کرمان رصد
برگزاری گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان کرمان
سه شنبه 30 مهر 1398 - 10:35:15 AM
استانداری کرمان
کرمان رصد - گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان با تاکید بر لزوم برگزاری جلسه توجیهی برای سردخانه داران گفت: اگر پس از این جلسه، موارد بهداشتی از سوی سردخانه داران جنوب استان رعایت نشود، حتما پیگیری این موضوع را خواهیم کرد و دادستانی به این موضوع ورود پیدا خواهد کرد.
زهرا موسی پور در خصوص سردخانه های مشکل دار منطقه جنوب با اشاره به اینکه کار در آنجا با بی سلیقه ای صورت می گیرد، افزود: سردخانه داران،سرمایه دارانی هستند که با این حجم کاری که انجام می دهند و با سودی که به دست می آورد، بالاخره باید کار هایی در جهت سلامت و کنترل بهداشت انجام دهند.
به گفته وی، سردخانه داران،افراد توانمندی هستند که می توانند به خوبی نسبت به رعایت بهداشت اهتمام داشته باشند.
براساس این گزارش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه در خصوص بهداشت سردخانه های جیرفت گفت: بیماری های عفونی علائم خود را زود نشان می‌دهند. برخی بیماری ها به تدریج خوب می شوند اما تاثیر مخرب را به جای می گذارند و برخی ها تاثیر دائمی و طولانی دارند.
حمیدرضا رشیدی نژاد با اشاره به لزوم اهمیت بهداشت سردخانه تاکید کرد: بالاخره این موضوعات بسیار مهم هستند سردخانه ها یا باید درست شوند یا باید بسته و تعطیل شوند زیرا این مواد غذایی مستقیم در معرض استفاده عموم قرار می گیرد.
براساس این گزارش در ادامه این جلسه طرح ارتقای سلامت گوشت مرغ استان توسط اداره کل دامپزشکی استان مطرح و بررسی شد.


http://www.kerman-online.ir/fa/News/99490/برگزاری-گروه-کاری-سلامت-و-امنیت-غذایی-استان-کرمان
بستن   چاپ