کرمان رصد
سرپرست دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه جامع علمی کاربردی:
سمت و سوی دانشگاه‌های علمی کاربردی ارزش­گذاری به مهارت است
پنجشنبه 1 آذر 1397 - 09:52:06
ایسنا - علمی و آموزشی
کرمان رصد - سرپرست دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید برآنکه دانشگاه‌های علمی کاربردی به دانشجویان آموزش مهارتی را ارایه می دهد، اظهار کرد: سمت و سوی دانشگاه‌های علمی کاربردی ارزش­گذاری به مهارت است و به‌جای مدرک‌گرایی، «مهارت» را در جامعه ترویج می‌دهد.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، "خدیجه میرجمالی" در سفر به استان کرمان و در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان در حاشیه چهارمنی نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی را با سایر دانشگاه‌ها متفاوت دانست و گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه مهارتی است.
وی با تاکید برآنکه دانشگاه‌های علمی کاربردی به دانشجویان آموزش مهارتی را ارایه می دهد، اظهار کرد: سمت و سوی دانشگاه‌های علمی کاربردی ارزش­گذاری به مهارت است و به‌جای مدرک‌گرایی، «مهارت» را در جامعه ترویج می‌دهد.
سرپرست دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان این مطلب که دانشگاه‌های علمی کاربردی تکنسین پرورش می‌دهند، عنوان کرد: دانشجویان این دانشگاه به واسطه آموزش‌های مهارتی پس از فارغ التحصیل شدن یک کار آفرین خواهند بود.
وی شغل محوری را رسالت رشته‌های دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی دانست و بیان کرد: بر حسب نیاز دستگاه‌ها دانشجو جذب می‌کنیم همچنین مهارت را به دانشجویان آموزش می‌دهیم که بتوانند به عنوان یک کارآفرین وارد بازار کار شود.
میرجمالی رشته‌های تدوین شده در دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی را تقاضا محوری اعلام کرد و افزود: براساس تقاضای دستگاه‌ها و نیاز بازار کار رشته‌های دانشگاه‌های علمی کاربردی تعریف می‌شوند و زمانی که بازار کار از این رشته اشباع شد، دیگر آن رشته را در دانشگاه‌های ما تدریس نمی‌شود.
وی یکی از مصداق عینی دانشگاه جامع علمی کاربردی با دستگاه‌ها را چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی ذکر کرد و ادامه داد: در این نمایشگاه اگر دقت کنید رد پای بسیاری از دستگاه‌ها دیده می‌شود.
سرپرست دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: طبق سند راهبردی دانشگاه جامع علمی کاربردی کلنیک‌های اشتغال در سطح استان‌ها راه‌اندازی ضمن آنکه دفاتر ارتباط با صنعت، کارگاه های آموزشی، پایش کارآفرینان و ... در مراکز علمی کاربردی برای ارتباط تنگاتنگ دانشگاه با صنعت و بازار کار راه اندازی شده است. .
به گزارش ایسنا؛ "محسن شمسی" سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان نیز در این نشست اشتغال جوانان را دغدغه خانواده‌ها دانست و گفت: خانواده‌ها از بیکاری فرزندانشان رنج می‌برند.
وی با اشاره به چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان ادامه داد: این نمایشگاه با هدف رفع نگرانی‌های خانواده‌ها برپا شده است تا به خانواده‌ها نشان دهد که به غیر از رشته‌های پزشکی و داروسازی رشته دیگری نیز با بازار کار خوب وجود دارد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان با انتقاد شدید از طرز تفکر والدین عنوان کرد: خانواده‌ها فقط به سمت رشته‌های پزشکی و داروسازی سوق پیدا کرده‌اند اما والدین باید به علایق و استعداد فرزندان خود توجه کنند.
وی با بیان این مطلب که خانواده‌ها بایستی به سمت کشف استعداد فرزندان خود حرکت کنند، تصریح کرد: برخی والدین فرزندان خود را مجبور به یادگیری مهارت‌هایی می‌کنند که باب طبع آنها نیست.
شمسی بر لزوم آموزش خانواده‌ها تاکید کرد و افزود: باید به خانواده‌ها آموزش لازم داده شود و خانواده‌ها را با رشته‌های دیگر و اهمیت این رشته در جامعه آشنا کرد.
وی آموزش به خانواد را یک کار فرهنگی بلندمدت دانست و اظهار کرد: باید فرزندان را به گونه‌ای تربیت کنیم که فردا بتوانند مستقل باشند و کاربردی به زندگی نگاه کنند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان حیات دانشگاه و صنعت را به یکدیگر وابسته دانست و مطرح کرد: شاید در بیشتر مواقع شما بین صنعت و دانشگاه یک ارتباط مستقیمی را حس نمی‌کنید، اما باید مدنظر داشت که اگر این اتباط وجود نداشته باشد دیگر نه صنعت و نه دانشگاه هیچ کدام وجود ندارد.
وی ادامه داد: ارتباط بین دانشگاه با صنعت به صورت غیر مستقیم است و همان نیروی کاری که در صنعت کار می‌کنند فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های ما هستند بنابراین این ارتباط وجود دارد.
شمسی آموزش در محیط کار را ماموریت اصلی دانشگاه های جامع علمی کاربردی دانست و بیان کرد: آموزش در محیط کار باعث می‌شود تا دانشگاه‌ها مشکل کمبود دانشجوی خود را از این طریق حل کنند.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/64359/سمت-و-سوی-دانشگاه‌های-علمی-کاربردی-ارزش­گذاری-به-مهارت-است
بستن   چاپ