کرمان رصد

آخرين مطالب

برگزاری آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ابتکار: برگزاری این قبیل جشنواره ها ما را نسبت به ریشه هایمان به تفکر وا می دارد تا از این ریشه ها تغذیه فرهنگی و هویتی داشته باشیم.

ابتکار: برگزاری این قبیل جشنواره ها ما را نسبت به ریشه هایمان به تفکر وا می دارد تا از این ریشه ها تغذیه فرهنگی و هویتی داشته باشیم.
آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با حضور دکتر معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور، دکتر ملانظری رییس دانشگاه الزهرا (س)، دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، دکتر گلیجانی مقدم معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) و حضور مجازی جمعی از دانشجویان در مرکز همایش‌های بین‌المللی سالن پروین اعتصامی این برگزار و از نمایشگاه پروین اعتصامی نیز رونمایی شد.
دکتر معصومه ابتکار در مراسم اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی ضمن از تشکر از توجه ویژه دکتر ملانظری به دانشجویان دختر، گفت: به واسطه جشنواره پروین اعتصامی اندیشه، خلاقیت و بازآفرینی صورت گرفت و به شکوفایی استعداد دانشجویان کمک کرد. برگزاری این قبیل جشنواره ها ما را نسبت به ریشه هایمان به تفکر وا می دارد تا از این ریشه ها تغذیه فرهنگی و هویتی داشته باشیم.
وی با اشاره به گسترش ارتباطات در دوران کنونی گفت: اگرچه ما امروزه بواسطه نوع ارتباطات در فضای سایبری همگی شهروند جهان هستیم اما برای اینکه شهروند جهانی موثری باشیم و بتوانیم در تمامی عرصه‌ها نقش آفرینی کنیم، باید به هویت و ریشه‌های خود بسیار توجه کنیم.
ابتکار با اشاره به برگزاری جشنواره پروین اعتصامی افزود: برگزاری اینگونه جشنواره‌ها و توجه به شخصیت‌هایی مثل پروین، ما را نسبت به ریشه‌هایمان به تفکر وامی‌دارد و از این منظر برگزاری این جشنواره‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است زیرا ما با استفاده از ابزار هنر و خلاقیت می‌توانیم از استعدادها بهره‌مند شویم و از این طریق نیز برای خود و اطرافیانمان انسان موثر و مفیدی باشیم.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با بیان اینکه استقبال خوب دانشجویان از اولین دوره برگزاری این جشنواره نشان‌دهنده توجه و علاقه آن‌ها به این جشنواره‌ها است، مطرح کرد: امیدواریم این توجه‌ها به دانشجویان دختر که اکنون نیمی از دانشجویان ما، 30 درصد اعضای هییت علمی و 25 درصد مدیران دولت را تشکیل می‌دهند، ادامه پیدا کند و فرصت خودشکوفایی، بازآفرینی و فعالیت در این عرصه‌ها برای این عزیزان فراهم شود.
دکتر ملانظری در ابتدای این آیین، ضمن خوشامدگویی به حاضران در جشنواره و تبریک سالروز ازدواج حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) گفت: این جشنواره رویداد بسیار خوبی است که در این دوران و یک سال و نیم دوری ما از دانشجویان ترتیب داده شده و فرصتی را برای ارتباط با دانشجویان، استعدادها و آثار هنری آن‌ها فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه تاریخ سرزمین ما همیشه نشان داده که در هر زمان که روزگار سخت شده، اشعار و آثار شعرا و هنرمندان وسیله‌ای برای تسکین الام است، افزود: این جشنواره سبب شده تا با بهره‌مندی از هنر و آثار هنری دانشجویان، همانند گذاشته، شرایط روحی و درونیمان در میان مسائل و دغدغه‌ها بهبود یابد.
رییس دانشگاه الزهرا با بیان اینکه برگزاری این اختتامیه نشان از اهمیت لزوم ارتباط با دانشجویان در شرایط فعلی است، ادامه داد: علی رغم دلتنگی ما برای حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه، هیچ چیز مانع این نیست که از حضور این عزیزان بطور کامل بی‌بهره باشیم و از آنجایی که انتقال هنر و حس مرتبط با آن از طریق فضای مجازی نیز امکان پذیر است، برگزاری این جشنواره بخشی از این هدف و ارتباط را میسر کرد.
همچنین دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم نیز در ادامه این آیین ضمن تشکر از میزبانی و همکاری دانشگاه الزهرا (س) در برگزاری جشنواره پروین اعتصامی گفت: ادبیات هر زمانه آیینه‌ایست که مناسبات و حیات اجتماعی و فرهنگی آن را منعکس می‌کند. کسانی در عرصه ادبیات حضور دارند، نسبت به رویدادهای زمان خود نگاهی عالمانه داشته و آن‌ها را به تصویر می‌کشند.
وی با بیان اینکه خلق و ابتکار رویدادها خود نیازمند یک فرهیختگی و هوشمندی است که این موضوع را تماما در شخصیت و منش پروین می‌بینیم، افزود: اگر به آنچه پروین در 70 سال پیش خلق کرده توجه کنیم، می‌بینیم آثار او ناشی از یک نگاه نقادانه و متمایز نسبت به ادبیات است که به خوبی آنچه در تجربه زیسته روزگار گذشته را با یک نگاه نقادانه به تصویر می‌کشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهارداشت: فلسفه برگزاری این چنین جشنواره‌هایی این است تا نسل جدید گوشه چشمی به سرمایه‌های بزرگ همچون پروین داشته باشند تا بهره‌مندی از نوع نگاه و تفکر آن‌ها، نسل جوان را نسبت به شرایط زمان خود هوشیارتر سازد.
در بخش دیگر آیین اختتامیه جشنواره پروین دکتر گلیجانی مقدم معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا نیز گزارشی از برگزاری جشنواره پروین ارائه داد و گفت: طرح اولیه برگزاری این جشنواره به همت معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم شکل گرفت و سپس با تعاملی که با معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده صورت گرفت، به یک طرح ملی تبدیل و متولی اجرای آن نیز دانشگاه الزهرا (س) شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه الزهرا (س) به دلیل حس مسئولیتی که نسبت به دختران ایران دارد، میزبانی این جشنواره را با اشتیاق پذیرفت، افزود: در جلسه شورای سیاستگذاری این جشنواره، دکتر ملانظری ریاست جشنواره را عهده‌دار شدند و انتقال نظرات ایشان ما را در اجرای هرچه بهتر برنامه‌ها هدایت کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) در خصوص اهداف و محورهای این جشنواره گفت: شناسایی و معرفی استعدادهای شاخص و ناب، تشویق و ترغیب جامعۀ دختران دانشجو به فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی، تقویت انگیزه فعالیت و ایجاد امید و نشاط از طریق فضای رقابتی و ارتقای مهارت‌های زندگی در بستر فعالیت های فرهنگی و اجتماعی از جمله اهداف جشنواره پروین بود.
دکتر گلیجانی مقدم ادامه داد: این جشنواره همچنین در بخش‌های مختلف از جمله بخش ادبی: شعر، داستان، دل نوشته، نمایشنامه، فیلم نامه، بخش هنری: خوشنویسی، نقاشی، پوستر ، حجم، مصنوعات شیشه‌ای، مصنوعات فلزی، مصنوعات چوبی، مصنوعات سفالی، مصنوعات پارچه‌ای، فرش، گلیم، نگارگری و تذهیب، عکس، فیلم کوتاه، موسیقی (تک نوازی)، بخش پژوهشی: تلخیص کتاب، نقد کتاب بر اساس صد کتاب معرفی شده، بخش ایده و طرح: ایده‌های اجرا شده، ایده های اجرا نشده، بخش ویژه: صنایع خلاق (طراحی اپلیکیشن، طراحی بازی های رایانه ای، پویا نمایی، موشن گرافی، اینفوگرافی و....) برگزار شد.
وی در ادامه مطرح کرد: از حدود آذر و دی‌ماه طرح اولیه پوستر این جشنواره ارائه و اسفندماه نیز کارهای اولیه ان انجام گرفت و سپس پوستر در دفتر دکتر ابتکار رونمایی و از نیمه اسفند فراخوان گسترده به تمامی دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت عتف انجام شد.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه طراحی و اجرای سایت در معاونت فرهنگی یکی از کارهای زیربنایی برگزاری این جشنواره بود، گفت: با وجود محدودیت‌هایی که در دوران کنونی در برگزاری این جشنواره با آن روبرو بودیم، بسیار خرسندیم که این جشنواره با استقبال بسبار خوبی همراه بود و 1461 اثر از 771 دانشجوی دختر از دانشگا‌های سراسر کشور دریافت کردیم.
در ادامه نیز مهندس عسکری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر لزوم بسترسازی جهت بروز خلاقیت و خودشکوفایی دانشجویان با تکیه بر تقویت و مشارکت بین آن‌ها از طریق اجرای برنامه‌ها و جشنواره‌های مختلف تاکید کرد و دکتر اسرافیلیان مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی در امور بانوان نیز مهارت‌آموزی دانشجویان دختر را در کنار دانش‌افزایی در یک فضای سالم را لازم و ضروری دانست.

کرمان رصد


کرمان رصد


کرمان رصد


کرمان رصد


لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/213985/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسراییل‌ ضربه راهبردی خورده است

ائتلاف غرب علیه نفت روسی

دردسر تیک‌تاک

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

فیلم| جاری شدن رودخانه فصلی رفسنجان در پی بارش باران

آئین غبارروبی گلزار شهدای خرم‌آباد

تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد

عملیات وعده صادق باعث افتخار مردم ایران و تاریخ ساز شد

یک هشتم نهایی جام حذفی| صعود مس رفسنجان در ضیافت پنالتی ها

دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران

پیکان‌سواری مس رفسنجان زیر باران/ صعود نارنجی‌پوشان به مرحله بعد جام‌حذفی

قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه

مس رفسنجان 1 (5)-(4) 1 پیکان؛ صعودی سخت اما شیرین، دم عنایتی گرم!

صعود مس رفسنجان در جام حذفی در ضیافت پنالتی‌ها

سیلاب ورودی شهر صفائیه رفسنجان مهار شد

مس رفسنجان 1 (5) - (4) 1 پیکان/ شاگردان نویدکیا راهی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی شدند

مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان

نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت

صعود مس رفسنجان به جمع 8 تیم برتر جام حذفی با حذف پیکان

پیکر مادر شهید «حسن محمدی» به خاک سپرده شد

خلاصه بازی مس رفسنجان 1 (5) - پیکان 1 (4)

نجات روسیه با اقتصاد موازی

گل‌درشت‌گویی ماورایی سریال ده‌نمکی

اصفهان؛ میخی بر تابوت اسرائیل

جبهه پایداری معامله‌گر است

نمایندگانی که از رئیسی دعوت کردند باید در برابر ناکارآمدی دولتش پاسخگو باشند

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

عزت نظام اسلامی مدیون ایثارگری‌های شهدا وخانواده‌های معظم آنان

نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است

هر میدانی که سپاه با پشتیبانی مردم به آن وارد شد منجر به پیروزی شد

تصاویر ورود سیلاب شدید به گلزار شهدای کرمان

جام حذفی فوتبال| دیدار مس و پیکان به وقت اضافه کشید

فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!

«اقتصاد» میدان شلغم‌فروشان شده است!

شاهکار ایرانی در سریلانکا

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان

کرمان همچنان زیر چتربارش‌های بهاری

غبار روبی گلزار شهیدای آران و بیدگل

مسدود شدن 9 حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رودبار

مسدود شدن راه ارتباطی 50 روستا در بم

تخریب 50 راه روستایی در گنبکی

سیلاب در ورودی شهر صفاییه رفسنجان مهار شد

سیلاب راه ارتباطی 6 روستای نرماشیر را مسدود کرد

«طوفان اقصی» کار این ژنرال اسرائیلی را ساخت

هشدار درباره آینده اقتصاد ایران

مهاجرت با ویزای جعلی