کرمان رصد
تشریح وضعیت مدارس استان کرمان در آستانه سال تحصیلی جدید
چهارشنبه 3 مهر 1398 - 12:58:30
ایسنا - علمی و آموزشی
کرمان رصد -

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: 30 درصد مدارس استان کرمان خشت و گلی هستند که در ابتدای مهر امسال از چرخه خارج می‌شوند همچنین بخاری نفتی 850 کلاس درس نیز در ابتدای مهرماه حذف و استانداردسازی خواهند شد.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، "احمد اسکندری‌نسب" ظهر امروز هفتم شهریورماه در جلسه مشترک شورای آموزش و پرورش، مجمع نمایندگان استان و روسای آموزش و پرورش استان کرمان با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش، تکریم معلم و مدرسه پویا را از رویکردهای آموزش پرورش برشمرد و گفت: در سطح استان 635 هزار دانش‌آموز در 7 هزار و 170 مدرسه و 30 هزار و 650 کلاس درس در حال تحصیل هستند، ضمن آنکه 41 هزار معلم نیز در سطح استان داریم.
وی افزود: با توجه به وسعت استان کرمان و تنوع اقلیمی و فرهنگی در این استان با پراکندگی مدارس روبرو هستیم به طوری که فاصله شمالی‌ترین با جنوبی‌ترین مدرسه استان حدود یک هزار و 50 کیلومتر است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان به رویکرد نگاه مهارت محور در آموزش و پرورش استان کرمان اشاره و بیان کرد: در دولت تدبیر و امید ساخت 90 پروژه دانش‌بنیان از جمله فعالیت‌های این نگاه در هنرستان‌های استان کرمان بود که باعث ایجاد 50 هنرستان کارآفرین با شعار رونق تولید در استان شده است.
وی به وضعیت حضور خیرین مدرسه ساز در استان اشاره و ادامه داد: در سال گذشته 61 پروژه با اعتباری بالغ بر 31 میلیارد تومان با قریب به 2 هزار کلاس درس توسط خیرین در استان کرمان ساخته و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت.
اسکندری‌نسب با برشمردن رتبه‌های دانش‌آموزان استان کرمان در عرصه های ملی و بین‌المللی، عنوان کرد: دانش‌آموزان استان کرمان موفق شدن رتبه جهانی رباتیک، 11 رتبه کشوری در جشنوراه نوجوان خوارزمی، شش رتبه کشوری در حوزه فنی و حرفه‌ای و کاردانش، کسب رتبه جهانی در اجرای طرح تلفیق سواد با مهارت، 18 رتبه کشور فرهنگی و هنر و ... را در سال گذشته به خود اختصاص دهند..
وی از ارتقای باسوادی در بین جامعه هدف 10 تا 40 سال از 92.3 به 93.8 درصد در استان کرمان خبر داد و بیان کرد: از ابتدای سال‌جاری تا اول مهرماه سال جاری 80 پروژه مدرسه سازی در سطح استان کرمان افتتاح خواهد شد که 31 مورد آن خیرساز و مابقی دولتی است.
مدیر کل آموزش و پروش استان کرمان با بیان این مطلب که راه اندازی و بهسازی 8 مرکز رفاهی در استان باعث شده درآمدهای اختصاصی استان به بیش از 50 میلیارد تومان رسیده است، تصریح کرد: کمبود فضای آموزشی به ویژه در شهر کرمان و شهرستان‌های بزرگ استان از مهمترین چالش های نظام آموزشی استان کرمان است.
وی از کمبود فضای آموزشی در استان کرمان گلایه کرده و ادامه داد: در زلزله‌های سنوات گذشته تعدادی از مدارس استان کرمان، تخریب شده بود که همین امر سبب دو شیفت شده برخی کلاس های استان و در نتیجه تراکم برخی کلاس‌های کرمان به 48 نفر رسیده است.
اسکندری‌نسب 4.9 درصد را سرانه فضای آموزشی استان دانست و بیان کرد: سرانه آموزشی استان کرمان با متوسط کشوری فاصله دارد که باید در این راستا برنامه جدی داشته باشیم.
وی با اشاره به تخریبی بودن 35 درصد مدارس استان کرمان اظهار کرد: 608 مدرسه زیر 10 نفر دانش آموز در سطح استان داریم ضمن آنکه 34 هزار اتباع افغانی در حال تحصیل در مدارس استان داریم که این تعدد دانش آموزان باعث شده با کمبود تجهیزات و منابع انسانی روبرو شویم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از کمبود نیروی انسانی به‌ویژه در حوزه مردان و کمبود نیروهای خدماتی را از جمله مشکلات آموزش و پرورش برشمرد و بیان کرد: 18 منطقه کمتر توسعه‌یافته در استان کرمان داریم که 9 ماه از سال باید از وسایل سرمایشی استفاده کنند که نیاز به حمایت برای تجهیز این مدارس داریم.
وی بر لزوم توانمندسازی نیروی انسانی تاکید کرد و در ادامه با بیان این مطلب که میانگین 20 درصد دانش‌آموزان استان کرمان جذب مدارس غیرانتفاعی شده‌اند، گفت: 80 درصد کتب درسی در استان کرمان توزیع شده و مرحله اول نقل وانتقالات نیز انجام شده است.
اسکندری‌نسب اظهار کرد: 30 درصد مدارس استان کرمان خشت و گلی هستند که در ابتدای مهر امسال از چرخه خارج می‌شوند همچنین بخاری نفتی 850 کلاس در ابتدای مهرماه درس حذف و استانداردسازی خواهند شد.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/98055/تشریح-وضعیت-مدارس-استان-کرمان-در-آستانه-سال-تحصیلی-جدید
بستن   چاپ