کرمان رصد

آخرين مطالب

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران خبر داد

اجرای بیش از 30 پروژه بزرگ شهری/ تدوین نقشه ساخت 1400 کیلومتر پیاده راه شهرداری تهران

اجرای بیش از 30 پروژه بزرگ شهری/ تدوین نقشه ساخت 1400 کیلومتر پیاده راه
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - شهر: معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: در 4 سال گذشته بیش از 30 پروژه بزرگ مدیریت شهری در حوزه فنی و عمرانی به سرانجام رسیده است.

به گزارش شهر، صبح امروز 20 اردیبهشت نشست خبری شهردار تهران به همراه معاونین فنی و عمرانی و شهرسازی و معماری شهرداری تهران برگزار شد.
صفا صبوری دیلمی، معاون فنی‌ و عمرانی شهرداری تهران در ابتدای این نشست، ضمن اشاره به آغاز فعالیت دوره پنجم مدیریت شهری از سال 1396، بیان کرد: معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران از ابتدا رویکرد اصلی خود را روی حل مشکلات قدیمی و اتمام پروژه‌های نیمه کاره قرار داد. تقریباً تمامی پروژه‌های نیمه کاره‌ای که از دوره‌های گذشته در حوزه فنی وعمرانی شهر تهران باقی مانده بود به اتمام رسیده است.
او درباره پروژه‌های به اتمام رسیده در طول چهارسال گذشته، توضیح داد: بیش از 30 پل، بزرگراه، تونل و سیویل در این چهارسال به پایان رسیده است؛ آخرین پروژه در این بخش تکمیل بزرگراه 76 متری شهید نجفی رستگار بوده تا مشکل جنوب شهر تهران را حل کند.
معاون شهردار تهران افزود: 11 پروژه ساخت و بازسازی محوطه‌ ساختمان‌های تاریخی نیز به پایان رسیده است. همچنین 21 پروژه مقابله با سیلاب در شهر تهران تکمیل شده است.
صبوری با بیان اینکه 46 پروژه بزرگ عمرانی تنها در سطح معاونت فنی و عمرانی در دست اجرا است، اضافه کرد: 16 پروژه عملیات بزرگراه سازی و راه و باند، 21 پروژه ساختمانی و 9 پروژه ایمنی و مقابله با سیلاب در دست اقدام است.
او با تأکید بر اینکه در چهارسال گذشته که بارندگی‌های شدیدی در تهران رخ داد، هیچ آبگرفتگی جدی و سیلابی در تهران ایجاد نشد، گفت: دلیل این بود که بودجه رسیدگی به امور ایمنی شهر در مقابله با سیلاب افزایش پیدا کرده است. تقریباً بیش از 300 درصد بودجه‌ها در این بخش رشد کرده‌اند.
معاون شهردار در ادامه، بیان کرد: براساس طرح جامع شهر تهران باید 550 کیلومتر بزرگراه اصلی ساخته شود که در طول 60 سال گذشته این بزرگراه ساخته شده‌اند و درحال حاضر چیزی از این مسیر باقی نمانده است.
تاو افزود: تقریباً بیشتر بزرگراه‌های اصلی به پایان رسیده است. به اندازه طول این بزرگراه‌ها باید 700 کیلومتر شبکه جمع آوری آب‌های سطحی ساخته شود که تنها نزدیک به 170 کیلومتر باقی مانده است.
او ادامه داد: طی چهار سال گذشته علاوه براینکه بودجه‌های این بخش افزایش یافته، معاونذ فنی توانسته از برنامه پنج ساله سوم شهر تهران جلوتر باشد چرا که اولویت اصلی مدیریت شهری جان و سلامت شهروندان بوده است.
به گفته صبوری؛ تغییر رویکرد دیگر این معاونت تغییر و تبدیل شهر تهران از یک شهر خودرو محور به انسان محور بوده است. همیشه برای ساخت یک خیابان، عرض بیشتر به عبور خودروها و قسمت کمتر که پر از موانع بود به عابران پیاده اختصاص داده می‌شد.
او درباره پروژه ساخت و بهسازی پیاده راه‌های شهر تهران، گفت: همه شهروندان باید بتوانند از خیابان استفاده کنند. سال گذشته نقشه هزار و 400 کیلومتر از 12 هزار کیلومتر پیاده رویی که شهر تهران باید داشته باشد، تدوین و طراحی شد.
معاون شهردار تهران گفت: اگر سالی 500 کیلومتر پیاده راه ساخته و بهسازی شود باید 24 سال در این حوزه کار شود. از خرداد سال گذشته تاکنون بیش از 350 کیلومتر از پیاده راه‌های طراحی شده بهسازی و به اتمام رسیده که این اقدام کمتر از یک‌سال رخ داده است.
صبوری دیلمی گفت: در پیاده راه‌هایی که ساخته می‌شود دسترس پذیری، رفع موانع، فضای سبز، مبلمان شهر و مسیر دوچرخه وجود دارد.
معاون فنی‌ و عمرانی شهرداری تهران در پایان گفت: امروز در شهر تهران شاهد ابرپروژه‌هایی هستیم که برای استفاده شهروندان است نه خودروها. از جمله این پروژه‌ها می‌توان به باغ راه بی نظیر حضرت فاطمه زهرا (س) و پل باغ روی محور سعادت آباد اشاره کرد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، در پاسخ به پرسشی مبنی بر کمبود فضای پیاده راه‌ها برای ایجاد خطوط دوچرخه بیان کرد: نزدیک به 80 سال است که در تهران ساخت و سازها سبب شده تا مسیر پیاده روی درستی در این شهر وجود نداشته باشد.
او ادامه داد: اما درباره ساخت مسیر دو چرخه و پیاده راه کار کارشناسی زیادی انجام شده و این کارشناسی نزدیک 10 ماه طول کشید و بیش از 350 کیلومتر مسیر کار شده است. 
صبوری‌دیلمی با بیان اینکه گروه‌های نظارتی اشتباهاتی که در گذشته بوده را اصلاح می کنند، گفت: مثلا خیابان حافظ به شکلیست که دو پیاده راه داشته با عرض کمتر از نیم متر برای پیاده‌رو؛ اما مساحت بخش مربوط به خودروها بیشتر از 15 تا 20 متر بود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: با برنامه‌ریزی که با راهور انجام شد، از هر طرف نزدیک به سه متر به پیاده رو اضافه شد اما در جاهایی خیابان های ما ظرفیت ندارند و شاید باز هم پروژه های دیگر مانند پل دوچرخه احداث شود. در مواردی هم اگر پیاده رو عرض استاندارد داشته یک متر پیاده رو با خط کشی برای دوچرخه استفاده شده است.
صبوری دیلمی درباره شن چاله‌های موجود در شهر تهران، توضیح داد: موضوع شن چاله‌ها به 60 یا 70 سال گذشته برمی‌گردد. بسیاری از شن چاله‌های شهر تهران به علت ساخت و سازهایی بوده که صورت گرفته است.
او ادامه داد: شن چاله‌ها از نظر ایستایی به صورت طبیعی مشکل خاصی ندارند اما امکان دارد که در مواقع بحران نظیر زلزله شدید بخشی از این‌ها پایدار نباشد.
صبوری با تأکید براینکه در مسائل روتین شهری با شن چاله‌ها مشکل خاصی نداریم، افزود: برای ایمن سازی شن چاله‌ها نخست باید موضوعات حقوقی آن‌ها حل شود. شن چاله‌ها مالکیت شخصی دارند و مالکان طبق حکم دادستانی تهران موظف هستند که خطرات آن‌ها را رفع کنند. شهرداری تهران مالکیت این شن چاله‌ها را ندارد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در پایان گفت: باید یک طرح ایمن سازی مفصلی که از حوزه عمرانی خارج و حتی از حیطه شهرداری هم خارج است، تشکیل شود. درحال حاضر خطر روزافزون و جدیدی درباره شن چاله‌ها وجود ندارد.
در حال بروزرسانی...

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/202775/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرمانده‌ای که روح نبرد را در کرانه‌ باختری دمید

میدان مغناطیسی زمین 3.7 میلیارد ساله است

دانشمندان تنها در 150 دقیقه الماس ساختند

380 نفر در کمیسیون‌ پزشکی و تعیین درصد جانبازی شرکت کردند

آشتی با سکوها، کنار نویدکیا هستیم (عکس)

هر بازی یک کار ویژه: واسعیِ آماده(عکس)

از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی

ورود سامانه بارشی جدید به کشور / دمای هوا در بیشتر مناطق افزایش می‌یابد

آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز جمعه 7 اردیبهشت / بارش باران در محورهای مواصلاتی 3 استان

لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم

مس رفسنجان با حذف پیکان راهی مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی شد

فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! + عکس

هواشناسی ایران/ هشدار بارش‌های شدید در 5 استان

وضعیت آب و هوا امروز 7 اردیبهشت؛ نیمه شرقی کشور بارانی می‌شود

تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند

ادامه رگبار باران در جنوب شرق کشور

سیلاب در شرق استان کرمان، بدون تلفات

مناسبت روز/ جمعه، 7 اردیبهشت‌ماه

اینفوگرافی/ 6 نشانه پنهان ابتلا به فرسودگی شغلی

دیگر خط لوله صلح بی‌معناست

بودجه شفاف و مجلس رأس امور

پالس‌های چراغ خاموش آمریکا

خطر از بین رفتن بینایی یک بازداشتی

تعطیلی پنج‌شنبه یا شنبه؛ در این یک فقره حق با بهروز افخمی بود!

سرنوشت دلارهای نفتی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس

آقای ذوالنوری ممنون

انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام

تصاویری از لحظه فرود آپولو 11 بر سطح ماه در سال 1969

انگیزه‌های خاص 3 تیم لیگ یکی با صعود مس

گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان

سبک بازی فجر را می‌پسندم/فرصتی برای اشتباه نداریم

خلاصه بازی مس رفسنجان و پیکان تهران + فیلم

رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران

راه ارتباطی 50 روستا در گنبکی مسدود شد

عجیب‌ترین صحنه جام حذفی در رفسنجان!(عکس)

عنایتی: از دستاوردم برای باشگاه پیکان خیلی خوشحالم

فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان آغاز می‌شود

عنایتی: از دستاوردم در پیکان خوشحالم

فیلم/ آخرین وضعیت گلزار شهدای کرمان پس از ورود سیلاب

تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهید حسن محمدی در جعفریه

قهرمانی مس رفسنجان در جام‌حذفی؟ نویدکیا: شانس‌مان را امتحان می‌کنیم!

ماجرای قتل هولناک پدر به دست دختر جوانش

محاکمه یک پرستار قلابی به جرم قتل زن مسن

عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند

اسراییل‌ ضربه راهبردی خورده است

ائتلاف غرب علیه نفت روسی

دردسر تیک‌تاک

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

فیلم| جاری شدن رودخانه فصلی رفسنجان در پی بارش باران