کرمان رصد
مدیرکل اوقاف استان کرمان:
اجرای کار فرهنگی بر اساس عمل امینانه به نیات واقفان خیراندیش است
یکشنبه 14 مهر 1398 - 8:55:22 AM
مهر
کرمان رصد - کرمان - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان گفت: اجرای کار فرهنگی این نهاد در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی بر اساس عمل امینانه به نیات واقفان خیراندیش است.
 نشست هم اندیشی مدیران دستگاه های هم خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور مدیران کل ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شمال و جنوب استان کرمان، اداره اوقاف و امور خیریه، اداره کل کتابخانه های عمومی استان و مدیر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان و خبرگزاری جمهوری اسلامی به میزبانی اداره کل اوقاف برگزار شد.
حجت الاسلام علی جلالی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمان در این نشست با اشاره به ظرفیت بالای برنامه های فرهنگی اوقاف گفت: اجرای کار فرهنگی این نهاد در مناسبهای مختلف ملی و مذهبی بر اساس عمل امینانه به نیات واقفان خیراندیش است، اما با توجه به کثرت موقوفات استان در حوزه مسائل فرهنگی و قرآنی موقوفه قابل توجه و در آمدزایی نداریم.
وی به رویکرد جدید سازمان اوقاف در احیاء، توسعه و سرمایه گذاری موقوفات پرداخت و تصریح کرد: در حوزه برنامه های فرهنگی این اداره آماده هر گونه همکاری و تعامل با نهادها و دستگاه های اجرایی است.
محمد رضاعلیزاده مدیر کل ارشاد شمال استان کرمان در این مراسم با اشاره به رسالت و وظیفه مشترک دستگاه های هم خانواده وزارت ارشاد گفت: دستگاه های فرهنگی به منظور هم افزایی وهمکاری بیشتر باید تعامل وارتباط مستمری با یکدیگر داشته باشند.
وی افزود: ارشاد همواره با اداره اوقاف برنامه های تعاملی سازنده ای را اجرا می کند که در همین راستا سال گذشته گردهمایی خانواده بزرگ وزارت فرهنگ و ارشاد با هدف تجلیل از کارکنان ایثارگر این خانواده برگزار شد.
حسین اسحاقی مدیر کل ارشاد اسلامی جنوب کرمان در این نشست بر لزوم اطلاع رسانی و تبلیغ از سنت حسنه وقف در جامعه تاکید کرد و اظهارداشت: متاسفانه در جنوب کرمان عملکرد تبلیغ و ترویج این سنت حسنه ضعیف است .
وی تعامل سازمان بین دستگاهی در اشاعه فرهنگ غنی وقف را یکی از مزیت های همکاری بین دستگاهی بین ارشاد و اوقاف ذکر کرد و گفت: آگاهی دادن به خیران و واقفان خیراندیش در ثبت وقف با نیت های روز جامعه با توجه به ظرفیتهای موجود می توان مسیر وقف را در شهرستانهای جنوبی هموار کرد.
احمد وفائی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمان در این نشست با بیان اینکه وقف می تواند خدمت رسان در همه حوزه های فرهنگی باشد، افزود: نیکوترین کار در جامعه امروز برای واقفان خصوصا در مناطق محروم ساخت کتابخانه می تواند باشد.
وی گفت: با توجه به کمبودهای موجود سخت افزاری و نرم افزاری در کتابخانه ها می توان از نگاه و توجه واقفان خیراندیش به رفع موانع موجود بهره گرفت .
/////////////////////////////////////////////////
فعالیت 130 متخصص و فوق تخصص در بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان در ادامه بیان کرد: در بخش جراحی قلب آمار موفقیت بالایی داریم، در کنار بخش جراحی قلب، آی سی یو جراحی قلب با چهار تخت فعالیت کرده که بیماران را بعد از عمل جراحی قلب مراقبت می کنند.
موسوی افزود: تعداد نیروهای پرستار و مراقب توانمند با آموزش کافی برای اعمال جراحی و آی سی یو قلب داریم که بستگی به تعداد عمل های قلب در حال فعالیت هستند.
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان یادآور شد: شهروندان رفسنجان از بسیاری از خدمات تخصص و فوق تخصصی و امکانات این بیمارستان اطلاع ندارند که باید اطلاع رسانی انجام شود. خوشبختانه با این خدمات گسترده درمانی آمار قصور و خطاهای پزشکی اندک است.
موسوی با بیان اینکه 130 متخصص و فوق تخصص در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان درحال خدمت رسانی با تعرفه دولتی هستند، ادامه داد: در رشته داخلی فوق تخصص خون انکولوژی دو نفر، فوق تخصص گوارش دو نفر، فوق تخصص غدد دو نفر، فوق تخصص کلیه و ریه و روماتولوژی هر کدام یک نفر، در تخصص قلب فلوشیپ و فوق تخصص قلب 3 نفر، در تخصص مغز و اعصاب فلوشیپ عروق مغز و اعصاب، در بیهوشی فوق تخصص بیهوشی قلب و درد، در رشته اطفال فوق تخصص و فلوشیپ قلب و غدد و نوزادان و در تخصص جراحی فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی را داریم. با این حال به دنبال توسعه و ارتقاء درمان و آموزش و پژوهش هستیم و همکاران متخصص دیگری را در رشته های مختلف فوق تخصصی به ماموریت آموزشی فرستاده ایم.
وی عنوان کرد: اورژانس تخصصی بیمارستان با 54 تخت از بهترین اورژانس ها است که با استاندارد های اورژانس ساخته شده است و در سال 97 با حضور وزیر وقت بهداشت راه اندازی شد.همه بیماران بستری در اورژانس ابتدا توسط متخصص طب اورژانس ویزیت می شوند و در صورت نیاز ویزیت سایر متخصصین با تشخیص طب اورژانس درخواست می شود.
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان با تأکید بر اینکه سرعت عمل درمانی در اورژانس در حد استانداردهای بیمارستانی است، خاطرنشان کرد: ما در اورژانس نوبت نداریم طبق استانداردهای اورژانس در زمان ورود بیماران را سطح بندی می کنیم اول بیماران سطح 1 بد حال، بعد سطح 2 که در شرایط پر خطر قرار دارند در اولویت درمان هستند و رسیدگی به بیماران سطح 3 و 4 که با خطر جانی مواجه نیستند در اولویت بعدی هستند که در صورت وجود بیمار بد حال ممکن است معطل شوند و موجب نارضایتی از اورژانس هم بشود ولی انجام سطح بندی و شناسایی و نجات جان بیماران بد حال بر اساس موازین علمی مدیریت اورژانس باید عملی شود.
موسوی ابراز داشت: ما مجبوریم که فضای بیمارستان را بهسازی کنیم هر چند که ممکن است صدای بهسازی ها بیماران و همراهانشان را آزار دهد، چرا که اگر خدایی نکرده بحرانی مانند زلزله برای شهر بیافتد بیمارستان باید در سطح بالایی از مقاومت بوده و آسیب نبیند تا بتواند خدمت رسانی کند.
وی در ادامه گفت: با توجه به مشکلات مالی که در بیمارستان وجود دارد و منابع مالی ما محدود شده است و سازمان های بیمه توان مالی شان نسبت به گذشته برای پرداخت کم تر شده است اما سعی کرده ایم که حرکت رو به جلو برای توسعه بخش ها و برآورده کردن نیاز درمانی شهرستان را داشته باشیم و همچنین تلاش برای حفظ و نگهداری هر آن چه که داریم داشته باشیم.
موسوی با بیان اینکه رادیولوژی را برای بخش اورژانس نیز راه اندازی کرده ایم، یادآور شد: تجهیزات در بخش رادیولوژی شامل چندین دستگاه رادیولوژی و مامو گرافی و سی تی اسکن، ام ار ای، فلوروسکوپی و سنجش تراکم استخوان است.
مراجعه روزانه 200 تا 300 بیمار به بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان در ادامه با اشاره به اینکه جمعیت مراجعه کنند گان به این بیمارستان بسیار زیاد است، تصریح کرد: روزانه بین 100 تا 150 بیمار در بخش ها و 100 تا 150 بیمار در اورژانس بستری و درمان می شوند و دو برابر این تعداد یعنی حدودا 500 بیمار به صورت سرپایی درمان می شوند و تعداد زیادی بیمار هم برای دریافت خدمات پاراکلنیک مراجعه می کنند و در کنار این بیماران هر کدام یک یا دو همراهی دارند و ساعات ملاقات نیز تعداد زیادی به بیمارستان مراجعه دارند که این ها نیز خدمات می خواهند.
موسوی با بیان اینکه فضای ساختمانی بیمارستان 40 هزار مترمربع می باشد، یادآور شد: نگهداری این فضا نیازمند هزینه و امکانات زیادی است.
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان خاطرنشان کرد: برای تاسیس هر تخت بیمارستانی مبلغی بالای 500 میلیون تومان هزینه لازم است و هر تخت ویژه یک میلیارد تجهیزات پزشکی و تاسیسات پشتیبان لازم دارد. خوشبختانه بخش های ویژه بزرگسالان به تعداد 50 تخت و 50 درصد تخت های اطفال به میزان 9 تخت و نوزادان 18 تخت تجهیز شده اند.
موسوی افزود: متناسب با افزایش تخت های بیمارستان و بیمارپذیری باید نیرو جذب کنیم اما چون با تعرفه های دولتی داریم کار می کنیم دستمان بسته است و باید با همین هزینه پرسنل مان را پرداخت کنیم مثلا برای خدمات، تاسیسات، تعمیر و نگهداری، کارانه پزشکان و کارکنان، اضافه کار و حقوق تعداد زیادی از این افراد را هم باید از درآمد بدهیم.
رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان اضافه کرد: از نظر استاندارد بیمارستان های دولتی تعداد کارکنان در سطح بالایی هستیم اما باز هم کمبود داریم اما از منابع درآمدمان محدود است اما به دنبال افزایش این نیروها هستیم.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/98697/اجرای-کار-فرهنگی-بر-اساس-عمل-امینانه-به-نیات-واقفان-خیراندیش-است
بستن   چاپ