کرمان رصد
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با طعمی شگفت‌انگیز
یکشنبه 28 آبان 1402 - 1:29:51 PM
راه نماتو
کرمان رصد - هر فردی در آشپزی یک امضا دارد! که آن امضا می‌تواند یک خورش باشد یا یک پلوی مخلوط! یا دسر و حتی سالاد. معمولا امضا‌ها در جمع فامیل و دوستان و آشنایان خیلی محبوبیت دارند!
سالاد اسفناج را به شکل‌های مختلف تهیه می‌کنند، اما این سالاد را با سس مخصوصی که دارد اگر یک بار درست کنید قطعا نفر اول خودتان عاشقش خواهید شد و اصلا دلتان نمی‌خواهد به کسی بدهید! در این حد خوشمزه و جذاب است! حتی بیشتر!
برای درست کردن این سالاد نه کار سختی دارید نه مواد زیادی باید تهیه کنید.
سس بسیار خوشمزه‌ای هم دارد که جای دیگری آن را امتحان نکرده‌اید!
مواد لازم: بی بی اسفناج 200 گرم
انار نصف پیمانه
بادام زمینی نصف پیمانه
پنیر موزارلای تازه 150 گرم
مواد لازم برای سس: سس انار 3-4 قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3-4 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 3-4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه: در ابتدا پنیر‌های موزارلای تازه را برش بزنید. اگر پنیر‌های کوچک دارید که چه بهتر، نیاز به برش زدن هم نیست.
بی بی اسفناج‌ها را به همراه پنیر‌های موزارلا داخل ظرف سالاد بریزید. دانه‌های انار را به همراه بادام زمینی‌ها به آن اضافه کنید.
تمام مواد سس را با هم خوب مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. اگر دوست دارید سس شما شیرین‌تر باشد می‌توانید کمی عسل هم به آن اضافه کنید.
این سالاد را حتما تازه سرو کنید. پس نیازی به داخل یخچال گذاشتن ندارد.
 

http://www.kerman-online.ir/fa/News/591026/طرز-تهیه-سالاد-اسفناج-و-انار-با-طعمی-شگفت‌انگیز
بستن   چاپ