کرمان رصد
گیپا کرمانی غذای لذیذ و محلی دو استان کرمان و لرستان
سه شنبه 25 مهر 1402 - 11:18:48 AM
گزارش
کرمان رصد - گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اصالت آن به استان کرمان و لرستان برمی گردد.
به گزاش وقت صبح، گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که با درست کردن آن می‌توانید از یک تنوع غذایی برخوردار شوید.
برنج 250 گرم
شکمبه گوسفند 1200 گرم
زعفران نصف فنجان
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
زیره 1 قاشق سوپ خوری
لپه 1 فنجان
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز را سرخ کنید و برنج و لپه را با زیره، زعفران آب شده و گوشت چرخ کرده با کمی نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل مخلوط می‌کنیم و حسابی سرخ می‌کنیم.
شکمبه برش زده را هم به صورت مستطیلی باز می‌کنیم و از مواد داخل آن گذاشته و به صورت بقچه بسته بندی می‌کنیم و با نخ تمیز دور آن را می‌پیچیم.
با سوزن چند سرواخ می‌زنیم تا هنگام پختن باد نکند.
داخل قابلمه آب میریزیم تا روی شکمبه‌های پر شده را بگیرند و آرام با حرارت ملایم چندین ساعت می‌گذاریم بپزند.
آب آن که کامل جذب شد، سپس ارام نخ را می‌بریم و غذا را در ظرف می‌چینیم.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/583496/گیپا-کرمانی-غذای-لذیذ-و-محلی-دو-استان-کرمان-و-لرستان
بستن   چاپ