کرمان رصد
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد:
گرفتاری‌های امروز جامعه ما ناشی از عدم به کارگیری استاندارد است
شنبه 20 مهر 1398 - 11:25:13
ایسنا - اقتصادی
کرمان رصد - معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد با بیان این مطلب که سازمان‌ها، مدیریت‌ها و ... در برابر همه ذینفعان مسئول هستند، تصریح کرد: بسیاری از گرفتاری‌های امروز جامعه ما ناشی از عدم به کارگیری استانداردهاست و از استانداردهای اخلاقی که به خود اجازه می‌دهیم به حریم شخصی افراد وارد شویم، گرفته تا استانداردهای تولید کالا و ... هست.

به گزارش ایسنا، "مسلم بیات" پیش از ظهر امروز 20 مهرماه در آئین تقدیر از واحدهای تولیدی نمونه استان کرمان و گرامیداشت روز جهانی استاندارد هیچ استانداردی را مهمتر از اخلاق ندانست و گفت: انسانی که خودش استاندارد نیست و در ذات خودش چیزی ندارد نمی‌تواند به دیگران چیزی هدیه دهد.
وی با تبیین تاریخچه ایجاد استاندارد پرداخت و ادامه داد: انسان باید به فلسفه وجودی خیلی کارها مراجعه کند و این فلسفه همانند قطب نما می‌ماند و ممکن انسان در گذر زمان از مسیر خود خارج شود.
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد، بیان کرد: زبان، بنیادی‌ترین استاندارد جهان است که باعث برقراری ارتباط بین جوامع مختلف شده است.
بیات با بیان این مطلب که استانداردهای متعددی از ابتدای شکل‌گیری سازمان استاندارد تا کنون نوشته شده است، تصریح کرد: زمانی استانداردها را مفید می‌توان دانست که آنها را در جامعه به‌کار بگیریم و اگر در برخی جاها آسیب پذیر هستیم به علت عدم رعایت استاندارد است.
وی تاکید کرد: تا زمانی دانش و استاندارد در کف خدمات، صنعت و ... جاری نشود بشر نمی‌تواند از مزایای آن برخوردار شود.
بیات با اشاره به اینکه کیفیت آموزش، کیفیت زندگی ما را عوض خواهد کرد، افزود: هرآن چیزی که نتوانید اندازه گیری کنید مدیریت آن به درستی انجام نمی‌شود و عدم مدیریت، بهبود در آن نداریم بنابراین اگر به دنبال ارتقای کیفیت هستید باید این مهم را مدنظر قرار دهید.
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد عنوان کرد: یکی دیگر از کارکردهای استاندارد زبان فنی مبادله کالا در تجارت است و همچنین استاندارد از ایجاد مبانی فنی غیرضروری جلوگیری می‌کند.
وی با تاکید برآنکه زبان فنی مبادلات کالا در جهان یکی می‌باشد، تصریح کرد: استاندارد حوادث بالقوه را پیش‌بینی می‌کند و تولیدکننده باید بتواند بین تولید و دغدغه‌های اجتماعی تعادل ایجاد کند.
بیات با بیان این مطلب که سازمان‌ها، مدیریت‌ها و ... در برابر همه ذینفعان مسئول هستند، تصریح کرد: بسیاری از گرفتاری‌های امروز جامعه ما ناشی از عدم به کارگیری استانداردهاست و از استانداردهای اخلاقی تا استانداردهای تولید کالا و ... می‌باشد.
وی عنوان کرد: 162 کشور در جهان در استاندارد مشارکت دارند که ایران نیز یکی از این کشورهاست و ایران در تدوین استانداردها رتبه 21 جهان دارد.
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد از اعتمادها به برترها و برگزیدگان خبر داد و در ادامه با انتقاد از اینکه برخی بی‌اخلاقی‌ها باعث می‌شود تا خوب‌ها تنبیه شوند، اظهار کرد: اگر بدی پیش آمد و همه خوبان را تنبیه کرد، چه کنیم؟ چند سال پیش این مهم باعث شد که همه سرمایه اجتماعی و معنوی یک منطقه که حاصل تلاش چندین سال بود یک شبه از بین رفت ما نیز با کنترل‌های شدید مخالفیم اما چه کنیم با برخی رفتارها؟
وی با اشاره به تحریم‌ها، اضافه کرد: برخی از سودجوها به‌واسطه نیاز ما اقدام به تولید کالاهای بی‌کیفیت می‌کنند لذا باید کنترل‌ها را افزایش دهیم و نباید چشمان خود را در برابر کالای بی‌کیفیت بست که باعث به خطر انداختن سلامت جامعه شود اما ما ایستادیم و اجازه ورود کالای بی‌کیفیت و بی‌هویت در بازارها نداده‌ایم.
بیات از ارائه و تدارک بسته حمایتی توسط سازمان ملی استاندارد خبر داد و گفت: امروز برای هر کشوری و انجام هر کاری می‌تواند استاندارد را پیاده‌سازی و کار را انجام داد و حتی تغییر نشانه‌گر متناسب با درخواست متقاضی در بسته حمایتی دیده شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: درونمان را باید پاک کنیم و خطا می‌تواند اتفاق بیفتد اما تکرار خطا نباید داشته باشیم و همه ما به سهم خودمان اشتباهاتی داریم اما نباید این اشتباهات آگاهانه باشد لذا باید بذر نیکی بکاریم تا جامعه بذر نیکی برداشت کند.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/99002/گرفتاری‌های-امروز-جامعه-ما-ناشی-از-عدم-به-کارگیری-استاندارد-است
بستن   چاپ