کرمان رصد
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان عنوان کرد:
لزوم تعدیل خواسته‌های حوزه سلامت با شرایط اقتصادی و توان خانواده‌ها/آخرین وضعیت طرح نسخه نویسی الکترونیکی در کرمان
شنبه 25 خرداد 1398 - 10:22:29
ایسنا - علمی و آموزشی
کرمان رصد - مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: برای توازن در بازار سلامت، خواسته ها و انتظارات حوزه سلامت با شرایط اقتصاد سیاسی و توان مالی خانواده ها تعدیل شود.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، دکتر"محمد جعفری" امروز 25 خردادماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی پرداخت ها به مراکز درمانی اظهار کرد: مطالبات فروردین ماه امسال همه مراکز درمانی دولتی و خصوصی استان کرمان تسویه شده و از سال گذشته علی رغم اینکه بازار بسیار آشفته بود، ماهانه علی الحساب مطالبات را پرداخت می کردیم.
جعفری با بیان اینکه در طول سال جاری بالغ بر 640 میلیارد تومان تعهد مالی خواهیم داشت که ماهانه 53 میلیارد تومان است افزود: از آنجایی که تعهد مالی 640 میلیارد تومانی بیمه سلامت در استان کرمان در سال جاری برای ایجاد موازنه در اقتصاد سلامت خیلی خوب است، قطعا در صورتی منتج به رفاه عموم بیماران خواهد شد که برای توازن در بازار سلامت خواسته ها و انتظارات حوزه سلامت با شرایط اقتصاد سیاسی و توان مالی خانواده ها تعدیل شود.
وی تصریح کرد: در صورتی که انتظارات سکانداران سلامت با شرایط عادی بازار بخواهد پیش برود، موجب ایجاد نارضایتی و افزایش پرداخت از جیب مردم می شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با بیان اینکه کفه انتظارات و کفه امکان تامین انتظارات باید باهم باشد، گفت: تعدیل خواسته ها با شرایط اقتصاد سیاسی کشور و توان مردم می تواند موجب رفاه عمومی شده، تحریم ها را دور بزند، بر جنگ اقتصادی فائق بیاید و در عین حال شاخص های حوزه سلامت کشور کماکان به سمت تعالی حرکت داشته باشد.
وی افزود: جامعه پزشکی امروز بیش از هر زمان دیگری همراهی و همکاری ممکن را برای اعتلای حوزه سلامت کشور داشته و با شرایط اقتصادی کشور همیاری دارد.
جعفری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بیان کرد: به دلیل اشکال در سبک زندگی و افزایش استرس ها، کاهش تحرک های بدنی و بدی تغذیه بیماری های مزمن در جامعه فراگیر شده است.
وی تصریح کرد: اگر به این چهار عامل اصلی بروز بیماری های مزمن توجه نکنیم، هزینه های بسیار هنگفتی را جامعه ایرانی در آینده نه چندان دور متحمل خواهد شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: یکی از علل بیماری های مزمن قلبی عروقی، فشارخون است و اینکه وزارت بهداشت درصدد است همه جامعه ایرانی بالای 30 سال را تحت پوشش غربالگری فشارخون قرار بدهد، به دلیل این است که آگاهی افراد به شرایط جسمی‌شان بالا رفته و توجه به سلامت را بیشتر کند.
وی افزود: هر چه خودآگاهی بالاتر رود، خودمراقبتی بیشتر خواهد شد و در این صورت همکاری خانواده ها برای پیشگیری از بروز بیماری ها بیشتر می شود و لایه اولیه خدمات بهداشتی درمانی با مشارکت عموم مردم محقق می شود.
جعفری با دعوت از افراد بالای 30 سال برای مشارکت در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون عنوان کرد: با این غربالگری افراد مبتلا، در مسیر درمان قرار گرفته و دچار عوارض کمتری می شوند.
وی بیان کرد: در استان کرمان مصرف نمک در نان را با افزایش پروتئین و فیبر، از 1800 گرم به 600 گرم کاهش داده ایم که در درازمدت موجب کاهش فشارخون، سرطان های دستگاه گوارش و بیماری های قبلی عروقی بشود و این اقدام باید تداوم داشته باشد.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان در ادامه اظهار کرد: در سال جاری چهار پروژه پایلوت را در دست اجرا داریم که استحقاق سنجی درمان بیماران، نسخه نویسی الکترونیک، ارجاع الکترونیک بیماران از سطح اولیه پزشک خانواده به سطوح تخصصی و حذف اسناد بستری (اجرای پرونده های بستری الکترونیک) را شامل می شود.
وی افزود: در سطح سرپایی ارجاع بیماران از روستاها به شهرها و خدمات فوق تخصصی به شکل الکترونیک را خواهیم داشت و بیمه شده روستایی از داخل روستا نوبت متخصص خود را گرفته و با ذکر تاریخ ویزیت به شکل الکترونیک در سامانه ارجاع می شود.
جعفری با اشاره به الکترونیکی شدن پرونده های بستری تصریح کرد: به ازای هر بیمار 30 برگ کاغذ از بیمارستان به بیمه ارسال می شود که با الکترونیک سازی اسناد بستری به ازای هر بیمار صرفا یک کاغذ در مرحله اول و در مرحله نهایی هیچ کاغذی به سازمان بیمه سلامت ارسال نخواهد شد و تمام چرخه درمان بیمار از پذیرش در بیمارستان تا ارسال اسناد به بیمه به شکل الکترونیک انجام می شود.
وی ادامه داد: این مسئله ضمن کاهش مصرف کاغذ موجب ثبت دقیق مراقبت های بیمارستانی، شرح عمل، آزمایشات، مشاوره ها و داروهای مصرفی بیمار در پرونده الکترونیک می شود، سابقه بیمار به صورت دقیق در سامانه ها برای مراجعات بعدی باقی می ماند و انتظار داریم عوارض درمانی در بیمارستان کاهش پیدا کند.
جعفری با اشاره به اینکه جزو 6 استان پایلوت در اجرای الکترونیکی کردن اسناد بستری هستیم، تصریح کرد: با اجرای این برنامه هزینه های پرداختی بیماران هم شفاف خواهد شد و هم کاهش پیدا خواهد کرد و چرخه رسیدگی به اسناد کاغذی در بیمه نیز حذف می شود و سازمان بیمه سلامت در پی این است که سازمان الکترونیک به تمام معنا بشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان درباره اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در استان گفت: بیش از 70 درصد مطب ها به سامانه نسخه الکترونیک مجهز شده اند و ما برای ترغیب بیشتر همکاران، پرداخت اسناد الکترونیک را به روز انجام می دهیم.
وی در پایان اظهار کرد: سامانه تلفنی 1666 برای ارتباط دو سویه مردم و بیمه سلامت و همچنین مراکز درمانی است که پاسخ هر سئوال و مشاوره ای را می توانند از این سامانه دریافت کنند و استان کرمان در زمینه پاسخگویی به سئوالات مربوط به نسخه الکترونیک سطح کشور را پوشش می دهد.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/86689/لزوم-تعدیل-خواسته‌های-حوزه-سلامت-با-شرایط-اقتصادی-و-توان-خانواده‌ها-آخرین-وضعیت-طرح-نسخه-نویسی-الکترونیکی-در-کرمان
بستن   چاپ