معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاکید کرد:
دانشگاه علوم پزشکی بر کل پروسه فرایند تولید و عرضه غذا نظارت کامل دارد
يکشنبه 22 مهر 1397 - 16:00:30
ایسنا - علمی و آموزشی
|
|
کرمان رصد - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید برآنکه سازمان غذا و دارو درحد امکانات خود تلاش میکند که غذایی در اختیار مردم قرار داده میشود سالم باشد، عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بر کل پروسه فرایند تولید و عرضه غذا نظارت کامل دارد. به گزارش ایسنا منطقه کویر، دکتر "علی اسدیپور" پیش از ظهر امروز 22 مهرماه در نشست خبری به مناسبت روز جهانی غذا کیفیت و کمیت غذا را مهم دانست و گفت: تهیه غذای سالم از اولویتهای اول سیاست دنیا است، زیرا بین غذای سالم و سلامت جامعه یک رابطه مستقیم وجود دارد. وی با بیان این مطلب که بیشتر وقت معاونت غذا و دارو صرف تامین و نظارت دارو میشود که باید این چرخه معکوس و بیشتر وقت ما صرف نظارت بر کیفیت غذا باشد، تصریح کرد: یکی از دغدغههایی که مردم دارند این است که آیا غذایی میخورند سالم است؟ و سازمان ما یکی از وظایفش این میباشد که همه مواد غذایی که در بازار عرضه میشود را هر روز مورد آزمایش قرار داده تا از سلامت مواد غذایی مطمئن شود. معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید برآنکه سازمان غذا و دارو درحد امکانات خود تلاش میکند که غذایی در اختیار مردم قرار داده میشود سالم باشد، عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بر کل پروسه فرایند تولید و عرضه غذا نظارت دارد. وی بیان کرد: حدود 20 سال قبل دغدغه جامعه بشری این بود که جمعیت جهان بیش از 6 میلیارد نفر شود با کمبود غذا روبرو خواهد شد اما اکنون با پیشرفت علم و تکنولوژی این مشکل رفع شده و حتی امروزه برخی از غذاهایی که در بازار وجود دارد و دچار دستکاری ژنتیکی شده تحت کامل نظارت این سازمان میباشد. اسدیپور با بیان این مطلب که موادی سلامت آنها مورد تایید نباشد معدوم میشوند، ادامه داد: فراوردههای غذایی که به صورت قاچاق وارد بازار میشود، سلامت آنها مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست. انتهای پیام
http://www.kerman-online.ir/fa/News/59286/دانشگاه-علوم-پزشکی-بر-کل-پروسه-فرایند-تولید-و-عرضه-غذا-نظارت-کامل-دارد
|