کرمان رصد
مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور خبر داد:
برگزاری 50 رویداد شتاب تخصصی در کشور در پاییز امسال/راه‌اندازی مراکز نوآوری؛ در راس برنامه های دانشگاه جامع
چهارشنبه 3 مهر 1398 - 12:58:46
ایسنا - علمی و آموزشی
کرمان رصد -

مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: الگوی ایجاد مراکز نوآوری در مراکز علمی کاربردی را قرار داده ایم و امسال تاکنون بیش از 130 مرکز نوآوری تخصصی در مراکز آموزش علمی کاربردی تاسیس و مجوز صادر شده و در حال برگزاری استارتاپ‌ها و رویدادهای شتاب تخصصی هستند و امیدواریم در پاییز امسال شاهد برگزاری قریب به 50 رویداد شتاب تخصصی در کشور باشیم.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، "محمدحسین موسی‌زاده" عصر امروز چهارم شهریورماه در حاشیه سفر به کرمان در نشست خبری اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه علمی کاربردی بیشتر شغل‌محور است، نگاه به افزایش مهارت در دانشجویان دارد و حوزه پژوهش و فناوری تلاش می کند بتواند افراد فناور تحویل جامعه بدهد.
وی افزود: الگوی ایجاد مراکز نوآوری در مراکز علمی کاربردی را قرار داده ایم و امسال تاکنون بیش از 130 مرکز نوآوری تخصصی در مراکز آموزش علمی کاربردی تاسیس و مجوز صادر شده و در حال برگزاری استارتاپ‌ها و رویدادهای شتاب تخصصی هستند و امیدواریم در پاییز امسال شاهد برگزاری قریب به 50 رویداد شتاب تخصصی در کشور باشیم.
موسی‌زاده با اشاره به اینکه مراکز نوآوری دو گروه هستند، تصریح کرد: یک گروه که توسط مراکز تخصصی ما اجرا می شوند و بهره بردار و سرمایه گذار شرکت های خصوصی هستند که مرکز علمی کاربردی دارند و گروه دیگر استارتاپ‌های استانی هستند که برای افزایش ضریب نفوذ اجتماعی دانشگاه و براساس پتانسیل های استان فعالیت می کنند.
وی در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه بیش از 25 درصد خرمای ایران در استان کرمان تولید می شود، می توانیم با رویداد شتاب خرما شاهد ورود نوآوری و خلاقیت در همه حوزه های مرتبط با این محصول در استان باشیم و باید تحولی در ایجاد شرکت های نوپا و مرتبط با محصولات جدید خرما و اشتغال مبتنی بر محصولات جدید را شاهد باشیم.
مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: یکی از محورهای دانشگاه علمی کاربردی این است که در 5 سال آینده دانشجویانی که وارد این دانشگاه می شوند با ایجاد یک شرکت تخصصی از دانشگاه خارج شوند. شرکتی که بتواند نیازهای منطقه را با رویکرد نوآورانه رفع کند و این نگاه ما در معاونت پژوهش و فناوری در دانشگاه علمی کاربردی در کشور است.
وی افزود: در استان کرمان چهار مرکز نوآوری داریم که مجوز آنها صادر شده و امیدواریم همه مراکز علمی کابردی استان تا پایان امسال موفق به اخذ مجوز یک مرکز نوآوری در استان بشوند.
موسی‌زاده اظهار کرد: برای ایجاد مراکز نوآوری سه شرط داریم؛ اینکه دولتی نباشد، تخصصی باشد و سرمایه گذار باشد و در این مراکز ایده ها برای تولید حمایت می شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: یکی از مزیت های دانشگاه علمی کاربردی تعریف رشته ها براساس مزیت های منطقه است اما گرایش دانشجویان و خانواده ها به رشته های دیگراست و این به مسائل اجتماعی برمی‌گردد که خانواده ها باور ندارند که فرزندانشان به رشته ماهی پروری، مس و ... برود.
مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: ما دوره و رشته های مختلف می توانیم تعریف کنیم اما باورهای اجتماعی مسئله دیگر است که باید به آن پرداخته شود.
وی تصریح کرد: در تحلیلی که در ایران صورت گرفته مشخص شده دیپلم‌های ما 58 شغل بیشتر بلد نبوده‌اند در حالی که ما 3 هزار شغل در کشور داریم و اگر می توانستیم به فرزندانمان در دیپلم یاد بدهیم 3 هزار شغل را، می رفتند سر شغلی که دوست داشتند و این موارد باید در بحث های کلانتر دیده شود.
موسی‌زاده افزود: تاسیس مراکز نوآوری در راس کارهای دانشگاه علمی کاربردی است تا به تولید محصولات جدید و کارهای نو دنبال برسیم و این مراکز به این اتفاق کمک می‌کنند.
وی بیان کرد: تا اول آبان ماه مهلت ثبت ایده ها در زمینه رویداد شتاب خرماست و درخواست داریم افرادی که ایده ای در رابطه با خرما دارند، در سایت ما ایده را ثبت کنند و تاریخ برگزاری رویداد 7 آذرماه امسال است.
مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: امیدواریم رویداد شتاب خرما گره ای از کار فعالان این حوزه باز کند و به آینده خرما خدمت کند و موجب افزایش اشتغال و کار نو در صنعت خرما بشود.
وی افزود: محصولات مختلفی می توان از خرما تولید کرد و اگر به این مزایا توجه می شد، بیکاری در کرمان و بم وجود نداشت در حالی که این باور را نداشته و قدرت را نداشته ایم که دانش های موجود را به کتاب ها ببریم.
موسی‌زاده اظهار کرد: باور درست موجب کار درست می شود و احتیاج به شناخت دارد.
وی در پایان بیان کرد: رویداد شتاب دانش آموزی در کرمان نداریم و باید روی آن کار شود و در مازندران اتفاق عالی در این زمینه افتاده است.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/98063/برگزاری-50-رویداد-شتاب-تخصصی-در-کشور-در-پاییز-امسال-راه‌اندازی-مراکز-نوآوری؛-در-راس-برنامه-های-دانشگاه-جامع
بستن   چاپ