کرمان رصد
رییس مرکز مطالعات و پژوهش های اقتصادی اتاق کرمان:
امکان تولید حداقل 2500 مگاوات انرژی الکتریکی از خورشید در کرمان/انتقال انرژی الکتریکی از کرمان به افغانستان
جمعه 13 ارديبهشت 1398 - 03:08:18
ایسنا - اقتصادی
کرمان رصد - رییس مرکز مطالعات و پژوهش های اقتصادی اتاق کرمان گفت: بر اساس آمارها و اعلام منابع معتبر، بیشترین تابش خورشید در کشور ایران مربوط به کرمان است و در این استان میزان تابش، دریافت انرژی و تبدیل آن به انرژی الکتریکی فرصتی فوق العاده محسوب می شود.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، "مسعود رشیدی‌نژاد" در نشست بررسی همکاری‌های مشترک کرمان و افغانستان گفت: در حال حاضر امکان تولید حداقل دو هزار و 500 مگاوات انرژی الکتریکی از خورشید در کرمان وجود دارد که با سرمایه‌گذاری افغانستانی‌ها در کرمان می توان برق را در استان تولید و به مرزها انتقال داد.
وی افزود: بر اساس آمارها و اعلام منابع معتبر، بیشترین تابش خورشید در کشور ایران مربوط به کرمان است و در این استان میزان تابش، دریافت انرژی و تبدیل آن به انرژی الکتریکی فرصتی فوق العاده محسوب می شود.
رییس مرکز مطالعات و پژوهش های اقتصادی اتاق کرمان با بیان اینکه حرارت بسیار زیاد برای تولید انرژی الکتریکی از خورشیدی چندان مفید نیست، بیان کرد: سه پارامتر مهم ارتفاع مناسب از سطح دریا، وجود هوای پاک و وزش بادهای خنک می تواند شرایط مناسبی برای تبدیل انرژی خورشیدی به انرژی های حرارتی و الکتریکی باشد. 
رشیدی نژاد اظهار کرد: تابش مناسب انرژی خورشیدی در کرمان باعث استقبال سرمایه‌گذاران خارجی برای ایجاد نیروگاه در منطقه شده که یک نیروگاه 20 مگاواتی با همکاری آلمانی ها در این زمینه احداث شده است.
رییس مرکز مطالعات و پژوهش های اقتصادی اتاق کرمان با بیان اینکه در تولید انرژی الکتریکی از خورشید در مرحله اول به پنل های خورشیدی و در مرحله بعد به مبدل ها نیاز داریم که تکنولوژی ساخت آنها در اختیار چند کشور محدود در جهان است بیان کرد: اتاق کرمان می تواند با کمک اساتید دانشگاه و شرکت های خصوصی مطالعات و پتانسیل سنجی تولید برق از خورشید را در یکی از استان های افغانستان انجام دهد.
در این نشست فعالان اقتصادی کشور افغانستان پرسش های تخصصی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر را مطرح کردند و پاسخ های لازم را از اساتید دانشگاه و فعالان این حوزه در کرمان دریافت کردند.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/83093/امکان-تولید-حداقل-2500-مگاوات-انرژی-الکتریکی-از-خورشید-در-کرمان-انتقال-انرژی-الکتریکی-از-کرمان-به-افغانستان
بستن   چاپ