کرمان رصد

آخرين مطالب

گفتگوی شهر با معاون سازمان پیشگیری و مدیریت بحران

اقدامات شهرداری برای مقابله با آلودگی های پرتوی و شیمیایی شهرداری تهران

اقدامات شهرداری برای مقابله با آلودگی های پرتوی و شیمیایی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - شهر: معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران خبر داد که به زودی مطالعات پایش شیمیایی و پرتویی در تهران به نتیجه خواهد رسید و خروجی مطالعات روشن می کند که چگونه باید چشمه های انتشار مواد شیمیایی و پرتوی در تهران را رصد کرد.

اسماعیل سلیمی معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران در گفتگو با شهر در توضیح برنامه های معاونت آمادگی سازمان در سال جدید، درباره برنامه های شهرداری برای بوی بدی که گاهی در تهران منتشر می شود به خبرنگار شهر گفت: ما در سازمان مدیریت بحران مطالعات پایش شیمیایی و گازهای خطرناک را امسال به نتیجه خواهیم رساند.
مطالعات پایش پرتویی و خطرات هسته ای هم که سال قبل شروع کرده بودیم در سه ماه اول امسال به نتیجه می رسد و در کنار این ، کارگروه پایش کارگروه پایش شیمیایی تهران را راه اندازی کرده ایم و هماهنگی های خوبی انجام شده است با فعالیت های این کارگروه ها مشخص خواهد شد که تهران چقدر به حسگرهای شیمیایی و پرتوی نیاز دارد تا منابع انتشار محتمل مواد شیمیایی و پرتویی مشخص شود. 
او افزود: ردیابی ها در زمینه مواد شیمیایی و پرتویی به تیم های مقابله با حوادث کمک می کند که در صورت بروز اتفاقاتی مثل حادثه کلینیک سینا اطهر، احتمال انتشار مواد خطرناک را رصد کنند. علاوه بر اینها در صورت نصب حسگرهای لازم در نقاط مختلف تهران در صورت بروز مسائلی مثل انتشار بوی بد، عوامل و چشمه های انتشار بو به سرعت شناسایی و با آن مقابله می شود. 
او گفت: سازمان مدیریت بحران در سال گذشته تعدادی حسگر پرتویی خریداری کرده است و هم اکنون کارشناسان در صورت بروز حوادث می توانند از این حسگرها برای پایش پرتوی محل حادثه استفاده کنند. 
او در ادامه درباره هوشمندسازی سامانه های مرتبط با وظایف سازمان پیشگیری و مدیریت بحران هم گفت: امسال بر اساس برنامه ای که داریم سه سامانه مدیریت بحران را هوشمند خواهیم کرد. یکی از اینها ، سامانه هوشمند مقابله با زلزله است که می تواند هم به صورت محلی در مواقع بحرانی به ما کمک کند و هم در مقیاس بین الملل کارایی دارد . به این شکل که تیم های امداد و نجات موقعیت خود و نیازهایشان را به فرمانده میدان توسط این سامانه اعلام می کنند و مدیریتی یکپارچه روی عملیات امداد و نجات اعمال می شود و از سوی دیگر هم هر تیمی که عملیاتش در موقعیتی به اتمام رسید با اعلام اتمام کار ، از طریق نرم افزار به موقعیت دیگری اعزام می شود. 
او افزود: سامانه دیگری که امسال هوشمند خواهد شد ، سامانه مدیریت منابع در پایگاه های پشتیبانی مدیریت بحران است همان طور که می دانید 300 هزار قلم در اینت پایگاه های مدیریت بحران موجود است که برخی تاریخ مصرف دارند و برخی باید تعمیر و بروزرسانی شوند. این سامانه می تواند وضعیت اقلام موجود را مشخص کند علاوه بر این، تیم های امداد و نجات می توانند در حین عملیات از طریق این سامانه درخواست امکانات بدهند و از نزدیک ترین نقطه امکانات لازم برایشان ارسال شود.
سلیمی گفت: یکی دیگر از خدمات این سامانه، این است که تجهیزات را پایش می کند و در نگهداری و تعمیرات لازم این سامانه کمک شایانی خواهد کرد. با استفاده از این سامانه این اطمینان وجود خواهد داشت که تجهیزات آماده به کار باشند و یا اگر به جایی اعزام شده اند، موقعیت آنها مشخص باشد. البته امسال بر اساس تصمیماتی که گرفته شده است ، یک پیمانکار واحد برای تعمیر و نگهداری تجهیزات مدیریت بحران برای کل شهر تهران بکارگیری می شود تا اطلاعات دقیقی در این باره وجود داشته باشد. 
به گفته او، تهران هم اکنون 103 پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران دارد و ده پایگاه جدید هم در دست احداث است. 
معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری در ادامه گفت: نرم افزار دیگر که کارهای مقدماتی آن انجام شده است، سامانه DSS دی اس اس است که در حوزه تصمیم گیری و تصمیم سازی برای حوزه مدیریت بحران است با فعال شدن این سامانه نظام تصمیم گیری از پایین به بالا خواهد بود و کارشناسان و اعضای گروه های دوام که اموزش دیده و عضو این سامانه خواهند شد و می توانند نظر و ایده خود را در آن مطرح کنند و بعد از بررسی آن ایده توسط کارشناسان مربوطه برنامه ریزی برای انجام آن آغاز می شود. این سامانه می توانند نظام تصمیم گیری از پایین به بالا را فعال کند و به نوعی در جهت تقویت نظام تصمیم گیری دموکراتیک عمل می نماید. این سامانه به صورت نرم افزاری است و اعضای آن می توانند نظرات خود را در آن مطرح کنند. اگر در میان مردم هم کسی نظری در زمینه مدیریت بحران داشت میتواند با انتقال آن به کارشناسان نواحی مدیریت بحران و اعضای گروه دوام معضل محل زندگی خود را در حوزه بحران و یا ایده خود را به در سامانه ثبت نموده و زمینه تبدیل آن به برنامه و پروژه فراهم نماید. این سامانه کمک خودهد کرد که اعتبارات شهرداری تهران در حوزه بحران مشکلات واقعی که مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند هزینه شود. 
سلیمی درباره برنامه های جدید سازمان مدیریت بحران برای جلوگیری از آبگرفتگی معابر در مواقع بحرانی در تهران گفت: متولی عملیاتی در این زمینه ، معاونت خدمات شهری است لکن تهران برای مقابله با بحران ها به 5 پهنه تقسیم بندی شده است و هر پهنه ای که احتمال آب گرفتگی در آنها وجود داشته باشد موتورپمپ های مخصوص جمع آوری آب های سطحی در نقاط آب گرفتگی حاضر خواهد بود تا در صورت ضرورت مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این امسال با اعتباری که در نظر گرفته شده ، مقرر شده است که سیل بند های مخصوص سیل های و آب گرفتگی های محدود خریداری و در مواقع لازم استفاده شود. این سیل بندها ساختاری اسفنجی دارند و با جذب آب مسیر حرکت آن را تغییر می دهند این سیل بندها در موقعیت هایی مثل ورودی متروها و یا برخی معابر قابلیت استفاده را خواهد داشت.
خبرنگار: اکبر بیاتی

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/196765/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسراییل‌ ضربه راهبردی خورده است

ائتلاف غرب علیه نفت روسی

دردسر تیک‌تاک

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

فیلم| جاری شدن رودخانه فصلی رفسنجان در پی بارش باران

آئین غبارروبی گلزار شهدای خرم‌آباد

تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد

عملیات وعده صادق باعث افتخار مردم ایران و تاریخ ساز شد

یک هشتم نهایی جام حذفی| صعود مس رفسنجان در ضیافت پنالتی ها

دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران

پیکان‌سواری مس رفسنجان زیر باران/ صعود نارنجی‌پوشان به مرحله بعد جام‌حذفی

قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه

مس رفسنجان 1 (5)-(4) 1 پیکان؛ صعودی سخت اما شیرین، دم عنایتی گرم!

صعود مس رفسنجان در جام حذفی در ضیافت پنالتی‌ها

سیلاب ورودی شهر صفائیه رفسنجان مهار شد

مس رفسنجان 1 (5) - (4) 1 پیکان/ شاگردان نویدکیا راهی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی شدند

مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان

نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت

صعود مس رفسنجان به جمع 8 تیم برتر جام حذفی با حذف پیکان

پیکر مادر شهید «حسن محمدی» به خاک سپرده شد

خلاصه بازی مس رفسنجان 1 (5) - پیکان 1 (4)

نجات روسیه با اقتصاد موازی

گل‌درشت‌گویی ماورایی سریال ده‌نمکی

اصفهان؛ میخی بر تابوت اسرائیل

جبهه پایداری معامله‌گر است

نمایندگانی که از رئیسی دعوت کردند باید در برابر ناکارآمدی دولتش پاسخگو باشند

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

عزت نظام اسلامی مدیون ایثارگری‌های شهدا وخانواده‌های معظم آنان

نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است

هر میدانی که سپاه با پشتیبانی مردم به آن وارد شد منجر به پیروزی شد

تصاویر ورود سیلاب شدید به گلزار شهدای کرمان

جام حذفی فوتبال| دیدار مس و پیکان به وقت اضافه کشید

فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!

«اقتصاد» میدان شلغم‌فروشان شده است!

شاهکار ایرانی در سریلانکا

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان

کرمان همچنان زیر چتربارش‌های بهاری

غبار روبی گلزار شهیدای آران و بیدگل

مسدود شدن 9 حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رودبار

مسدود شدن راه ارتباطی 50 روستا در بم

تخریب 50 راه روستایی در گنبکی

سیلاب در ورودی شهر صفاییه رفسنجان مهار شد

سیلاب راه ارتباطی 6 روستای نرماشیر را مسدود کرد

«طوفان اقصی» کار این ژنرال اسرائیلی را ساخت

هشدار درباره آینده اقتصاد ایران

مهاجرت با ویزای جعلی