کاغذی دارند، ممنوع می‌شود

شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی

مصوبات سفر رییس جمهوری در حوزه بنیاد شهید ایلام 100 درصد اجرا شد

راهیابی 10 ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری

آماده باش کامل دستگاه‌های اداری، اجرایی و خدمت رسان در زرند

راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی

آغاز ثبت‌نام طرح جایگزینی تاکسی‌های فرسوده با تاکسی برقی کرمان موتور

رادیو کرمان محبوب مخاطبان

جسد دانشجوی دندانپزشکی رفسنجان در ارتفاعات کوه های سرچشمه پیدا شد

ربات انسان‌نمای Menteebot با قابلیت درک زبان طبیعی معرفی شد

مصوبات دور اول سفر رییس جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام به صورت 100 درصد اجرایی شد

١٠٠ هزار واحد صنفی در استان کرمان باید شناسه یکتا دریافت کنند

کشف جسد یک دانشجو در ارتفاعات سرچشمه

پوشش‌دهی موج FM در استان کرمان ارتقا یافت

بازدارندگی متعارف ایران

تمام ماموریت بالگرد مریخی «نبوغ» را در یک دقیقه تماشا کنید

207 میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد

تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند

صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند

پایان روز دوم مسابقات ورزشی کارکنان دولت در کرمان

هشدار نارنجی هواشناسی برای 21 استان

لزوم دریافت شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی

ماجرای دستگیری یک قاتل فراری در شوش

مرگ تلخ یک دانشجوی دندانپزشکی در رفسنجان

حرکت پر سر و صدای آمریکا علیه ایران

نخستین پارک ورزش‌محور در کرمان افتتاح می‌شود

قالیباف بازنده مشارکت حداقلی

ماجرای جت شخصی؛ 21 سال دیر فهمیدیم!

راحتی خیال از مرز شرقی؟

جمع کردن کتب ضلال، گاهی اثر عکس دارد!

ساخت دستگاهی برای تولید برق از عرق بدن

تبرئه مردی که بدنش الکل تولید می‌کند!

انتصاب مدیرکل توسعه منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران