کرمان رصد
معاون رییس جمهور در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان:
به دنبال تغییر پارادایم اقتصادی از منابع زیرزمینی به سمت نیروی انسانی هستیم
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 06:04:34
ایسنا - علمی و آموزشی
کرمان رصد - معاون علمی و فناوری رییس جمهور عنوان کرد: معتقدیم این نسل جدید از کارآفرینان که وارد بازار کار شده اند، می توانند با رشدی که دارند به شرکت های بزرگ کشور تبدیل شوند و در آینده نزدیک این رشد و بالندگی را مردم کشور به خوبی احساس خواهند کرد.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، دکتر "سورنا ستاری" عصر امروز 19 فروردین‌ماه در حاشیه سفر به استان کرمان و در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر کرمان از اهمیت اقتصاد دانش بنیان سخن به میان آورد و گفت: به دنبال تغییر پارادایم اقتصادی از منابع زیرزمینی به سمت نیروی انسانی هستیم.
وی با اشاره به نیروی انسانی خوب و فنی موجود در کشور، با بیان این مطلب که نیروهای جوان می توانند محور توسعه کشور باشند، اظهار کرد: همواره در این دولت معتقد بودیم و هستیم که جهت گیری دانشگاه های کشور باید به سمت خلاقیت و نو آوری سوق پیدا کرده تا بتوانیم با این رویکرد مشکلات مردم و جامعه را حل کنیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور عنوان کرد: معتقدیم این نسل جدید از کارآفرینان که وارد بازار کار شده اند، می توانند با رشدی که دارند به شرکت های بزرگ کشور تبدیل شوند و در آینده نزدیک این رشد و بالندگی را مردم کشور به خوبی احساس خواهند کرد.
وی با اشاره به وجود بزرگترین شرکت‌های استارت آپ منطقه در جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: پایه توسعه شرکت های استارت آپ افراد خلاق و باپشتکار است که خوشبختانه این تعداد افراد در کشور کم نمی باشند فقط باید به آنها جهت و سو داده شوند.
ستاری عنوان کرد: 4 هزار و 200 شرکت دانش بنیان و 6 هزار استارت آپ در کشور فعال هستند که فروش 60 هزار میلیارد تومانی در سال 96 و 80 هزار میلیارد تومانی در سال 97 حاصل فعالیت کسب و کارهای استارت آپی این شرکت ها بوده است.
وی با بیان این مطلب که نسل کارآفرین ما به مرور در حال بزرگ شدن هستند، اظهار کرد: معتقدیم اقتصاد دانش بنیان جهت گیری جدیدی در برابر اقتصاد نفتی را دارد که این اقتصاد دانش بنیان در همه بخش ها کشاورزی، صنعت و ... می تواند تحولات زیادی را در کشور ایجاد کند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان این مطلب که می توان مشکل اشتغال را با توسعه کارآفرینی برطرف کرد، خاطر نشان کرد: جوانان در یک شرکت دانش بنیان می توانند برای چندین نفر اشتغال زایی کنند.
وی بر لزوم ترویج فرهنگ کارآفرینی در جامعه تاکید و عنوان کرد: گزارشات و بازدیدهای امروز از چند شرکت دانش بنیان نشان داد که استان کرمان در ایجاد شرکت های دانش بنیان به خوبی گام برداشته و با توجه به اینکه بچه های کویر جوانانی سخت کوشی هستند، می تواند با رونق این فکر و هوش و سخت کوشی در پارک های علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری، استان کرمان را نقطه مطلوب رساند
ستاری با بیان این مطلب که توانمندی افراد با یکدیگر متفاوت است، عنوان کرد: معمولا در اقتصاد نفتی هیچ احترامی برای کار آفرین قائل نیستند و باید رویکرد کشور از حوزه نفتی به سمت کارآفرینی و دانش بنیانی تغییر پیدا کند.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/82360/به-دنبال-تغییر-پارادایم-اقتصادی-از-منابع-زیرزمینی-به-سمت-نیروی-انسانی-هستیم
بستن   چاپ