کرمان رصد
39 درصد از دانش‌آموختگان دانشگاه علمی کاربردی در رشته تحصیلی خود مشغول به کار شده‌اند
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 1:03:23 PM
ایسنا
کرمان رصد- دکتر "محسن شمسی" ظهر امروز 27 مردادماه در جمع خبرنگاران؛ خبرنگاری را شغل بسیار حساس،مهم و حاشیه‌دار دانست و خطاب به خبرنگاران گفت: شما حکم فرشتگانی دارید که خوبی، سلامت، صلح و آرامش را برای مردم به ارمغان می‌آورید.

وی با تبیین خدمات خبرنگاران به جامعه بشریت بیان کرد: اگر به دنبال نظارت مردم هستیم، تنها راه تحقق آن وجود خبرنگاران است و اگر خبرنگاران نباشند لحظات ماندگار نخواهد شد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان انسان دلسوز، فرهیخته و دانا را از صفات بارز یک خبرنگار موفق برشمرد و اظهار کرد: اگر به دنبال جامعه متوازن هستیم باید خبرنگاران در همه بخش‌های جامعه به‌صورت تخصصی ورود پیدا کنند.

وی با معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی و نحوه پذیرش دانشجویان این دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه نسل شوم، دانشگاهی مهارت محور است و افرادی که به دنبال کسب مهارت هستند به این دانشگاه‌ها ورود پیدا می کنند.

شمسی آموزش در محیط کار را یکی از مشخصه‌های مهم دانشگاه‌های علمی کاربردی دانست و در ادامه به مشکل اصلی جامعه بیکاری اشاره وعنوان کرد: بیکاری باعث ایجاد بسیاری ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی می‌شود و گزارشات و تحقیقات نیز نشان دهنده این موضوع است که بیکاری به علت عدم وجود مهارت در فرد است.

وی ماهیت جنگ‌های اقتصادی و در کل جنگ‌های امروزی را جنگ‌های مهارتی دانست و بیان کرد: اگر مهارت لازم داشته باشیم می‌توانیم در جنگ پیروز شویم و در غیر این‌صورت شکست خواهیم خورد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان با بیان این مطلب که تفاوت علم و مهندسی در دانشگاه علمی کاربردی مشخص می‌شود، اظهار کرد: حدود 800 کد رشته در دانشگاه‌های علمی کاربردی سطح کشور تعریف شده که اکثر این کد رشته ها در دانشگاه‌های دیگر تعریف نشده است که در استان کرمان نیز در دانشگاه علمی کاربردی 230 کد رشته مختلف وجود دارد که برای نیسمال اول سال تحصیلی 99-98 حدود 140 کد رشته انتخاب شده است که اگر برخی رشته‌های ما متقاضی لازم نداشته باشند آن رشته‌های را برای پذیرش های بعدی حذف خواهیم کرد.

شمسی از سطح بندی مراکز دانشگاه‌های علمی کاربردی براساس اقدامات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ... سخن به میان آورد و بیان کرد: 518 مرکز علمی کاربردی در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند که از دو سال گذشته سطح‌بندی این مراکز آغاز شده که مراکز در 4 سطح، سطح بندی شده‌اند و بهترین مراکز در سطح 1 قرار دارند و داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی از سطح دانشگاه‌ها اطلاع یابند. شایان ذکر است که در این سایت رشته‌های علمی کاربردی نیز وجود دارد.

شمسی از ارتقاء سطح 53 درصدی مراکز علمی کاربردی استان کرمان نسبت به سال گذشته در سطح بندی امسال خبر داد و بیان کرد: اگر دانشگاه‌های سطح 4 در دو دوره ارتقا سطح پیدا نکنند، دیگر همکاری با آنها قطع خواهد شد، که خوشبختانه در استان کرمان مرکزی با سطح 4 نداریم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود استفاده از افراد خبره به عنوان مدرس را از دیگر ویژگی‌های دانشگاه‌های علمی کاربردی ذکر کرد و افزود: در دانشگاه علمی کاربردی واحد استان کرمان به دنبال شناسایی خبره‌ها هستیم تا بتوانیم با کمک آنها برخی از رشته‌هایی که به فراموشی سپرده شده را احیا کنیم که در حال حاضر در استان کرمان 64 خبره در مراکز وابسته به این دانشگاه مشغول به آموزش به دانشجویان می باشند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان از راه‌اندازی مراکز نوآوری در دانشگاه‌های علمی کاربردی خبر داد و بیان کرد: ایده‌های خوب را می‌خریم لذا در همین راستا مراکز نوآوری در مراکز علمی کاربردی در حال راه اندازی هستند و افرادی که ایده‌های نو دارند می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند که به صاحبان ایده‌ها برای گسترش و راه‌اندازی کسب و کار خود 40 میلیون تومان تسهیلات با نرخ 4 درصد اعطاء می شود.

وی با بیان این مطلب که احتمالا در آینده صندوق حمایت و پژوهش در دانشگاه‌ها علمی کاربردی راه‌اندازی خواهد شد، تصریح کرد: آمارهایی خروجی فارغ التحصیلان این دانشگاه نشان می دهد که 39 درصد از دانش‌اموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی در رشته تحصیلی خود مشغول به کار شده‌اند.

شمسی از تعامل دانشگاه علمی کاربردی استان با صنعت سخن به میان آورد و بیان کرد: در شهر سیرجان دو مرکز داریم که رشته‌های آنها در تعامل با شرکت های صنعتی معدنی مس سرچشمه و گل‌گهر هستند و در شهرهای کرمان، زرند و بم نیز مراکز علمی کاربردی با صنایع فعال در شهرستان تعامل خوبی دارند که به دنبال افزایش این سطح تعامل نیز هستیم.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان به پایان کار مراکز علمی کاربردی دولتی براساس بخشنامه هیات وزیران نیز اشاره و تصریح کرد: براساس مصوبات شورای عالی کشور، مراکز علمی کاربردی دولتی تعطیل شدند که در استان کرمان 17 مرکز دولتی تعطیل شده و هم اکنون 16 مرکز خصوصی و عمومی مشغول به فعال هستند ضمن آنکه دو یا سه مرکز جدید نیز در حال تاسیس داریم.

وی با بیان این مطلب که با توجه به پایش اساتید حدود 30 درصد اساتید ما مردود شده است، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌کنیم مهر امسال حدود 3 هزار و 500 دانشجو در سطح استان کرمان پذیرش کنیم که این پذیرش از 28 مردادماه جاری آغاز خواهد شد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان در پایان از برگزاری استارت‌آپ خرما در مهرماه سال جاری و نمایشگاه اشتغال و توسعه در آبان‌ماه توسط این دانشگاه خبر داد.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/92640/39-درصد-از-دانش‌آموختگان-دانشگاه-علمی-کاربردی-در-رشته-تحصیلی-خود-مشغول-به-کار-شده‌اند
بستن   چاپ