کرمان رصد
رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور خواستار شد:
انتقال پرچم ادبیات پایداری به نسل جدید
چهارشنبه 17 مهر 1398 - 13:09:41
ایسنا - فرهنگی و هنری
کرمان رصد - رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور تأکید کرد: محتاج تربیت نیروی انسانی و افراد فاضلی هستیم که این مسیر را دنبال کنند و در تلاش برای آماده سازی طرحی هستیم که نسلی از جوانان تربیت کنیم که پرچمدار ادبیات بزرگ پایداری باشد و در کنار این محتاج آن هستیم دانشگاه به بدنه صنعتی این حوزه نزدیک شود زیرا برای صنایع فرهنگی ایران کمتر کار کردیم.

به گزارش ایسنا، سردار "داوود عامری"امروز 17 مهرماه در هفتمین کنگره سراسری پایداری تفکر مقاومت را معرف مردم این سرزمین و دفاع مقدس را آغاز احیای تفکر حماسی ملت ایران پس از 200 سال دانست و گفت: کنگره ادبیات پایداری تلاش برای فراهم سازی زمینه‌ای که فکر و اندیشه و گفتمان مقاومت تبدیل به اندیشه قابل انتقال می‌کند.
وی با اشاره به موضوع هفتمین کنگره ادبیات پایداری که ادبیات تطبیقی ایران و جهان در زمینه پایداری است؛ تأکید کرد: باید دنیای بیرون از خود را بشناسیم و ادبیاتی که خلق می شود را بدانیم.
رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی مفتخر به گفتمان مقاومت و پایداری است؛ عنوان کرد: برگزاری کنگره ادبیات پایداری در کرمان کار فوق‌العاده بزرگی است و چیزی کمتر از کار رزمندگان و چکاچک سلاح رزمندگان ما در جبهه مقاومت در کوی و برزن‌های عراق و سوریه نیست بویژه آنکه توسط کسانی که خود مبارزه را درک کردند، برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: اگر آن ارزش‌ها منتقل نمی‌شد امروز شاهد مقاومت در منطقه نبودیم و این فرهنگ نفس به نفس منتقل شد و دیدیم که یک خاطره و یک بیت شعر معجزه می‌کند و یک دو بیتی، گُردانی را از خاکریز بلند کرد و خطی را شکست.
سردار عامری با بیان این مطلب که نیازمندیم ادبیات پایداری را درست بشناسیم ما هنوز پهنای ادبیات پایداری را تئوریزه نکردیم، ادامه داد: از مطالبات رهبری در این سال‌ها این است چرا این ادبیات به جهان امروز منتقل نمی شود و شرایطی ایجاد نمی‌کنیم که به جهان امروز منتقل شود و چرا ادبیات پایداری ایران را تبدیل به ادبیات شاخص در جهان نمی‌کنیم؟ برای همین نیاز داریم در پی گام‌های خوب سال‌های گذشته امروز گام‌های بلندتری برداریم.
رییس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور تأکید کرد: محتاج تربیت نیروی انسانی و افراد فاضلی هستیم که این مسیر را دنبال کنند و در تلاش برای آماده سازی طرحی هستیم که نسلی از جوانان تربیت کنیم که پرچمدار این ادبیات بزرگ باشد و در کنار این محتاج آن هستیم دانشگاه به بدنه صنعتی این حوزه نزدیک شود زیرا برای صنایع فرهنگی ایران کمتر کار کردیم.
وی خاطرنشان کرد: ما تجربه کردیم که بعضی از آثار مناسب اگر تبلیغ خوب پای آن باشد و اگر دسترسی آسان بود؛ تبدیل به یک جریان بزرگ می شود و اگر بهترین آثار فاخر در کنار منزل و کتابخانه و در کنار دانشگاه خاک بخورد اتفاق بزرگی نخواهد افتاد؛ پس محتاج آن هستیم دانشگاه به بدنه صنعت فرهنگی این حوزه نزدیک شود و کمک کند این اتفاق بزرگ شکل جدید پیدا کند.
عامری ادامه داد: در کنار این محتاج شناخت ابزارهای مختلف برای ارتقا این حوزه فرهنگی هستیم به خصوص حوزه رسانه؛ پیوند رسانه و اندیشه مقاومت موضوعی است که باید مورد مطالعه و دقت فراوان قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه یکی از مطالبات رهبری ایجاد نهضت ترجمه آثار دفاع مقدس و بردن آن در محافل جهانی است؛ گفت: این بدون یک کار علمی دقیق و ایجاد زیرساخت امکان پذیر نیست کما اینکه قبلاً هم این کار شده اما نتوانستیم آن را منتقل کنیم.
این مقام مسئول افزود: موضوع دیگر نگاه گسترده به مقاومت و پایداری است زیرا محدود کردن مقاومت به جنگ هشت ساله و به میدان نبرد جبهه‌ها، جفا به دفاع مقدس و بزرگ ملت ایران است زیرا این ملت 40 سال فقط در مقاومتی بزرگ درگیر بوده که دفاع مقدس یکی از آنها است.
عامری با بیان این مطلب که امروز درس 2 واحدی آشنایی با دفاع مقدس برای دو هزار و 100 کلاس در ترم جدید دانشگاه ها پیش بینی شده که محتاح محتوای فاخر برای انتقال و اندیشه است، عنوان کرد: امروز جهان محتاج فرهنگ و پیام نوین و جدی از ما است و به عنوان یک شیعه تنها وظیفه اداره خود را نداریم بلکه باید به آینده انسانیت و سعادت او هم بیاندیشیم و پرچمدار مفاهیم سعادت بخش باشیم.
به گزارش ایسنا، "احمد امیری خراسانی" ادبیات پایداری در سه دوره قبل و بعد از انقلاب و دفاع مقدس قابل ترسیم است و ادبیات پایداری مختص ما نیست و همه آنها که تحت ظلم بودند را شامل می‌شود.
دبیر علمی کنگره بر لزوم شناختن ادبیات پایداری تاکید کرد و ادامه داد: برده داری سیاه پوستان آفریقایی که امروز تبدیل به برده داری مدرن شده و یا فدا شدن بومیان سرخ پوست، نمونه ای از ظلم های روا داشته بر دیگر ملت ها است.
وی تفاوت ادبیات پایداری ایران با دیگر کشورها را قداست آن عنوان و بیان کرد: سرچشمه ادبیات پایداری ما در قرآن، اُحُد، بدر، خیبر، مکه، نجف، کربلا و... است و بالاترین دستور پایداری در قرآن است که "" فاستقم کما امرت"" پیام پایداری و مقاومت و ایستادگی است.
امیری خراسانی با بیان این مطلب که چنانچه ظرف ادبیات نباشد تاریخ نابود می شود، عنوان کرد: اگر تاریخ نباشد مفاهیم اخلاقی کاربرد نخواهد داشت و رسالت کنگره ادبیات پایداری استخراج منابع سرشار و گنجینه پرافتخار فرهنگ ما است.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/98881/انتقال-پرچم-ادبیات-پایداری-به-نسل-جدید
بستن   چاپ